44{} Beskidte kneb og rødt kort

847 26 5
                                    

0-0
42:57

Alle puster, alle sveder, alle kæmper og alle holder humøret oppe. Ihvertfald alle Trondhiem spillere.

Willi klarer det helt igennem fantastisk. Han har holdt hovedet oppe og når han ikke gør det gør vi andre det for at få ham op. Med fantastiske redninger er han helt igennem den bedste målmand man kunne tænke sig. Han rednings procent er hundrede, men det er den anden målmands desværre også.

0-0
44:17

Frederik på venstre spiller elegant og hurtigt bolden til mig. Jeg dribler udenom et af Tromsøs forsvarer. Dog med lidt besvær. Han er stor i forhold til mig, men jeg har fordelen. Lille og hurtig.

Jeg aflevere en let bold over til Rasmus. Som er lige ved at spille en fri Jacob da dommerens skingre fløjte lyder.

Jeg sætter mig ned på hug hurtigt. Tager mig til hovedet og prøver at finde pusten. Jeg rejser mig dog hurtigt op da Træner Will kalder. Hans stemme er fuld af medlidenhed, men den er hård. Han er ikke skuffet af os. Han er bare frustreret. Sådan er Will. Sådan har han altid været. Det siger mor ihvertfald. De gik i folkeskole sammen, samt gymnasiet.

Med sved overalt svinger jeg hurtigt en arm omkring Williams skulder "Du var fantastisk derude!" Opmuntrer jeg. Han sender mig et skævt smil. Jeg kan sgu godt lide den drengs smilehuller. Altså de er jo til at forelske sig i!

William har været der for mig når Mads ikke var. Han kender til det. Ikke ligeså meget som mig, men han kender til det. Han var der hver aften for at se Netflix sammen med mig, når Mads holdte fest eller når han havde en pige med hjemme. Så sad vi og grinte så vi rullede ud af sengen.

- Han er virkelig den helt perfekte bror.

0-0
56:43

Hvor er de bare langt ude! De er seriøst ikke rigtig kloge. Fodbold det kan de ihvertfald ikke! Tromsøs spillere er lige til at flå hovedet af. Jeg sværger jeg er lige ved at eksplorede. De laver alle de beskidte kneb, mens den hundredetyve årige gamle dommer ikke er opmærksom.

Jeg er seriøst så vred! De spiller ikke ordentlig. De har ingen respekt for fodbold sporten. Overhovedet ingen respekt for dommeren. Hvilket jeg heller ikke har særlig meget længere. Ingen respekt for fodbolden som sport og ingen respekt for reglerne.

De kommer løbende. Den ene spiller bolden til den anden. Daniel laver en hurtigt lille finte og for bolden fra Tromsø spilleren.

Han tager den dog hurtig fra ham igen. Jeg ser ham skubbe med den ene arm og da det virkelig pisser mig af. Prøver jeg også. Dog måske lidt for hårdt for Tromsø spilleren falder til jorden og dommeren hiver et firkantet kort op af lommen.

-Det røde kort.

WHIIIIII.

FOOOOODBOLD!

girls can do everythingWhere stories live. Discover now