1{} Bergen

4.6K 82 10
                                    

Jeg tager det sidste skridt ud af bussen. Endelig i Bergen. En dejlig kold brise rammer mit ansigt.

Jeg tager min taske over skulderen og kufferten i hånden. Imens jeg går hen til hotellet, kommer en anden bus kørende, der står et eller andet Trofors/Mosjøen på bussen. Men jeg tænker ikke videre over det. Jeg har andre ting at tænke på. Som foreksempel praktisk information. Jeg skal dele værelse med Jacob, Noah og Malte.

Jeg glæder mig bare mega meget, vi kommer til at lægge neglelak på hinanden og bare hygge så meget- Kan i mærke ironien? Sikkert. Det her er drenge. Og dem er jeg en del af. Så der er ingen neglelak. Kun Fifa og store mængder mad.

Drengene er kommet op på siden af mig, vi har lige fået nøgle og er nu på vej op til vores værelse. Jeg låser døren op og ser to dobbelt senge og en sovesofa. Jeg smider mine ting og spænder over til en af dobbelt sengene og råber: "Taget!" Drengene griner bare af mig. Jacob og Malte sover i dobbelt sengen, mens Noah sover på sovesofaen og jeg selvfølgelig i den anden dobbelt seng. Det er vigtigt at have plads.

Jeg går ud på badeværelset og skifter til noget andet tøj, det bliver nogle sorte hullede jeans og en grå Dickies hoodie. Jeg sætter også lige mit hår op i en lidt løs knold. Jeg går ud til drengene igen "Skal vi se at få noget mad?" Spørger jeg da klokken allerede er 19:35 drengene nikker og vi begiver os ned til restauranten.

Drengene og jeg finder bordet, hvor de andre drenge sidder det vil sige Daniel, Kalle, Lasse, Jonas, Frede, William og Rasmus. Lidt længere fra bordet sidder nogle andre drenge. De kigger meget på mig, fordi jeg kommer gående sammen med drengene, vi sætter os ved de andre. Det oplever jeg en del til cups. Vi er faktisk nok den eneste klub i Nordnorge, med en pige på holdet. Tjeneren kommer over og vi får bestilt. "Hvaså tøs, er du klar til imorgen?" Det er Lasse, der sidder overfor mig, der spørger "Selvfølgelig din bums. De skal have smadder" siger jeg smilende.

Vi er lige blevet færdig med at spise, da træneren kommer ned og siger, at vi skal til at gå op. Træner Will er allerede gået, da vi alle har rejst os. Vi går så småt hen til elevatoren. Drengene fra det andet bord rejser sig også. Elevatoren er knap så stor så vi alle må dele lidt plads. Jeg står imellem Malte og Noah. Lasse og Jonas står tættest på de andre drenge. Det føltes som evigheder i akavet tavshed, men endelig siger elevatoren *pling* vi stiger ud mens det andet hold bliver derinde. Vi går ind på værelset. Vi smider os alle i sengene. Jeg tjekker de sociale medier lidt.

Derefter beslutter jeg mig for at gå ind til de andre og sige godnat. Vi skal tidligt op imorgen så det betyder tidlig i seng "Jeg går ind og siger godnat til de andre" siger jeg til drengene de nikker og det tager jeg som om de har forstået det.  Jeg åbner døren og finder værelse 253 og værelse 252 Jeg banker på døren til værelse 252 hvor Lasse, Jonas, William og Frede bor. Der bliver hurtigt åbnet af Frede "Jeg kom bare for at sige godnat" siger jeg smilende, Frede træder til side så jeg kan komme ind. De er alle i boxershort, men det er jeg vant til. Jeg får sagt godnat til de andre og er nu på vej til værelse 252, hvor Daniel, Kalle og Rasmus bor. Det er Kalle, der åbner "Nogle, der har tid til at sige godnat?" Spørger jeg med et grin.

Jeg bliver vist ind og får krammet og sagt godnat til de andre "Maddy, Hvornår skal vi egentlig spille?" Spørger Rasmus "Jeg tror det 10:30 den første kamp
ihvertfald, så tidligt i seng og tidligt op" siger jeg grinende. Drengene sukker bare. De har energi som små egern, så de klarer den nok.

Jeg går ud fra værelset og lukker døren og er lige ved at styre ind i en ældre mand. Jeg tror ikke han bemærker mig for han går bare videre.

Jeg går ud på badeværelset for at skifte, jeg hopper i en Lyseblå løs t-shirt. Det er endnu et problem med at spille med drenge. Man skal sove med dem. Men jeg gjorde det dog hurtigt klart at jeg sover kraftemde ikke i shorts. Så kan de bare kigge væk. Og det synes de var rimeligt. Derfor elsker jeg de her drenge. Jeg er en af dem. Så jeg ligger i g-streng og en stor blå t-shirt. Drengene har allerede lagt sig. Jeg slukker lyset og siger godnat.

-
Det var så første kap. Som man siger. Ahaha.

girls can do everythingWhere stories live. Discover now