31{}Smølfepruttende mand

1.2K 44 9
                                    

Jeg sidder sammen med Natalie på mit soveværelse i Trondheim. Jep. Weekenden i Trofors er slut. Øv bøv bussemand og andre børne remser! Ha!

Men fuck jeg glæder mig til at komme med på Moments-Tour! Jeg skal bare stå bag ved scenen og skrige med på sangene. "YOU ARE MY FIRST, FIRST FIRST KISSSSS!"

Fuckiiii! Tænk hvis Marcus og Martinus har sådan nogle dansere der bare er totalt bitches! Altså det ser man jo altid i bøger og teenage-fiktions! Men hvis de er det.så bruger jeg da bare mine syge takewondo-skills og banker dem for hårdt.

"Og så sagde han bare sådan...." tilbage til virkligheden. Natalie har oplevet det hun ihvertfald selv syntes er verdensundergang, hun var nede i supermarkedet hvor der så står en mand foran hende i køen og Natalie taber så en mønt hvor manden så samler den op og Natalie smiler til ham og forventer selvfølgelig at han giver hende den tilbage, men han vender sig bare om og skrider. Og det var den mønt Natalie skulle bruge til at betale for det slik hun havde købt. Slikket skulle faktisk have været til os, men den skide regnbue-hadende mand der ovenikøbet var skaldet, knuste det!!

Mennesker. Er .onde.

-især skaldede mænd!

Mens Natalie sidder og bander ham lagt ind i helvedet ,koncerter jeg mig om den film der kører på computeren. Mean girls. Jaaerh!

Jeg bliver hurtigt afbrudt da Natalie siger noget der fanger min opmærksomhed "Jaerh og Smilla brød bare totalt sammen da Jacob droppede hende fucking midt på gangen!" Et par grin undslipper min mund. Smilla og Jacob har hunget op af hinanden. Men nu har den skid til Jacob åbenbart fået nok af Smilla's mundspyt. Haha!

••••••

"Neeeej!!" Jeg dumper ned i sofaen med et vindende smil på læben. Jeg har fjernbetjeningensretten!. Muhaha. Så kan Mads sgu lære det!

Ikke flere ishockey kampe. Fucking Yes!

Det ender med jeg vælger en fodboldkamp mellem United og FC Barcelona!

FC BARCELONA ER PIIIIS!!

- -

"Aflever! Skyd!....YAAYSSS!!" Brøler jeg da United scorer deres andet mål med 10 minutter tilbage "Nu skal du altså skrue ned Madison!" Siger min mor træt fra køkkenet.

Skid være med det. Så kan du sgu lære det Messi!!

Mens jeg danser min hvad man nok ville kalde verdens flotteste sejrsdans ringer det på døren. Og som den dovne skid til mor jeg har råber hun bare "Madison du åbner!"
Jeg skyder underlæben ud og sender hende dræberblikket som hun ikke kan se.

Jeg går ud til døren og åbner. Jeg får øje på en frossen Kjell-Erik?
Whatever. Jeg træder til side så han kan komme ind "Kom indenfor" siger jeg høfligt da han jo sådan er far til nogle af mine bedste venner. Sååå..

Efter at have lukket Kjell-Erik ind sætter jeg mig i sofaen hvor kampen er slut.
Jeg hører mor og Kjell-Erik snakke.

Jeg rejser mig og går lidt tættere på stadig så de ikke kan se mig "Jeg er ked af det Mona, men vi har truffet vores beslutning. Hun ændre fuldstændig vores drenge ved at komme hjem til os,o-" Kjell-Erik blevet afbrudt af min mor "Men Madison elsker at være over ved dem, hvorfor er det hun ikke må?"

Vent! Er det mig de diskutere om?

STOP LIGE EN HALV!
Må jeg ikke besøge Marcus og Martinus længere?
Det er ufatteligt! Den skide smølfepruttende mand, men må jeg så heller ikke komme med på Tour?

Jeg tror også der kommer et afsnit Onsdag eller Torsdag.

Vi er over 20k i Reads! Det er fucking vildt. Jeg er sygt taknemmelig!🔥
FUCK JEG ELSKER JER!!💛

girls can do everythingWhere stories live. Discover now