4

2.9K 124 17
                                    

Trečiadienis diena kurios pamokos mane labai nervuoja. Atsikėliau nuo žadintuvo. Atlikus visą ritinį procesą pasiėmiau šalmą ir nuvažiavau į mokyklą. Prie durų sutikau Silviją ir Ari  apsikabinusios nuėjome kolidoriais. Šiandiem mums pamokos sujungtos su viresne klase todėl bus linksma visas pamokas būt trise.
Pirma pamoka kūno kultūra. Kol persirenginėjom rūbinėj mačiau kitų merginų žvilgsnius ir girdėjau jų apkalbas bet aš prie to jau pripratus. Prasidėjus pamokai visi nuėjom į sporto salę ir mokytoja liepė padaryti mankštą. Aš su Silvija ir Ari darėm mankštą normaliai kol kitos merginos flirtavo su vaikinais. Galiausiai atėjo mokytoja ir jas sudrausmino.
—Na kadangi jum taip patinka vaikinai tai pažaiskit prieš juos kvadratą,—visos merginos buvo nepatenkintos išskyrus mus tris nes mes šį žaidimą mylim.
Mes vykdėm savo naujai sugalvotą planą. Silvija spicialiai išsimušė kad eitu į užkvadratį o aš ėjau į patį galą ir vengiau kamuolio. Galiausiai išmušė visas merginas išskyrus mane. Vaikinas buvo išmuštas tik vienas taigi jų liko dvidešimt prieš mane vieną. Manu bus linksma. Vaikinai mėtė kamuolį į mane bandydami pataikyt bet kiekvieną syk lengvai jo išvengiau. Galiausiai atsitiesiau ir pasižiūrėjau pašaipia šypsenėlę į vaikiną turėjusį kamuolį. Jis iš visų jėgų jį paleido į mane o aš jį tiesiog lengvai pagavau. Visi liko nustebe išskyrus Silviją nes ji suprato kad metas veikti. Mes su ja labai greitai susimėtėm kamuoliu ir tada atėjo metas išmušt tuos dailius veidelius.
Žaidimas baigėsi greit ir aš laimėjau. Vieną vaikiną išvedė pas seselę nes neapskaičiavus jėgų paleidau kamuolį tiesiai jam į nosį.
Kita pamoka buvo chemija. Per pamoką susiradau dauk informacijos apie Deividą. Isivedžiau jo telefono numerį į savo telefoną ir parašiau pradžioj jis buvo nustebes iš kur gavau jo numerį bet kai pasakiau kad gaunu viską ko noriu jis nustojo klausinėt. Su prasirašinėjau visą pamoką. Per trečią pamoką taip pat rašinėjausi su juom kai mokytoja pamatė ir atėmė telefoną. Verčiau ji būtu to nedarius. Atsiraitojau šiek tiek rankovę ir su išmaniuojiu laikrodžiu paleidau dainas per telefoną. Mokytoja iškart pradėjo nervuotis.
—Nutyldyk tą savo telefoną ir kad daugiau jo nematyčiau,—ji buvo tokia susinervinus. Bet aš dar nebaigiau.
Dirbant tokį darbą kaip mano išmoksti dauk gudrybių ir viena iš jų nuotoliniu būdu valdyti kitus išmaniuosius irenginius na pavyzdžiui mokytojos telefoną. Prisijungus su savo išmaniuoju laikrodžiu prie jos telefono pradėjau leisti pačias absurdiškaiusias dainas kokias tik radau youtubėj. Visa klasė pradėjo lūžt iš juoko kai mokytoja bandė išjungti tas dainas bet jai niekaip neišėjo galiausiai ji išjūngė telefoną, bet manęs tai nesustabdė. Ant jos stalo buvo nešiojamas kompiuteris per kurį po poros minučių pasigirdo marijos radijas. Ir visa klasė lūžo juoku o aš tiesiog sėdėjau ir šypsojausi. Silvija atsisuko į mane klausiamu žvilgsniu.
—Čia tu?—ji paklausė o aš tik dar plačiau nusišypsojau ir linktelėjau.
—Kita syk neatiminės telefono.
Mokytoja susinervavus bandė išjungti kompiuterį. Pasiėmus kitą telefoną kažkam paskambino. Po poros minučių atėjo kompiuterių meistras. Vos jam iėjus išjungiau kompiuterį. Jis pasikrapštė prie kompiuterio ir pasakes kad jam viskas gerai išėjo. Vos jam uždarius duris vėl pajungiau marijos radiją. Galiausiai mokytoja susinervavo ir išleido mus anksčiau. Aš su Silvija nuėjom į valgyklą kur po skambučio atėjo ir Ari. Mes jai papasakojom kas vyko per pamoka tik nesakėm kad tai mano darbas nes ji nieko nežino apie mano slaptą veiklą. Per kitas pamokas naršiau telefone. Kol per paskutinę pamoka mokytoja jį vėl atėmė. Šį kart nieko nedariau nes klasiokai gali pradėt itarinėt mane jei po kiekvieno karto kai iš manęs atemamas telefoną vyks nesamonės su technika. Pamokom pasibaigus greit šokau ant motociklo ir nuvažiavau namo.
Namie dar šiek tiek paiesškojau informacijos apie Andajų Brimą. Sužinojau kad jis lenktiniauja mašinų lenktynėse kurios lyg tyčia vyks šiandien. Pasiėmiau darbinį telefoną ir suvedžiau Drėjaus numerį.
—Velniuk. Sveika.
—Labas Drėjau. Man reik paslaugos.
—Visada padėsiu tik sakyk ko reikia.
—Man reik lenktyninės mašinos šiam vakarui.
—Kaip tik turiu lamborgini tau turėtu tikt. Atvažiuok po pusvalandžio į sandėlį.
—Gerai ačiū.
—Visada prašom.
Drėjus man kaip tėvas kurio niekad neturėjau. Mano tėvas paliko mus vos sužinojo kad mama laukiasi.
Greit nuėjau į dušą ir nusidažiau, savo rudus plaukus, juodais nuplaunamais dažais. Prieš išeidama iš namų pasidažiau juodai ir užsidėjau trumpus šortus ir crop topa. Į ilgus aukštakulnius batus isikišau ginklus ir užsidėjau pakabuką be kurio niekur neinu. Užsidėjau juodą matinį šalmą ir užlipus ant motociklo nuvažiavau į sandėlį. Ten manęs jau laukė Drėjus. Greit nušokau nuo motociklo ir pribėgus jį apsikabinau.
—Ir ką dabar sugalvojai iškrėst?
—Dar vienas darbas o tuo pačiu lenktynės.
—Tik būk atsargi velniuk.
—Visada būnu,—pakštelėjau jam į skruostą ir pasiėmus raktus nuo mašinos pamečiau šalmą ir raktelius nuo motociklo šalia stovinčiam vaikinukui.
—Nors ibrėžimas ir tu lavonas,—mirktelėjau jam ir ilipau į mašiną.

Įslaptinta (Baigta)Where stories live. Discover now