24{} "Narhoveder"

1.4K 46 4
                                    

"Jaaaa!" Råber jeg glad og laver en lille sejrsdans. Min berømte sejrsdans, jeg kan desværre ikke beskrive den, for så bliver jeg nødt til at slå dig ihjel - jeg har holdt James Bond Marathon de sidste mange timer. Spørg ikke hvor meget søvn jeg har fået, for du vil ikke vide svaret. Mor har lige fortalt at jeg skal med hende på arbejde. Da det er mandag og skolen er lukket. Der er sprunget et vandrør eller sådan et eller andet pis som jeg ikke interesser mig for. Og jeg skal med min mor på arbejde. Vent.

Vent

Mor arbejder på en skole. Jeg skal i skole selvom min egen er lukket. Jeg skyder underlæben ud og ærger mig over hvad jeg er gået med til. Jeg har fandme skudt mig selv i foden her.

Jeg fandt et outfit i mit skab. (Se i toppen) og kastede noget makeup i ansigtet og redte mit hår.
Nedenunder duftede der dejligt af pandekager. Jeg snuppede to og puttede min telefon i baglommen, mens jeg svang min skuldertaske over skulderen. Jeg gik ud til min mor og tog min jakke over skuldrene og hoppede ind i bilen, min mor har rimelig langt til arbejde. Jeg kan egentlig ikke huske, hvor det er hun arbejder da hun næsten lige har fået nyt arbejde. Det har heller aldrig interesseret mig, fordi altså come on, hun er lærer, jeg er elev. Jeg skal ikke starte en samtale om skole med hende. Det bliver et helvede.

Endelig parkerer hun og jeg kigger op fra min telefon. Jesus fucking kristus. Hun arbejder på skolen hvor Marcus og Martinus går. Verden er virkelig fuld af tilfældigheder. Jeg kigger over på hende med store øjne, hun begynder at grine "Jeg vidste du ville blive glad" siger hun og stiger ud af bilen "Hvilken klasse har du?" Spørger jeg min mor. Hun begynder at grine let "Jeg har 10.b" siger hun. Jeg hviner sikkert som en lille pige. Det er den klasse Marcus og Martinus går i. Hvorfor har de ikke fortalt de har min mor? Jeg åbner munden og skal til at spørge min mor, men hun afbryder da hun allerede ved, hvad jeg vil spørge om "Jeg har dem til Norsk, Samfundsfag og Engelsk" siger hun og griner let. Jeg gnider hænderne. Det her bliver sjovt.

Mor går ind i klassen, men jeg går ned til lærerværelset. De har kakao. Varm kakao. Livet. Altså jeg ville ikke kunne leve uden det. Det er gud. Så der går jeg ned og ikke ind i klassen. Dødssygt jo. Jeg får min kakao og det tager mig omtrent 5 minutter bare at finde ud på gangen. Min stedsans er ligeså god som donalds trumps mur ide. Den kan i så selv tygge lidt på. Døren er åben til klasselokalet, jeg tager en sip af min kakao, men brænder mig fucking på tungen "av for sata-" de stirrer alle sammen. Mærkeligt. Smil bare smil forhelvede. Så jeg smiler. Mor griner bare. Ondt. "Min datter er med på arbejde idag, og hun har lige demonstreret, hvordan man ikke skal snakke" tak mor. 

Efter 10 minutter er de sat igang med en opgave, min mor kommer over til mig "Vil du have noget mad skat?" Spørger hun "Ja tak" siger jeg og kigger videre på min mors computer. Jeg spiller sims og er lige nu igang med at føde. Tvillinger.

Frikvarter. Jeg har ikke lavet en skid i timen ud over at lave et ark og så har jeg da også lige surfet lidt på internettet. Og født i sims.
Men imens jeg så har lavet ingenting har jeg kunne observere flere ting. Fx, at denne her skole er meget inddelt i grupper. Med barbiedukkerne. Og fodboldgutterne. Dem med den højeste intelligens og de helt normale personer, der bare går i skole for at lære noget og fordi det er en regel. Jeg fik totalt amerikansk High School teenage serie vibes.

