8

2.2K 98 0
                                    

Iėjau į jos kambarį ir kažkas šoko į mane rėkdamas. Aš nusitaikiau ir supratau kad tai Rugilė.
—Rugile! Tu mane išgazdinai.
—Aš tave išgazdinau? Tai tu į mane taikais.
—Aš maniau kad kažkas isilaužė,—aš sunkiai valdžiausi neužrikus.
—Gerai tebunie. Pamirškim tai. Ką nori veikti?
—Na kadangi jau pavasario pabaiga tai gal galim nuvažiuot prie ežero?
—Man patinka tavo mastymas. Pasiimk ko reikia ir pareik žemyn—pasakiau ir nuėjau į savo kambarį ruoštis. Galiausiai abi susiruošusios lipom į mašiną ir išvažiavom.
Prie ežero buvo pilną žmonių ir jie visi atsisuko į mus. Rugilė kibo man į parankę ir mes nuėjom ant smėlio. Pasitiesusios dekį atsigulėm pasidegint. Galiausiai nusprendėm išsimaudyt kai pamačiau Beną bet jis buvo ne vienas. Jis buvo su maža mergaite.
—Benai,—surėkiau per visą paplūdimį. Kiti žmonės atsisuko ir pasižiūrėjo kaip į beaprotę o Benas pamates mane pamojavo ir atėjo
—Labas čia mano mažoji sesutė Emilija,—supažindino su mergaite.
—Labas Emilija aš Vanesa o čia Rugilė,—parodžiau į savo draugę.
Po kelių valandų nuvažiavome prie mokyklos. Palikusios mašiną prie paradinių durų, kad Ari su Silvija žinotu kad reik palaukt mūsų, nuėjome į kepyklėlę šalia.
—Kieno ši mašina tas mano geriausias draugas,—išgirdau rėkiantį Raidą.
—Jisai atsiims šiuos žodžius,—nusijuokėm su Rugile.
—Rugile nueik ir pasakyk kad tai tavo,—dabar dar labiau juokėmės. Padaviau jai raktelius ir ji nuėjo.
—Ji mano ir nelysk,—prėjus prie jo pasakė. Raidas išsišiepė.
—Gal galėčiau gauti telefono numerį?
—Tai aišku kad ne,—na va pagyvenus su manim pradeda igaut drąsos. Pamačiau kaip iš mokyklos išeina mano draugės ir nubėgau link jų.
—Kas čia vyksta?—paklausė Ari.
—Raidas mano kad tai Rugilės mašina ir bando ją pakabinti,—visos nusijuokėm o tai atkreipė Raido dėmesį.
—Ko juokies tarakoniuk geriau pažiūrėk kokią mašiną vairuoja mano mergina,—jis apsikabino ją per liemenį ir tada jau visos keturios lūžom juoku o tai jį tik dar labiau nervino.
—Jugi sutinki būt mano mergina?—atsisukes i Rugilę paklausė. Ji atsisuko į mane klausiamu žvilgsniu o aš per juoką vos linktelėjau.
—Tai aišku kad taip,—flirtuojančiai atsakė. Ir tada jau niekaip nebesusilaikiau veidu ruedėjo juoko ašaros.
—Gerai Rugile užteks žaisti,—iškėliau ranką į viršų o ji man metė mašinos raktelius
—Nepaėjo Raidai ne jos mašina,—priėjau ir susidaužėm kumščiais su Rugile. Visos susėdom į mašiną o Raidas nieko nesuprato.
—Ši mašina mano,—per atidarytą langą sušaukiau. Paspaudžiau greičio pėdalą ir pasukau namų link. Grįžusios namo pradėjo daryt namų darbus arba tiksliau popierių karą kuris baigėsi apverstais namais. Dar pažiūrėjom filmą iki dvyliktos ir išsiskyrstėm į savo kambarius.
Atsikėliau nuo telefono skambėjimo. Darbinis.
—Debrua klauso.
—1 milionas Netas Flimas.
—Pinigai už dviejų valandų apleistame geležinkelyje. Apgausi surasiu.— Perspėjau kaip ir visus kitus ir padėjau ragelį. Nuėjau ir susiruošiau kaip ir visada. Prieš išeidama pasižiūrėjau į laikrodį kuri rodė 6 ryto. Palikau raštelį kad greit grįšiu ir išvažiavau.
Geležinkelyje prasėdėjau valandą bet niekas neatėjo. Tuomet išgirdau skambantį telefoną. Nuėjus pamačiau lagaminą ir šalia telefoną. Paėjau tolyn ir šoviau į lagamino spynelę. Vos kulka palietė lagaminą šis sprogo.
—Parazitai atsiims.— Greit šokau ant motociklo ir nuvažiavau namo.
Namų langas išdauštas. Išsitraukiau šautuvą ir tyliai iėjau į namus. Apėjus visus kambarius supratau kad nieko nėra. Kelis kartus bandžiau prisiskambint merginom bet nieko. Greit čiupau kompiuterį ir pradėjau žiūrėt kamerų irašus nieks, išskyrus Drėjų nežino kad pas mane namie yra kamerų. Greit prasukau iki vietos kur isilaužiama į namus. Tai buvo pėnki vyrai aš jų niekur nesu mačius. Nuvažiavau pas Drėjų ir parodžiau jam vaizdo irašus. Jis atpažino vieno vaikino tatuiruotę. Susirinkau nedidelį burelį ir nuvažiavau į klubą kur mūsų spėjimu turi būti mano draugės. Į klubą patekom lengvai. Nusileidome į rusį kur dažniausiai laikomi ikaitai.
—Kas drįso pagrobti mano drauges,—užrėkiau ant viso rūsio kuris buvo tikrai didelis. Iš vieno iš kambarių išėjo aukštas ir raumeningas vyras.
—Kas tu tokia ir ką čia veiki
—Aš tavo košmaras,—kulka tiesiai jam į kaktą. Iš kambario kuriame buvo vyras pasigirdo pagalbos šauksmai. Nubėgau ir pamačiau Silvija gulinčia ant grindų.
—Silvija ar žinai kur kitos?
—Jos turėtu būt kituose kambariuose.
Liepiau dviem vaikinam ją paimt ir nunešt į mano mašiną. Kol aš ir visi kiti apžiūrėjom kitus kambarius ir radom abi drauges.
Galiausiai kai draugės buvo mašinoje išžudžiau daug žmonių kurie prisidėjo prie jų pagrobimo ir su miegančiom draugėm nuvažiavau namo. Man iš paskos važiavo du vaikinai su motociklais kurių paprašiau pagalbos.

Įslaptinta (Baigta)Where stories live. Discover now