19

1.9K 79 0
                                    

-Ra,-jis atsiliepė nervingas ir apsimiegojes.
-Miegojai?-nusijuokiau.
-Miegojau o tu mane pažadinai,-jis jau nebuvo nei piktas nei pavarges. Aš jam greitai paaiškinau visą situaciją ir jis sutiko padėt. Susitarėm susitikti. Atsisveikinau ir atsisukau į draugus.
-Turime pagalbos. Jei trūks žmonių galėsim pasiimt iš Drėjaus. Kad ir kaip bebūtu manau, kad tai pabaigti reikia kuo greičiau,- jie visi man pritarė.
-Turbūt girdėjot ką šnekėjom,-nusijuokiau ir jie linktelėjo.
-Tuomet eikit renktis,-pati nuėjau su Emilija ir padėjau jai apsirengti. Pasidaline į dvi dalis, susėdom į skirtingas mašinas ir nuvažiavom į prekybos centrą. Ten susitikom su Raidu ir jo draugais. Šį karta viskas buvo kitaip Raidas elgėsi draugiškai ir mandagiai kas mane nustebino. Po poros valandų mes viską aptarėm ir nusprendėm kad mums žmonių užteks. Bendru susitarimu pinigus pasidalinsim per pusę.
Važiuojant namo sulaukiau skambučio.
-Klausau,-skambino nežinomas numeris.
-Sveika,-išgirdau kažkur girdėtą balsą.
-Čia Beno ir Emilijos mama, ar galėčiau su jais pakalbėt nes norėčiau susitikt su savo vaikais.
-Mes dabar važiuojam ir jie yra kitoje mašinoje, bet jeigu norite galiu pasakyt draugei, kuri vairuoja kita mašiną, kad nuvežtu juos kur nors susitikt su jumis.
-Būčiau labai dėkynga,-ji man paaiškino kur ji yra. Aš prilėtinau ir susigretinau su Rugilės vairuojama mašina. Atidariau keleivio pusės langą o Rugilė savo. Aš jai paaiškinau kur važiuot ir liepiau Benui paskambint kai norės grįžti.
Aš su Silvija ir Ari grįžom namo ir pradėjom ruošti užkandžius, grįžus Rugilei sėdėjom ir žiūrėjom filmus. Vakare apie devinta valandą paskambino Benas ir aš išvažiavau jų pasiimt.
Vos išlipau iš mašinos prie manęs pribėgo sesė ir apsikabino mano kojas. Paskui ją atėjo ir Benas su mama.
-Ačiū kad prižiūri mano vaikus.
-Jie mano šeima...
-Simona,-ji ištiesė ranką,-o apie tave tiek girdėjau, kad atrodo pažįstu,-ji nusijuokė. Dar biški pašnekėjom ir nuvažiavom namo. Visa kelia Emilija pasakojo ką veikė su mama.
Grįžom namo ir tesėm filmų žiūrėjimą, tik dabar žiūrėjom filmus kuriuos galima žiūrėt ir vaikam.

Atsikėliau nuo beldimo į duris. Aš vienintelė likau miegot ant sofos. Atsistojau ir priėjus prie durų dar greit pasitvarkiau plaukus. Atidariau duris o už jų stovėjo Raidas. Aghh visai buvau pamiršus mes susitarėm eiti susirasti kraujo gaują.
-Pažadinau?
-Aha,-nusižiovavau kas privertė jį nusijuokti,-užeik aš tuoj apsirengsiu ir galėsim eit,-ileidau jį į vidų o pati nuėjau į savo kambarį. Vos iėjau į kambarį Emilija su Migla atsikėlė ir pradėjo dūkt kol galiausiai nubėgo į apačią. Aš taip pat susiruošusi leidausi žemyn kai išgirdau lojant Miglą. Greit nusileidus ją užtyldžiau nes ji lojo ant Raido. Greičiausiai ji visus dabar pažadino.
-Aš einu kavos. Nori?,-atsisukau į Raidą.
-Jei nesunku,-mane vis dar trikdė kad jis su manim elgiasi maloniai. Nuėjau į virtuvę palikdama sesę dūkt su šuniu kuris vis dar nepatikliai žiūrėjo į Raidą. Kol viriau kavą buvau nusisukus nuo Raido bet puikiai jaučiau jo žvilgsnį. Atsisėdau priešais jį ir pastūmiau jo puodelį link jo. Pagaliau jis nuleido akis nuo manęs pasižiūrėdamas į puodelį.
-Vis dar negaliu suprast kaip aš galėjau taip žiauriai elgtis su TAVIM. Man reikėjo mokykloj parodyt kad aš viršesnis, bet dabar gailiuosi kad tu buvai žmogus kuris kentėjo,-jis pradėjo liet savo širdį.
-Tuoj apsivemsiu nuo tų saldžių žodelių. Greičiau geriam ir važiuojam tvarkyt reikalų,-nutraukiau jį nes man tikrai pasidarė labai nejauku.
Likusį laiką tylėjom. Po poros minučių žemyn nusileido ir visi kiti.

