26{} Pessimist

1.3K 39 6
                                    

Værelset er koldt. Væggene er hvide. Der står en seng i den ene ende af værelset. Et skab til tøj og en lille kommode. Den eneste lyskilde er vinduet. Jeg ser over på den ene væg hvor der hænger et lille spejl.
Jeg sukker. Jeg skal dele badeværelse med ham.

Min mor har skaffet mig en nøgle til værelset. Så lige nu har jeg låst mig selv inde. Han skal sgu ikke herind.

Da min mave begynder at rumle griber jeg min taske og lyner den op. Jeg fisker en lille pose op. Jeg har nemlig været så helvedes smart at pakke en lille madpakke, men den er desværre ikke stor nok til fem dage. Og jeg har sgu ingen planer om at gå ud af det her lorte værelse. Lige nu er det min bedste chance at blive herinde.

Jeg ligger madpakken fra mig da det banker på døren. Jeg rejser mig forsigtigt op, men bliver stående på stedet "Ja??" Spørger jeg hæst "Kom nu her ud!" Siger stemmen træt. Stemmen giver mig kuldegysninger og jeg ved med det samme at det er min onkel. Satans lille tjener der står ude foran døren "Nix!" Siger jeg stædigt med resten af min selvtillid. Jeg hører ham sukke irriteret og mumle noget med 'lorte barn'
Jeg er fornærmet!

Efter godt og vel 30 minutter er det mørkt og klokken er snart 21:36 jeg skifter derfor til nogle joggingbukser og en mere behagelig t-shirt da der er røv koldt herinde. Jeg mener det. Det er ligesom at være i en fucking dybfryser!

Jeg kravler bandende ind under den ligeså kolde dyne. Mens jeg hiver min mobil frem. Jeg finder min mors nummer.

Godnat mor!....

Jeg ligger telefonen hen på det lille natbord ved siden af min seng og ber til at min mor vil komme og redde mig fra det her helvede!

Men som sagt er heldet aldrig på min side for min mor er tilsyndeladende pisse ligeglad med at jeg sidder her og er ved at dø psykisk,

Godnat skat, husk kun fire dage tilbage imorgen (-; køzzzz...

men som sagt jeg har altid vist at Mads var hendes yndlingsbarn. Her er beviset! Hun lader mig sove hos en syg i hovedet pædofil mand! Min mor ville kalde mig pessimist, men jeg kalder sgu hende et røvhul! Hrmf.

Jeg ligger telefonen væk og lukker øjnene. Mens der bare kører et ord i mit hovede:
Fuck!

•••••••

Jeg vågner ved lyden af fortrin på trappen. Et stille øjeblik føles alt normalt og som normalt er det sikkert bare mor der står udenfor min hvide dør og skriger at jeg skal til at lette min røv. Jeg griner mentalt over det. Lige indtil jeg åbner øjnene og bander min mor langt ind i helvede sammen med min onkel. Jeg ligger i lorte værelset igen. Jeg sukker og trækker dynen op over hovedet, jeg har ingen planer om at stå op. Min skole er stadig lukket på grund af røret der sprang.

Jeg sætter mit hår op i en rodet knold og hører nogle trætte trin der stopper udenfor min dør "Luk op!" Siger min onkel tydeligvis pisset godt og grundigt af "prøv med et be om!" Siger jeg med min nyfundne selvtillid. Jeg hører ham trampe irriteret ned i jorden. Ha!

Jeg sidder lige nu og ser Mean girls på Netflix. Da der popper en snap notifikation op på min telefon. Jeg låser den hurtigt op og ser at det er Martinus

Hvordan går det? <3

Jeg sukker over beskeden. Mens jeg hurtigt lader fingerere glide hen over tastaturet.

Ad helvedes til! Jeg skal bo hos min pædofile onkel i 4 dage mere! Og jeg er allerede ved at sulte! Heeeeelp! Hvad med hos dig???

Og jeg mener det. Mit forråd er allerede ved at slippe op jeg har en halv sandwich tilbage. Jeg ender nok med underernæring! Jeg kan faktisk allerede mærke at jeg bliver lidt svimmel når jeg rejser mig op, men det er sikkert ingenting, men jeg har uheldigvis heller ikke så meget vand tilbage. Så det her kan sgu kun ende tragisk.

SOOOOORRRRRYYYYY!!🙏🏻

Jeg undskylder rigtig meget for den lange ventetid, men vi har gang i noget 'yderst vigtigt' ifølge min lærer i dansk. Så jeg er rimelig presset, men jeg håber jeg har overskud nok til at skrive videre her!

Håber i kan bære over med mig og min langsomhed!😂👭

girls can do everythingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin