6

2.7K 97 1
                                    

Buvau pažadinta skambučio tai buvo Silvija
—Klausau
—Vanesa kur tu? Pamoka jau prasidėjo.
—Šūdas. Diena buvo sunki,—pasiteisinau ir šokau iš lovos padėdama ragelį. Greit susiruošiau šokau ant motociklo ir nuvažiavau prieš tai užsukdama į kavinę ir nupirkdama bandelių. Kai privažiavau mokyklą jau buvo pertrauka. Ari su Silvija pribėgo ir apsikabino mane. Aš jom padaviau jų mėgstamiausių bandelių ir visos apsisukom. Prie mūsų artėjo Raidas žiūrėdamas į kažką man už nugaros. Apsisukusi pamačiau kad jis žiūri į mano motociklą. Gerai kad nepamiršau pakeisti numerių.
—Gražus motociklas. Bet abejoju kad moki juom naudotis.
—Kam šnekėt o kam patylėt,—pasakiau ir su draugėm nuėjom į mokyklą. Per pirmą pamoką ieškojau informacijos apie Beną. Sunku nebuvo nes po keliolikos minučių turėjau jo numerį.
Pamokos gale sulaukiau žinutės nuo Deivido. Jis siūlė rytoj nueiti į vakarėlį kuris vyks netoli jo namų. Atsisakiau nes vakarėliuose nesilankau. Per kitą pamoką tiesiog naršiau kol nepamačiau skelbimo kad dingo vaikinas Andajus. Cha jie niekada jo neberas. Pamokos buvo labai nuobodžios todėl vos jom pasibaigus išvažiavau namo. Padarius namų darbus visą dieną prasėdėjau žiūrėdama filmus kol galiausiai nuėjau miegot.
Penktadienis.
Vos nuskambėjus žadintuvui šokau iš lovos ir nubėgau ruoštis. Nuvažiavus į mokyklą nubėgau pas auklėtoją. Šiandien iš kito miesto mokyklos atvažiuoja mokiniai ir gyvens pas mus. Viena mergina apsigyvens pas mane namuose todėl turėsiu ją pasitikti ir parsivežt namo. Šiandien į pamokas eiti nereikės.
Auklėtojos siuntimu nuėjau prie paradinių durų. Po poros minučių čia susirinko ir daugiau mokinių. Atėjo ir direktorius. Dar biški palaukėm ir lauke pamatėm autobusą. Iš jo išlipo burys žmonių. Direktorius pradėjo skaityt vardus nuo lapo. Išgirdus savo vardą priėjau ir šalia atėjo mergina iš kitos mokyklos.
—Vanesa,—ištiesiau ranką besišypsodama
—Rugilė,—paspaudė ranką ji
—Manau sutarsim puikiai,—pasakiau o ji tik nusišypsojo. Prastovėjom kol viską pasakė. Čiupau Rugilei už rankos ir nusitempiau į lauką. Priėjom prie motociklo ir aš jai padaviau vieną šalmą o kita užsidėjau pati.
—Ar mes važiuosim juo?—paklausė ji žiūrėdama į motociklą.
—Na taip. Ar turi kažką prieš?
—Ne ne tiesiog niekad nesu net sėdėjus ant motociklo o šitas dar toks gražus,—aš tik nusišypsojau ir atsisėdau. Ji šiaip ne taip atsisėdo už manęs. Paaiškinau kur dėti kojas ir pasakiau kad laikytusi stipriai.
Mum atvažiavus namo ji buvo labai laiminga. Aprodžiau jai namus ir nuvedžiau į svečių kambarį.
—Rugilę tu čia isikūrk o aš labai greit grįšiu,—ji tik linktelėjo ir aš išėjau.
Nuvažiavau į apleistą geležinkelį kur jau buvau susitarus. Ten jau buvo tas pats vyras. Jis padavė man lagaminėlį su kita puse pinigų ir nuvažiavau. Prieš grįždama namo užsukau į parduotuvę ir pripirkau ivairių maisto produktų.
Grįžau namo ir nuėjau į svečių kambarį kur jau isikūrusi Rugilė sedėjo ant lovos krašto.
—Eime į virtuvę,—ji atsistojo ir nuėjo paskui mane. Virtuvėje ant stalo buvau padėjus maišą su pirkiniais. Rugilė mano prašymu išėmė guminus, šokoladus, čipsus ir dar visokius skanumynus ir nunešė į svetainę kol aš pagaminau vaisių salotų ir taip pat nuėjau į svetainę. Mes iki pietų prasšnekėjom su ja. Daug ko sužinojau kaip pavyzdžiui ji gyvena su pamote kuri labai apsidžiaugė ją išsiuntus nors ir trumpam. Iš visų jos pasakojimų supratau kad ji negyvena labai gerai dėl to man jos biški gaila.
—Šiandien vyks vakarėlis. Ar nori važiuot?—mane prieš pora valandų Drėjus pakvietė į vakarėlį vykstantį jo sandelyje
—Nežinau. Niekad nebuvau vakarėlyje.
—Visada būna pirmas kartas todėl eik ruoštis,—nusišypsojau o ji nuėjo į savo kambarį. Po dešimt minučių išėjau iš dušo užsidėjau šurtus, crop topą ir pasidažiau juodai. Greit išeidama į kambarį užsidėjau pakabuką ir nuėjau pas Rugilę. Sustojau prie durų ir pasibeldžiau. Išgirdus leidimą užeit iėjau. Rugilė ieškojo rūbų.
—Wau gražiai atrodai. Gali gal ir man padėt nes aš net neisivaizduoju ką rengtis,—linktelėjus priėjau prie spintos. Po poros minučių supratau kad ji nieko gero kas tiktų neturi.
—Gerai dabar einam pas mane į kambarį o ryt važiuosim į parduotuvę,—nusitempiau ją pas save į kambarį ir daviau crop topą ir šortus dar padažiau lengvu makiažu ir abi nuvažiavom į sandėlį. Prie durų stovėjo apsauginiai. Vos juos pamačius Rugilė isikibo man į parankę ir niekur nebesitraukė. Vos mane pamatė apsauginiai iš karto pasitraukė. Iėjus Rugilė dar labiau prisitraukė. Matosi kad ji nepratus prie tokių vietų. Salės kampe pamčiau du vaikinus su subintuotom kojom. Pamate mane jie tik pasiėmė stikliukus stovejusius ant stolo ir greit užsivertė.
—Rugilę pažaiskim žaidimą. Matai ten tą stalą,—parodžau į stalą prie kurio sėdėjo Drėjus o ji tik linktelėjo nieko nesuprasdama,—ten sėdi mano draugas ar galėtu nueiti ir paflirtuoti su juom,—parodžiau į Drėjų
—Žinoma,—ji išsišiepė ir nuėjo ten. Po kiek laiko pamačiau kad Drėjus pasisodino Rugilę ant kelių. Metas veikti.
—Drėjau,—sušukau priėjus prie jo
—Nepriekabiauk prie mano draugės,—paėmiau Rugilę už rankos ir nusitempiau.
—Iš tavęs šito nesitikėjau,—vos laikiau juoką pamačius jo sutrikusį veidą. Atsisukau ir pamačiau kad Rugilė irgi lūžta juoku.
—Juokauju gi,—nebelaikydama juoko priėjau prie Drėjaus.
—Velniuk tu velniuk, negazdink manęs taip jau maniau kad nužudysi mane.
—Niekad taip nepasielgčiau.
—Nužudyti?—velnias visai pamiršau kad Rugilė čia.
—Mes tik juokaujam,—nervingai nusišypsojau. Dar babuvusios pora valandų patraukėm namo. Namuose parašiau Ari ir Silvijai kad ryt varysim į prekybos centrą. Nelaukus jų atsakymų, nes žinojau kad jos sutiks, nuėjau miegot.
Ryte atsikėliau ir užuodžiau svilėsius. Greit nubėgau į apačią. Ten pamačiau Rugilę kuri bandė atgramdyti blyną nuo keptuvės.
—Viskas gerai,—paklausiau priėjus.
—Aš labai atsiprašau.
—Už ką tai turbūt pirmas rytas kai kažkas man pagamino valgyt,—patraukiau ją nuo keptuvės.
—Aš viską sutvarkysiu vėliau dabar einam pavalgyt ir važiuojam.
Prieš. Važiuodama į prekybos centrą užsukau į mašinų parduotuvę nes su motociklu daug prekių nepavešim. Nusipirkau žalią lamborginį. Suvedžiau Drėjaus numerį ir paprašiau kad atsiūstu Beną paimt motociklo.
Nuvažiavom į prekybos centrą ir laukėm draugių kavinėje
—Vanesa?
—Taip
—Nenoriu kištis į tavo asmeninį gyvenimą bet iš kur tu turi tiek dauk pinigų kad gali sau leisti tokį motociklą ir mašiną.
—Atsimenį tą draugą vakarėlyje?—ji linktelėjo
—Tai jisai yra turtingas ir man kaip tėtis,—pamelavau. Ji negali žinoti kad pinigus gaunu už žmonių žudymą.—užsisakėm kavos ir laukėm. Netrukus atėjo Ari su Silvija. Visos pasisveikinom aš supažindinau jas su Rugile ir mes patraukėm į parduotuves. Iš pradžių aš jas visas nusitempiau į savo mėgstamą parduotuvę ir visos išsiskirstėm susitarusios po pusvalandžio susitikti prie persirengimo kambarių. Aš išsirinkau gana daug rūbų ir pradėjau eiti link persirengimo kambarių kai pamačiau Rugilę apsupta kažkokių vaikinų. Mačiau kad ji bando išeiti bet jie neleidžia.
—Rugile,—pašaukiau ją prieidama arčiau

Įslaptinta (Baigta)Where stories live. Discover now