Sėdėjau Raido mašinoje ir laukiau kol jis baigs šnekėt telefonu. Galiausiai jis atsisuko į mane.
-Eime?-paklausė o aš linktelėjus galva išlipau iš mašinos. Jis priėjo prie manęs ir sunėrė mūsų pirštus, aš atsisukau į jį o jis tik nusišypsojo, pabandžiau ištraukt ranką bet jis tik stipriau ją suspaudė ir nusitempė į kavinę kurioje buvome susitare susitikti su jo gaujos nariais.
Prie stalo sėdėjo keturi vaikinai.
-Eidas,-prisistatė mielų veido bruožų blondinas su mėlynom akim. Pasinaudodama proga kad man reik pasisveikint su juo ištraukiau ranką iš Raido.
-Demyras,-taip pat ištiesė man ranką gana ilgų rudų plaukų savininkas.
-Aretas,-trumpai kirptų rudų plaukų vaikinas
-Martas,-jis buvo pašiauštų rudų plaukų ir tikrai neatrodė draugiškai nusiteikes todėl nusprendžiau į jį kreipti kuo mažiau dėmesio. Kadangi visi pasakė savo vardus aš nusprendžiau jog taip pat prisistatysiu tikruoju vardu o ne pravarde.
-Vanesa.

Kavinėje prabuvom iki pirmos valandos. Daugiau sužinojau apie vaikinus, išskyrus Martą. Jis nešnekėjo ir labai keistai žiūrėjo į mane. Raidas sėdėjo šalia manęs ir žiūrėjo į mane tai buvo šiurpu ir nejauku, bet aš į tai nekreipiau dėmesio, bent jau stengiausi.
Sužinojome kad kraujo gaujai priklauso naktinis klubas esantis didesniame mieste, už poros valandų kelio.

Iš pradžių nuvažiavome pas mane. Silvija su Benu buvo sporto salėje, Ari sėdėjo ant sofos prieš teliką ir naršė telefone.
-Kur Rugilė su Emilija ir Migla?-paklausiau Ari taip atkreipdama jos dėmesį. Ji atsisuko ir ruošėsi kažką sakyt kai pamatė vaikinus stovinčius už manęs.
-Sveiki,-ji pasisveikino ir priėjus paėmė mane už rankos ir nusitempė į virtuvę.
-Kas jie tokie?- ji atsisuko į mane.
-Jie dievų gaujos nariai
-Ahaaaa...-ji lėtai linktelėjo,-tuomet supažindink mus,-ji vėl čiupo man už rankos ir nusitempė į svetainę.
-Ne ne ne. Patys susipažinkit o aš einu persirengt. O tu taip ir neatsakei kur kiti.
-Jos išėjo pasivaikščiot ir patreniruot Miglą.
-Gerai tuomet atsiūsk Silviją pas mane man reiks jos pagalbos, ir pasirūpink mūsų svečiais,-užlipau į viršų ir nuėjus į savo kambarį pradėjau kuistis spintoj po poros minučių atėjo Silvija.
-Labas. Kvietei?-ji priėjo ir žiūrėjo man pro petį.
-Sveika. Taip man reiks tavo pagalbos. Tu labai gerai naudojiesi ginklais todėl aš tuom pasinaudosiu ir paprašysiu kad pasaugotum mano užnugarį. Ten kur važiuojam man nelabai išeis laikyt daug ginklų prie savęs.
-Puiku. Kur važiuosim?-aš jai papasakojau visą planą. Jai išrinkau trumpus šortus, ilgą maike kuri paslepia diržą su šautuvais ir aukštus aukštakulnius į kuriuos galima isikišt ginklų, kaip ir visada uždėjau pakabuką. Pati užsidėjau trumpą juodą suknelę aukštakulnius su kuriais patogu bėgt ir pakabuką.

Apačioje visi sėdėjo ant sofos ir šnekėjo. Vos mum nusileido visi atsisuko.
—Gerai eime,— nuėjau į laiką o visi iš paskos. Lauke sustojom prie dviejų mašinų.
—Aretas Demyras ir Martas važiuos su Demyro mašina. O mes su Eido,—sukomandavo Raidas ir nuėjo prie vienos iš mašinų. Eidas sėdo prie vairo o Raidas kažką pasakė Silvijai ir ji nuėjo atsisėst į priekį. Vadinas aš su Raidu sėdėsim gale. Dar greit atsisveikinau su Ari ir Benu, kuris jau buvo parėjes iš sporto salės, ir nuėjau į Eido mašiną.

Visą kelia Eidas prašnekėjo su Silvija, aš žiūrėjau pro langą o Raidas su kažkuom susirašinėjo. Po dviejų valandų kelio privažiavom kraujo gaujos klubą kur jie praleidžia daugiausia laiko.

Įslaptinta (Baigta)Where stories live. Discover now