34{} Interview & Chelsea-Prædken

1.2K 34 9
                                    

Tysklands hoteller er bare spot on! Fuck de er gode. Altså sengene er jo rent candyfloss. Jeg. dør.

Jeg har en freaking hel dobbeltseng for mig selv. Fordi Gerd-Anne og Kjeld-Erik. Ikke ville have at jeg sov sammen med en af deres pragtfulde sønner. De er ret glade for deres børn. Aha.

Det gør faktisk lidt ondt at de ikke kan lide mig. Og ikke føler jeg er god for deres sønner. Men nu er det jo så heller ikke mig der har kendte børn, men er det ikke lidt ondt?

Vi ankom igår. Og min første nat her på hotellet er faktisk gået fint. Drengene snorker bare ufatteligt meget når de sover. Og det er ret slemt når man sover 2,5 meter væk fra dem. Kan i gætte hvem der snorker højest? Hvis i gættede Martinus gættede i forkert. Det er Marcus, der snorker som en flodhest med polypper.

Jeg går ud på badeværelset for at føre mig klar til koncerten idag. Jeg børster tænder. Og redder mit hår. Mit outfit er ikke specielt, men det er jo en koncert så jeg skal da se lidt godt ud. Eller de skal først over til et interview. Og så en lille general prøve og så kommer koncerten. Jeg tror vi skal hjem og skifte før koncerten starter så det bliver bare noget behageligt.

 Jeg tror vi skal hjem og skifte før koncerten starter så det bliver bare noget behageligt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg ligger et TYNDT lag Mascara. Min mobil vibrere og jeg ser det er en snap fra Zander. Yay. . Han er mega morsom. Eller jeg har snappet med ham i 2 timer. Og fundet ud af at han elsker bananer. Sååå. Jep. Der bliver ikke noget mellem os og det håber jeg virkelig ikke han tror der bliver. For så bliver det sgu en lille smule akavet.

-

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Især når der er mini pandekager.

Hver gang jeg går forbi Kjeld-Erik og Gerd-Anne smiler jeg til dem. Og prøver at vise at jeg er god nok. Bare de ville tro mig. Sukk..
-

Interview er kedelige. For det meste spørger folk bare om kærester. Fans. Og sange. Ingen opfindsomme spørgsmål altid de samme røv kedelige spørgsmål. Er jeg den eneste der har det sådan? Nok ikke.

Intervieweren er en blondine der måske ligger omkring de 18 år. Vil jeg skyde på. Ingen siger det er rigtigt fordi. Jeg er ikke ligefrem den bedste til at gætte. Overhovedet ikke faktisk. Der var faktisk engang hvor jeg troede at min lærer var 51 år gammel. Hvor hun var 37! Akavet!

Men altså Interviewet varede 2 timer! To timer med de mest røv-syge spørgsmål!

Nu skal jeg bare hjem til hotellet og gøre mig klar, men først skal jeg lige snakke med Marcus. Han opførte sig underligt igår. Og han har overhovedet ikke snakket til mig. Så jeg måtte kede mig med Martinus' plapren om hvordan Chelsea vandt over Manchester City. Og jeg var ved at kradse mine øjne ud bare da han åbnede munden! Aha!

•••

Marcus er gået ned i lobbyen så jeg følger efter. Han sætter sig i en af de der vildt luksus stole. Jeg sætter mig overfor ham og hans ansigtsudtryk viser at han er forvirret.

"Hvad er dit problem med mig?...og nej du skal ikke afbryde! Nu taler jeg færdigt fister! Du har undgået mig hele dagen og overhovedet ikke snakket til mig. Jeg var nødt til at høre på Martinus sindsyge prædiken omkring Chelsea. Det er sgu da et helvede!"

Marcus griner ved min sidste bemærkning.
Jeg kigger gennemborende på ham. Han skal give mig et svar. Og det fornemmer han.

-"Måske har mine forældre bare ret"

ER SYYYGG!

Det er mega nederen, for jeg skal være klar til kamp på søndag (Imorgen)

INFO: Hele påske kommer jeg nok ikke til at opdatere. Da jeg skal på skiferie. Så Yes.

Spørgsmål: havd syntes i?

girls can do everythingWhere stories live. Discover now