23{} Fuck hendes problem

1.3K 44 7
                                    

Prinsesse perfekt foroven

What? Har Martinus en kæreste ,der ligner en supermodel? Jeg tror jeg skal besvime. Nej nej, bare roooolig. Jeg besvimer ikke. Ellers har prinsesse perfekt måske overskud nok til at hjælpe mig. Hvem ved? "Nå, kæreste? Kom indenfor" siger jeg, jeg tygger lidt på ordet. Kæreste? Jeg gør plads til hun kan komme ind. Imens hun hænger sin jakke går jeg op til Marcus og Martinus. Jeg åbner døren de sidder med næsen mod filmen, men da jeg træder ind kigger de "Hey, Tinus du har damebesøg" siger jeg. Han kigger mærkeligt på mig. Han rejser sig "vil i ikke godt love ikke at larme aaalt for meget, vi vil nødigt høre på to stønnende kaniner hele natten" siger jeg, og der springer bomben Marcus falder sammen af grin, jeg kigger sjovt på Marcus der er ved at vride sig nede på gulvet "Hey, vi tænkte det jo begge to, en eller anden skulle jo sige det" siger jeg og griner let. Martinus sukker og griner inden han går ud til prinsesse perfekt. Altså et eller andet er jeg jo nødt til at kalde hende nu når hun ikke har fortalt hvad hun hed.

Efter nogle minutter sidder mig og Marcus og spiller Fifa, og jeg kan bare sige jer jeg tæsker ham! Imens jeg bevæger fingrene hen over controlleren spørger jeg Marcus "Hvad hedder prinsesse perfekt egentlig?" Jeg kan se Marcus trække på skulderne "Aner det ikke, har ikke mødt hende" siger han, han vender så blikket mod mig "Men helt ærligt prinsesse perfekt?" Siger han imens han griner. Jeg griner med "Hvad skulle jeg ellers kalde hende? Blondinen? Martinus' kæreste? Pige jeg ikke kender?" Siger jeg og griner let "Fair nok" siger han og vender blikket tilbage mod skærmen.

Da mig og Marcus aftalte jeg skulle sove her går jeg ud på badeværelset og skifter til mit nattøj og børster tænder. Mit nattøj består af et par Tommy Hilfiger shorts og en hvid t-shirt.

Jeg åbner døren og ser prinsesse perfekt stå og vente. Jeg træder ud og lader hende gå ind.
Holy crap i smølfernes lov!
Jeg er næsten et hundrede procent sikker på at jeg lige så hun gav mig dræberblikket, lige inden hun gik ind. Og nej det er ikke noget jeg finder på, okay måske kan jeg ikke helt lide hende, men jeg tror virkelig hun sendte mig bitch blikket. 

Marcus har allerede redt sengen da jeg kommer ind ,jeg griner bare af ham. Jeg skal ligge inderst og ham yderst. Han foreslog også, at han kunne hente en madras han kunne ligge på, men jeg sagde at det behøvede han ikke. Jeg skal ikke være alt for meget til besvær.

Jeg ligger mig til rette og venter på at Marcus bliver færdig på badeværelset "Godnat" jeg kigger hen mod døren og ser Martinus stå i døråbningen "Godnat" siger jeg og smiler. Jeg rejser mig op fra sengen og går over til min kuffert hvor jeg finder min lader og min mobil. Jeg sætter laderen i stikkontakten der er for enden af sengen. Jeg sætter telefonen til og rejser mig da jeg ser prinsesse perfekt står i døråbningen. Hvis i ikke har lagt mærke til det kan jeg ikke så godt lide hende. Jeg tvinger et smil frem "Godnat" siger jeg med anstrengt venlig stemme "Godnat" siger hun "Ov forresten hvad hedd-" mere når jeg ikke at sige før prinsesse perfekt bare går! Iskold mand. Vi skal nok få det sjovt sammen. 

Jeg vågner og kigger mig omkring. Marcus ligger stadig og sover. Og da han ligger med hovedet væk fra mig snupper jeg lydløst min telefon og kigger på klokken 8:49 jeg lister langsomt ud af værelset og går nedenunder. Gerd-Anne, Kjell-Erik og Emma sidder ved bordet og spiser. Jeg træder ind i køkkenet "Godmorgen" siger Gerd-Anne smilende. Emma vifter mig hen ved siden af hende, hvor der er en tallerken og et glas.

