THE DANISH FICTION AWARDS 2018

834 11 1
                                    

Nogle af jer kender måske den engelskse awards hvor man kan nominere engelske Wattpad bøger? som så kan vinde et sejt klistermærke til deres bog, og selvfølgelig æren og folks viden omkring ens bog.

Men hvorfor skriver jeg dette til jer? Fordi xlesterrx har fået denne fantastiske ide med at kan lave det med Danske Wattpad bøger. Og grunden til dette kapitel. Det er simpelthen fordi at vi skal have udbredt dette her koncept. Og så vil jeg utroligt gerne informere om at I kan stemme. Inklusiv mig på den bog i syntes er bedst.

Der kommer selvfølgelig kategorier. Som f. Eks.
Teenage fiktion

Fan fiktion

Eller varulve fiktion

der kommer også en kategori der er selvvalgt så hvis du ikke syntes din, eller den bog du har valgt, passer ind i nogle kategori sætter du den der.

Jeg håber da meget på at nogle af mine Dejlige, og SUPER fantastiske fans. Vil vælge min bog, men jeg tvinger ingen. Der er ingen der skal føle sig tvunget. Dette indlæg er ligeså meget for at få udbredt konceptet.

SÅ MINE FANTASTISKE REGNBUER!!
Jeg anbefaler stærkt at i spreder budskabet og selvfølgelig er der en lille del af mig der gerne vil have stemmer, men jeg påtvinge ingen. Det er fuldt og fast jeres eget valg.

Så spred gerne xlesterrx
Ide. I kan finde bogen med regler og tilmelding på hendes profil.

Og ellers vil jeg bare sige at bogen. Min bog Girls Can do Everything snart afsluttes, det skal nok komme til at give mening, bare rolig.. Jeg svigter jer ikke.

Ellers så skriv gerne jeres mening i kommentaren.!☀️💛

girls can do everythingWhere stories live. Discover now