Jeg lukker computeren og ligger den hen blandt min mors ting. Jeg rejser mig stille og går over til Marcus. Jeg sætter mig ved siden af ham "Maddy!" Siger han begejstret og krammer mig. Han skyder underlæben ud og kigger på mig "Må jeg ikke også få noget kakao?" Spørger han sukkersød. Jeg kniber øjnene sammen og kigger på ham "Jeg skal se, hvad jeg kan gøre" siger jeg og griner. Han griner med og gnider sig i hænderne.

Døden har indhentet mig! Prinsesse perfekt går på skolen her. Og ja, jeg ved godt hun hedder Astrid, men Astrid er et sødt navn. Og sådan et sødt navn skal ikke pryde sådan et fucking gyselig personlighed. Bvadr. Jeg burde begynde og kigge indad og finde ud af om jeg overhovedet er en sød person. Glem det. Fuck noget pis poesi.

Min mor har lige været henne med kakao til mig og hviskede, at hun lige skulle ordne noget med to 6. klasses elever, der havde været ved at kradse øjnene ud på hinanden. Jeg griner let. Så snart hun er ude af døren vifter jeg Marcus op og giver ham den helt nylavede kop kakao. Mor ved god, at Marcus får den og hun blinkede endda da jeg sagde det. Hun fucking blinkede! Min mor er ved at blive sindssyg. Sindssyge kvindemenneske.
Marcus smiler taknemmeligt da jeg giver ham koppen og mange elever brokker sig, men ikke Marcus han smiler bare sit vinder smil. Hvilket bare får mig til at grine.

Jeg kigger ned på det papir jeg fik udleveret. Lige nu har vi engelsk. Jeg finder en blyant i skuffen og begynder at skrive. Jeg sidder med øjnene rettet mod opgaven og kigger over på teksten, der hører sammen med opgaven.

"Tak for idag!" Råber min mor udover klassen. Alle springer op fra deres stole og hujer indtil de kommer i tanke om, at der er en dag imorgen. Ha! Og min skole er lukket indtil i næste uge.

Lucky me.

Jeg er på vej hjem til Marcus og Martinus. Min mor og jeg aftalte at jeg bare skulle tage bussen hjem.
Min mund kører fuldstændig i højeste gear. Jeg snakker så man skulle tro min næse går. Marcus og Martinus nikker bare og prøver at se fascineret ud selvom jeg godt kan se de er pisse ligeglad "Narhoveder" mumler jeg. De kigger begge på mig "Møgunge" svarer Martinus igen. Jeg tager fornærmet hånden op til hjertet og siger: "Røvhul"

Og sådan fortsatte turen hele vejen hjem og da vi kom ind af hoveddøren flækkede vi af grin. Vi henter vindruer og sætter os i sofaen. Indtil det banker på døren, igen "Jeg åbner ikke!" Siger jeg hurtigt "Heller ikke mig!" Siger Martinus. Marcus udstøder et opgivnede suk og rejser sig. Martinus begynde at grine og det gør jeg også "Hvorfor var du ikke i skole idag?" Spørger Martinus og pytter en vindrue i munden "Der er sprunget et vandrør" siger jeg og tager også en vindrue "Åhh, det lyder skønt" siger Martinus og griner "Ikke når man har glemt sin ynglings sweater i ens skab!" Siger jeg og skyder underlæben ud.

Marcus kommer gående ind "Det var pizzabudet, har nogle af jer bestilt pizza?" Spørger han med tre pakker pizzaer i hænderne. Jeg kigger over på Martinus der sidder og er ved at sprænges af grin. Idiot, meeeeen jeg siger aldrig nej til pizza.

Lige nu går jeg og snuser lidt rundt ovenpå. Jeg har været inde på Marcus' værelse, men det var røv kedeligt udover,  at jeg fandt en dagbog! Hviiiii! Men kan vi lige snakke om, hvor mærkeligt det er, at Marcus har en fucking dagbog. Weirdo.
Marcus har en flirt. En mortherfucker flirt.  Og hendes navn er Mathilde. Vent! Jeg tror der gik en Mathilde i Marcus og Martinus parallel klasse. Uhhh.

Jeg elsker det her sted.

Jeg undskylder rigtig meget for den lange ventetid!❤️
Håber et langt afsnit kan gøre det godt.
Skal til Håndbold imorgen så jeg ved ikke om der kommer et afsnit.

Køzzzzz...

girls can do everythingWhere stories live. Discover now