Gerd-Anne og Kjell-Erik er utrolig søde, de er virkelig betænksomme, men de er vist ikke alt for glade for selve mig. De virker lidt overbeskyttende, men det er nok noget jeg bilder mig ind.  "Har dig og drengene haft det sjovt" spørger Gerd-Anne mig, jeg smiler "Ja, eller mig og Marcus har. Martinus var sammen med sin kæreste, hun kom igår aftes, jeg tror hun har sovet her" siger jeg. Gerd-Annes ansigtsudtryk ændrer sig fra glad til tænksomt "Nå, okay" siger hun og kigger på Kjell-Erik.

Jeg hjælper Gerd-Anne med at rydde af bordet inden jeg går op til Marcus. Jeg henter noget tøj og skifter ude på badeværelset. Det bliver et par ripped mom jeans og en t-shirt. Jeg børster også lige tænder og redder mit hår igennem.

Marcus er endelig stået op og har fået tøj på så lige u er vi ude i haven og spiller fodbold. Jeg får fat i bolden og dribler op mod hans mål der er helt frit. Jeg skyder bolden ind i målet "Jeg vandt!" Siger jeg hoverende. Jeg fryser heldigvis ikke da jeg har min dejlige sorte bomberjakke på. Jeg danser en overlækker sejrsdans. Jeg styrer bare det her.

Vi sidder nu og spiser middagsmad da min mobil ringer og jeg kigger på nummeret Jason . Jeg rejser mig "Jeg bliver nødt til at tage den her" siger jeg. Gerd-Anne nikker. Inden hun kigger over på Martinus og prinsesse perfekt der sidder ved siden af hinanden. Mums. 

Jeg går ud i gangen.

Mig: Hvaså Jason?
Jason: heeeej!
Mig: hvad sker der? Har Natalie været oppe at slås igen?
Jason: nej!
Mig: okay, hvad sker der så?
Jason: Trondheim skole er med i Clubtuneringen
Mig: HVad?
Jason: behøver du råbe, jeg er nu blevet halvt døv, din klumpfisk

Clubtuneringen er en megastor skole fodboldtunering her i Norge. Og vinderen vinder 30.000 til sin skole. Og fodboldholdet får en rejse til et eller andre sygt sted.

Jeg har ventet i 2 år på, at Trondheim skulle være med i turneringen. Jeg undskylder for den halvt døvhed til Jason og ligger så på. Jeg går ind i køkkenet. Nej, det er en underdrivelse. Jeg springer ind i køkkenet og har et stort smil plantet lige i fjæset. Jeg sætter mig ned ved siden af Marcus der bare kigger mærkeligt på mig "Hvad sker der?" Spørger han. Mit smil bliver endu bredere "Trondheim skole er med i Clubtuneringen" siger jeg glad "Er det ikke kun drengefodboldholdet der er med i den?" Spørger prinsesse perfekt. Åhhh, jeg er glad for at hun spørger "Jo, jeg spiller for drengeholdet" sige jeg og smiler falsk, jeg er faktisk rigtig god til at smile falsk det er ligesom sådan en fucked up ting jeg har.

Marcus snakker motherfucker meget. Jeg tror mine ører er ved at falde af! Han har ingen stop knap. 

Endelig!! Stilhed, jeg har aldrig været så glad for stilhed som nu. Marcus er nede og hente Cookie's til os! Helt nybagte. Jeg sidder inde på Netflix og scrollet frem og tilbage. Jeg skal nemlig vælge hvilken film vi skal se.

Inde midt i filmen går døren op og både mig og Marcus kigger derhen, og ser prinsesse perfekt "Må jeg tale med dig?" Spørger hun og nikker mod mig. Jeg nikker og rejser mig. Jeg ser mig til bare og sender Marcus et mærkeligt blik. Jeg lukker dørene og følger efter prinsesse perfekt. Hun stopper og vender sig mod mig "Hvad laver du her?" Spørger hun mig "Jeg er på besøg?" Siger jeg forvirret "Hvornår skal du hjem?" Spørger hun og stalker mig fuldstændig det er fucking creepy "Idag tror jeg?" Siger jeg endnu mere forvirret "Godt!" Siger hun og begynder at gå, men jeg når at gribe fat i hendes arm "Hvad er dit problem" spørger jeg irriteret "Dig!" Hvæser hun. Øhh okay?! Fuck hendes problem! "Hvad er dit navn?" Spørger jeg. Hun river armen til sig og giver mig dræber blikket "Astrid!" Vrisser hun inden hun drejer om på hælen og skrider.

Den lille møgunge!

Tusind tak!!,! Jeg ved ikke hvor mange gangen jeg har sagt det, men jeg er dybt taknemmelig for at der er så mange der gider at læse min bog!!

girls can do everythingWhere stories live. Discover now