H33

3.6K 96 5
                                    

Ik rijd over de gewone weg naar de grens van Duitsland. Voor de afslag parkeer ik ergens en zet ik de navigatie vast aan. Dan ga ik de snelweg op en voeg ik in. We rijden nu op dezelfde snelweg net als met de jongens. Ik blijf gas geven en naast me begint Alex bang te kijken. 120 km/H, 130 km/h, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200. Bij 210 begint Alex te schreeuwen.

'Ga je niet een beetje heel hard?' Vraagt hij.

'Ooh, nee hoor.' Ik geef nog meer gas. 220km/H, 230 km/H.

'OMG. Jij bent echt zo f*cking awesome.' Begint hij ineens te gillen.

'Dit is zo GTA V. Zonder te crashen. Maar nog steeds heel gaaf.' Ik minder gas want de afslag komt.

'Aah. Moeten we hier echt al af?' Vraagt Alex.

'Ja dat moet. Ik heb nog een open rug weet je nog?' Hij knikt en hij stuurt me de goede kant op. We komen bijna thuis aan en dan stuurt hij me een andere kant op. Ik zet hem af bij zijn huis en hij bedankt me voor de rit die ik hem heb gegeven. Hij vraagt of ik nog met hem mee naar binnen gaat.

'Nee ik moet echt weer naar huis.' Hij knikt en we nemen afscheid. Snel rijd ik naar huis want ik heb geen ervaren bestuurder naast me. Ik kom thuis aan en ik parkeer de auto. Ik ga naar binnen en iedereen kijkt me raar aan.

'230. Ik moest 230 km/H gaan om hem zover te krijgen. Ik had jullie met 190 km/H al maar voor hem moest ik nog 40 km/H harder.' Ze kijken me verbaasd aan.

'Ja dat is Alex.' Zegt Daniël droog.

'Kan je me zo even helpen? Ik moet douchen maar er mag geen zeep in de wond komen.' Daniël knikt en ik ga vast naar boven. Ik loop naar de slaapkamer en ik ga op het bed liggen. Ik lig net 2 minuten en dan gaat Daniël op mijn kont zitten.

'Ga je mee?' Vraagt hij.

'Denk het niet.' Zeg ik droog terug.

'Wat? Jij wil douchen.' Zegt hij tegen mij.

'Hallo. Ziet het eruit dat ik weg kan?' Zeg ik tegen hem. Hij staat op.

'Ga je nu dan wel mee?' Vraagt hij. Ik draai me om en ik ga zitten.

'Ja.' Zeg ik en ik sta op. We lopen naar de badkamer en ik doe mijn shirt en bh uit. Wanneer ik bh zeg bedoel ik eigenlijk altijd sport bh. Ik doe mijn broek ook uit en ik ga onder de douche staan.

'Kom je nog?' Vraag ik aan Daniël. Het is misschien raar maar hoe kan hij me anders helpen. Ik hoor wat gerommel en dan komt Daniël bij me staan. Hij pakt mijn schouders zodat ik weet dat hij er ook is. Dan pakt hij de haarzeep die ik een keer had meegenomen en daarmee wast hij mijn haar. Hij wast alles uit en dan doet hij de crème spoeling er ook in. Hij laat het even zitten en dan wast hij dat ook uit. Dan zeept hij mijn rug in en spoelt hij alles er weer af. Ik draai me om en ik geef hem een kusje. Blijkbaar was dat de druppel wand Daniël pakt mijn hoofd en hij zoent me rustig. Ik ga met hem mee en onze lippen lopen perfect synchroon. Hij gaat even met zijn tong over mijn lip. Ik open mijn mond iets en dan verander de zoen in een tongzoen. Daniël duwt me zacht tegen de koude tegels van de douche. Er loopt een rilling over mijn rug. Dan raait Daniël de kop van de douche op de muur zodat het wat warmer is. We laten mekaar even los en we komen op adem. Ik geef hem een knuffel en zo blijven we even staan. Ik laat Daniël los en ik stap onder de douche uit. Ik droog me af en ik doe mijn ondergoed en mijn pyjama broek aan en dan komt Daniël ook onder de douche uit. Ik kijk in de kastjes naar verband mar dat kan ik niet vinden.

