KAN JEG FÅ JERES OPMÆRKSOMHED,TAK!

976 19 2
                                    

Okay, tak fordi jeg fik jeres op opmærksomhed. Som i nok har regnet ud er dette her ikke et kapitel. Såå godt regnet ud til dem der regnede den ud!

VIGTIGT!:
Nu kommer vi til det seriøse.
Jeg har overvejet i over en længere periode, at holde en lille pause fra denne historie. Og da det nu er sådan, at min skrive lyst ved denne historie ikke har været i top de sidste par dage/uger. Så holder jeg en pause. Ikke en lang en. Måske på to uger. Måske. Jeg har nemlig også haft to lange opgaver for til denne uge. Som skal afleveres om et par dage. Og da jeg virkelig gerne vil fokusere på det, er det også derfor jeg holder en lille pause.

Jeg vil nemlig også gerne lige genopfinde min skrivelyst. Da jeg overhovedet ikke har lyst til st skuffe jer! Overhovedet. Jeg er faktisk nærmere så taknemmelig for alt den støtte jeg har fået på denne historie! Det er jo fantastisk!

• ENDU VIGTIGERE:

-Mist nu ikke modet. Det er bare en pause.

- Og så når jeg starter igen med denne historie. Regner jeg med der 'kun' er tre afsnit tilbage. Så vi er næsten ved slutningen og derfor ved jeg godt det er snotdumt at holde en pause lige når vi er ved at være ved vejs ende, men jeg kan bare ikke lige få mig selv til at skrive noget ordenligt.

- Håber i forstår!!

ELSKER JER UENDELIGT HØJT!🖤❤️
I er bare dem der løfter mit humør hver dag, og jeg er så taknemmelig for at i har gjort for mig og historien, men husk det er ikke forbi!!

girls can do everythingWhere stories live. Discover now