48{} Flettet sammen

685 23 14
                                    

Forhelvede også.

Hvorfor er mit hovede sådan en fucking rutsjebane? Hvorfor er han en gåde som jeg ikke kan gætte? En quiz jeg ikke kan vinde? Et mysterium jeg ikke kan løse? Hvorfor skal han spille bold min dømmekraft, lave drillestreger med mit hovede og min fornuft?

Mit hjerte vil også være med, men jeg vil ikke have det gjordt rundtosset. Så rundtosset som han allerede har gjordt mit hoved.

Jeg føler mig som en fucking karrusel, en karrusel millioner af børn har prøvet dobblet så mange gange.

-

Folk siger altid at forelskelse ikke kan overses.

At det er noget, man altid ved hvornår er der. Noget, som slet ikke kan forveksles fordi det er sådan en fantastisk følelse. Alligevel tror jeg det skete for mig et par gange. Eller hundrede.

Især da denne dumme dreng kom ind i mit. En dreng ved navn Martinus Gunnarsen. En dreng hvis humør og opførselssvingninger passer utrolig dårligt ind i mine egne, men alligevel - Alligevel lykkedes det ham at blive flettet ind i mit liv, blive en del af mit helt almindelig liv,

Alligevel fandt popstjernen en mærkelig måde at blive forenet med mit liv på.

Og ligesiden har denne dreng fulgt mit liv rundt. Og af en eller anden grund vil jeg gerne have han bliver ved med det. Af en eller anden syg grund kan jeg godt lide hans mærkelige varme tilstedeværelse. Hans utrolig fantastiske kram.

Hans dårlige humørsvingninger, hans søde smilehuller og den ufattelig dårlige humor.

Jeg er komplet forvirret.

-

Når jeg engang om nogle år vil tænke tilbage på dette. Vil en ting være stort.

Hvordan startede dette?

Og jeg vil skulle bruge min ufattelig dårlige hukommelse, men til sidst vil jeg huske, at det hele startede med det jeg elsker at lave. Og med de mennesker, som er min anden og største, måske endda min mest elskede familie.

Jeg vil ikke være den jeg er idag uden dem og uden ham.

Men det aller vigtigste.

Det hele startede med fodbold. Med en rund bold en hel masse spillere løber rundt og sparker til. Det hele startede i Bergen, en by hvis lokation ligger oppe i det dødsens kolde Nordnorge. Det hele startede med mig og mit hold til et fodboldcup i Bergen.

I Bergen.

Hvor Martinus Gunnarsen blev flettet ind i mit liv.

Og jeg er glad for, at han gjorde.

61,3k reads
1,83k Votes.

Jeg ved ikke engang hvad jeg skal skrive, jeg elsker jer?

PRØV LIGE OG HØR! I er jo nogle af de bedste, nej ikke engang. I ER DE FUCKING BEDSTE.
Da jeg startede denne historie, havde jeg ikke engang i min fjerneste fantasi turde håbe på det, der er sket her. I har givet mig mere selvtillid end jeg fortjener og endu mere opmærksomhed på denne historie end den er værd.

Og det værdsætter jeg.

Jeg er bestemt ikke tilfreds med denne historie, men når jeg ser alle jeres søde beskeder. Og alle de gange notifikationer dukker op på mig skærm fra folk, som har stemt så kunne jeg græde.
Mit arbejde bliver rent faktisk kommenteret på?

I betyder mere end jeg kan sætte ord på.

Og til sidst.

- Jeg er så uendelig ked af, at jeg har været så FANDENS dårlig til at opdatere, jeg ved virkelig ikke havd der er sket. Og jeg håber (krydser alt hvad krydses kan) og ber til at i vil tilgive mig.

I betyder så uendelig, meget for mig og derfor er det også trist at denne bog er slut. Men der komme jo en ny. Uhaaaa.

girls can do everythingWhere stories live. Discover now