46

1.5K 73 8
                                    

Pasiėmus lapą ir rašiklį parašiau laišką, ir tyliai išėjus iš namų sėdau į mašiną ir išvažiavau.
Nežinojau kur važiuoti bet žinojau kad taip bus geriau.

Rugilės POV

Ryte mane pažadino Migla. Tik ką ji čia veikia, ji visada miega pas Vanesa. Pardaug to nesureikšminau ir nulipus į apačią padariau visom kavos ir pradėjau kepti blynus.
-Labas rytas,-pasisveikino Ari.
-Laba. Gali paimt grietinėlę iš šaldytuvo ir nueit pažadint Vanesą nes jau tuoj baigsiu,-atsisukau per petį ir paprašiau.
-Žinoma,-akies kampučiu dar pamačiau kaip ji eina link šaldytuvo ir vėl grįžau prie kepimo kad nepridegint. Šaldytuvo atsidarant taip ir neišgirdau.
-Ru... Rugilę,-sumikčiojo Ari ir aš staigiai atsisukau pasižiūrėti kas ivyko. Ji rankose laikė kažkokį popiergalį ir nenuleido nuo jo akių.
-Ari kas buvo,-pradėjau eit link jos o ji metus tą lapą nubėgo į viršų. Pakėliau nuo žemės ir iš rašto iškart supratau jog tai parašė Vanesa.

Mielos draugės
Niekada nemaniau kad kažkas panašaus ivyks bet gyvenimas krypsta labai keistais vingiais. Todėl viską trumpai. Mane medžioja ir aš nenoriu kad dėl to nukentėtumėte ir jūs todėl išvykstu. Prašau neieškoti manęs. Galit gyventi šiame name ir daryt su juo ką norit, seife yra pinigų kurių jum ūžteks.
Pasirūpinkit vieni kitais. Myliu ir bučiuoju Vanesa.

Mano skruostais pradėjo riedėt ašaros. Iš viršaus atbėgo Ari. Viltingai į ją pasižiūrėjau bet ji tik papurtė galvą leisdama suprasti kad Vanesa tikrai išvažiavo. Abi nieko neskiusios greit išbėgom į lauką šokom į mašiną ir nuvažiavom Raido gaujos namų link. Man net nereikėjo žiūrėti kad suprasčiau jog Ari verkia, bet ir aš pati vos laikiausi.

Isiveržėm į namus ir iškart visų žvilgsniai į mus. Vos Silvija pamatė iškart pribėgo ir pradėjo klausinėt kas buvo, bet aš paprasčiausiai ištiesiau lapą ir liepiau skaityt. Ji taip ir padarė. Vos pabaigė visi susižvalgė.
-Neškit supistus kompus ir raskit
ją,-sušuko Raidas visas susinervavęs. Visi neatsitraukė nuo kompiuterių bandydami surasti ją ir niekam nebuvo svarbu ko ji prašė. Ieškojom visą dieną ir jau beveik pusę nekties, bet jos nė ženklo. Vienintelis dalykas kurį radom tai buvo kameros irašas kuriame ji sustoja pasižiūri į kamerą ir pamojuoja. Telefoną ji yra išjungus dėlto net per jį neišėjo jos susekti. Niekas nešnekėjo, turbūt neturėjo ką pasakyti.

Praėjo mėnuo nuo Vanesos išvykimo. Raidas vis dar bando ją surasti bet kiti jau pasidavė nes jei ji nenorėjo būt surasta tai niekas jos ir neras.

                          Pabaiga

Ir štai tas žodis kurio ištikro nelaukiau. 😢
Tai parašykit nuomones apie visą istoriją ir ar galvoti apie antrą sezoną.😘

Įslaptinta (Baigta)Where stories live. Discover now