'Daniël kan jij zo verband halen en dat om mijn wond doen?' Vraag ik aan hem en ik draai me om. Hij bekijkt mijn lichaam even.

'Weet je wat apart is aan jou? Maar wel leuk?' Ik schud mijn hoofd.

'Je hebt een sixpack maar je hebt ook een volle voorgevel.' Ik word rood.

'Daarom draag ik alleen losse shirts en sport bh's. Ik wil niet lijken op een een of ander persoontje dat haar lichaam wil laten zien.' Zeg ik zacht. Daniël kijkt me geschrokken aan.

'Je bent prachtig zoals je bent en daar moet je blij om zijn.' Ik loop naar Daniël toe en ik geef hem een knuffel.

'Je bent het beste wat me ooit is overkomen. Wist je dat?' Mompel ik tegen zijn borst. Hij slaat zijn armen om me heen.

'Jij bent ook het beste wat mijn is overkomen.' Zegt hij zacht. Ik laat hem weer los en ik loop naar het bed. Ik kruip erop en ik ga op mijn buik liggen. Daniël loopt even weg maar dan komt hij terug met en verband doos. Hij gaat op het bed zitten en bekijkt de wond nauwkeurig.

'Hij is diep.' Zegt hij zacht en hij desinfecteert de wond. Dan moet ik gaan staan. Hij wikkelt het verband om mijn wond en gaat daarmee ook over mijn buik. Dan bekijkt hij het resultaat.

'Ik ben trots op mezelf. Ik heb het verband goed om je heen gedaan.' Zegt Daniël en hij kijkt helemaal blij. Dan loopt hij weg en blijf ik alleen achter. Ik ga in bed liggen en ik ben helemaal stil. Dan stormt Sophie binnen.

'Help me.' Fluistert ze en ze gaat bij me liggen.

'Wat is er?' Net op dat moment komt Jack de kamer binnen.

'Is Sophie hier?' Vraagt hij.

'Hoezo wil je dat weten?' Vraag ik.

'Ze heeft de ps4 laten crashen en nu zijn de gegevens weg. We moeten beginnen bij het begin. Met alles.' Ik kijk stiekem en ik zie Sophie liggen. Ze kijkt me bang aan en ik klim over haar heen uit het bed. Ik pak mijn pyjama shirt en ik loop naar de woonkamer beneden. Iedereen zit te stressen wanneer ik naar beneden loop.

'Ik was zo ver. Hoe heeft dit kunnen gebeuren?' Vraagt Sander. Melanie troost hem en zegt dat ik er ben en dat alles goed zal komen. Ik loop naar de tv en ik zet hem aan. Ik pak een controller en ik open een van de accounts. Ik begin een beetje te hacken in het systeem en ik wis de gebeurtenissen die vandaag zijn gebeurd.

'Ze zit nu in het systeem te kloten?' Vraagt Niels verbaast. Hij gaat naast me staan en kijkt wat ik doe.

'Als je vandaag een missie hebt voltooit dan kan ik je vertellen, die moet je over doen. Voor de rest zou het als het goed is weer oké moeten zijn.' Zeg ik tegen hem en iedereen haalt opgelucht adem.

'Dank je Sterre. Wat moeten we zonder jou doen?' Zegt Bastiaan opgelucht.

'Geen idee. Maar ik ga weer naar boven.' Ik wens iedereen een goede nacht en dan ga ik naar boven.

'Wat was er?' Vraagt Daniël de op bed zit. Dan komt Sophie tevoorschijn.

'Ik heb de ps4 laten crashen.' Zegt ze zacht. Daniël wil gaan schreeuwen.

'Nee.' Hij doet zijn moet weer dicht na mijn woorden en dan ga ik verder.

'Ik ben in het systeem gegaan en als het goed is staat alles weer zoals het was voor vandaag.' Daniël zucht opgelucht en Sophie klimt uit bed. Dan valt ze uit bed en komt ze met een harde knal neer.

'Jack.' Roep ik en ik loop naar Sophie toe. Ze begint te jammeren en dan begint ze te huilen. Jack komt binnen en loopt naar Sophie toe.

'Ze is uit bed gerold.' Zeg ik en Jack tilt haar op.

'Ik breng haar wel even weg.' Zegt hij en hij loopt met haar weg.

StrongerWhere stories live. Discover now