27

1.6K 72 2
                                    

-Vanesa,-mane nutraukė vaikino balsas,-Senai matyta,-atsisukau į kalbantyjį. Link mūsų ėjo Deividas.
-Tu ir senai matytas.
-Aš neturiu laiko dabar šnekėt tai gal nori ateit į mano draugo vakarėlį ryt vakare?
-Pagalvosiu.
-Susitiksim ten iki,-pavarčiau akis ir jis nuėjo.
-Eisim?-paklausė Rugilė atsisukus į mane.
-Norit?-visos linktelėjo.
-Tada eisim,-nusišypsojau. Greit išgėrėm gėrimus ir išvažiavom namo. Vakare visos buvome susiruošusios į klubą ieškot to Dovo.
Aš su Ari važiavome su mano mašina o Rugilė ir Silvija su BMW. Važiuodamos kalbėjome telefonu ir susitarėm kad apsimesim jog viena kitos nepažįstam. Gerai kad klubas nebuvo toli todėl greit jį pasiekėm.
Su Ari atvažiavome pirmiau. Išlipom iš mašinos ir nuėjome tiesiai į klubą. Dar preiš ieinant pamačiau Rugilės mašiną ivažiuojant į stovėjimo aikštelę.
Iėjusios atsisėdome prie baro. Apsidairius pastebėjau žmogų iš nuotraukų. Prie vieno iš staliukų sėdėjo Dovas. Aplink jį stovėjo vyrai su kostiumais. Žvilgsniu parodžiau Ari jį. Ji linktelėjo ir užsisakė nealkoholinio kokteilio. Planavau šitą užsakymą atlikti kuo greičiau ir paprasčiau. Bet taip pat norėjau parikrinti Silvijos taiklumą todėl teliko laukti kol ji jį nušaus. Po pusvalandžio šnekų, Silvijos ir Rugilės ieškojimų, pasigirdo šūvis ir prasidėjo sumaištis. Dovas buvo negyvas. Visi pradėjo rėkti ir bėgti iš klubo. Pamačiau Rugilę išeinant todėl atsistojau ir su Ari taip pat išėjome apsimesdamos išsigandusiomis. Važiuodamos namo plepėjom apie visiškai nereikšmingus dalykus.

Namuose mus pasitiko Migla. Ir maisto kvapas. Greit apsidairiau isitikindama kad visos merginos čia. Staigiai nubėgau į virtuvę kuri buvo tuščia išskyrus šviežią lazaniją. Išsitraukiau ginklą ir nuėjau į svetainę kuri taip pat buvo tuščia. Staiga atsidarė tuoleto durys. Iš karto nukreipiau ginką jų pusėn bet buvau priversta jį nuleisti nusikeikdama nes ten buvo Tomas.
-Idiote išgazdinai,-atsisėdau ant sofos.
-Iš kur gavai raktus?-pakėliau akis į jį.
-Aš jų tau taip ir neatidaviau,-iš kišenės išsitraukė raktus.
-Aha gerai,-išsidrėbiau ant sofos ir užsimerkiau.
-Einam pavalgyt,-jis paėmė mane už rankos ir pradėjo temti į virtuvę kur merginos jau padengė stalą.
Greit pavalgiau ir nuėjau į savo kambarį.
Palindau po dušų tarsi tai nuplautu mano rūpesčius. Tiesiog stovėjau po vandeniu apie valandą kai nusprendžiau kad reik eit lauk.

Kitą dieną atsikėliau niekieno nepažadinta. Retas stebuklas vėl ivyko. Susitvarkius nusileidau į apačią. Visur buvo pernelyg tylu. Pakviečiau merginas bet niekas neatsakė. Matyt kažkur išvažiavo ir mane paliko. Nuėjau į virtuvę ir užkaičiau vandenį kad išsivirčiau kavos.
Nespėjus vandeniui užvirti išgirdau atsidarant lauko duris. Į virtuvę iėjo Tomas. Jis nustebo pamates mane tarsi aš čia negyvenčiau.
-Labas rytas,-jis pasisveikino padėdamas ant stalo vienkartinius puodelius ir maišiuką iš kepiklėlės.
-Labas,-paėmiau maišelį ir pradėjau ieškoti ką jis nupirko. Išsitraukiau riestainį ir pradėjau valgyt.
-Latte su vaniliniu sirupu,-jis ištiesė man vieną iš puoduku.
-Ačiū,-paėmiau ir atsigėriau savo mėgstamiausios kavos.
-Kur visos?
-Jos išvažiavo į šaudyklą.
-Ir Miglą pasiėmė?
-Aha.
-Gerai,-toliau gėriau latte ir valgiau savo pusryčius.
-Gal einam pasižėt kokį siaubeką?-jam buvo nuobodu kaip ir man
-Jei tik neišsigasi,-nusišypsojau ir nuėjus į svetainę prijungiau kompiuterį prie plačiaekranio televizoriaus.
Tomas išrinko kažkokį siaubeką kol aš kepiau popkornas.

Po vieno filmo ėjo kitas ir taip iki šeštos vakaro. Grįžo merginos su maišais.
-Einam ruoštis,-merginos nusitempė mane į viršų o aš tik liūdnai šyptelėjau Tomui.
Maišuose buvo suknelės. Ari įteikė vieną man ir liepė apsirengti. Maiše buvo violetinis sijonas su maike. Apsirengiau ir pasidažiau. Pirma susiruošiau todėl dar nuėjau susigarbanot plaukus. Merginos dar ruošėsi kai aš jau viską pabaigiau. Nuėjau į apačią kur Tomas jau buvo spėjes grįžt namo ir persirengt.
—O tu greitas,—pasakiau nes nesitikėjau kad jis taip greit susiruoš.
—Ne čia jūs lėtos,—jis nusišypsojo,—o beto mano namai netoli,—jis nusišypsojo ir priėjo prie manęs.
—O tu atrodai nuostabiai,—apsikabino mane per liemenį ir žiūrėjo į mano akis, tada priglaudė savo lūpas man prie kaktos. Sutrikau bet stengiausi to neparodyt.
—Kaip mielaaa,— išgirdau Rugilės balsą. Staigiai atsitraukiau nuo Tomo ir atsisukau į laiptų pusę kur visos merginos mus stebėjo.
—Tik nepradėkit,—pavarčiau akis,—adresą man jau atsiuntė todėl galime važiuot.
—Aš vairuoju,—Tomas atėmė violetinio lamborgini raktelius ir atidarė man keleivio dureles. Pavarčiau akis isėsdama ir prisisegdama diržą. Merginos važiavo su Rugilės mašina. Nesu tikra ar gera idėja į vakarėlį važiuot su sportinę mašina, bet jau vėlu nes mes jau važiuojam o apsisukt tikrai neketinu. Pasakiau Tomui adresą kurį laimei jis žinojo.
Po poros minučių važiavimo vaikino dešinė ranka atsidūrė ant mano kelio. Aš pasižiūrėjau į ją sutrikusi. Paėmiau už piršto ir numečiau į šalį tarsi daiktą kurio nenoriu liest. Nepaisydamas to jis nusišypsojo ir vėl uždėjo ranką. Aš aišku ją numečiau. Ir taip kelis kartus kol galiausiai nusprendžiau kad man vienodai.

Po dešimties minučių važiavimo pasiekėme didelį namą, aplink pilna žmonių su vienkartiniais puodeliai, muzika skambėjo dar net nepamačius namo. Tomas išlipo pirmas ir pribėges atidarė mano dureles.
Na ką pasilinksminkim.

Įslaptinta (Baigta)Where stories live. Discover now