33

1.3K 61 3
                                    

—Mane Mindė išleido todėl padarom man takelį praeit,—ėjau drąsiai nes ko čia bijot.

Viešbutyje manęs niekas nepasigedo. Ot nedėkingi šikniai.

Kitą dieną apartamentuose likau tik aš ir Raidas.
—Ką nori nuveikt?—jis atsisėdo šalia manęs.
—Nežnau ką siūlai?
—Kiek žinau čia yra vandens
parkas,—gal ir nebloga idėja
—Yra,—nuėjau į savo kambarį ir užsidėjau maudomuką. Nusprendžiau kad daugiau nieko nesidėsiu nes lauke labai karšta.
Grįžau į svetainę. Raidas jau buvo pasiruošes todėl išsikvietėm taksi ir nuvažiavom į vandens parką.

Diena buvo puikiai praleista. Nors kartais būdavo keista kai Raidas mane apsikabindavo ar piktai žiūrėdavo į vaikinus flirtuojančius su manim.

Egipte praleidom savaitę. Aš daug artimiau bendrauju su Raidu. Jis nėra toks blogas koks apsimeta. Silvija su Eidu sutaria puikiai, ir kažkas turbūt vyksta tarp Ari ir Demyro. Martas su Aretu vis dar laiko savo santikius paslaptyje.

Atėjo laikas keliaut namo. Oro uoste mus pasitiko Drėjaus atsiūsti vyrai.
Sulipom į mašinas ir patraukėm mano namų link. Žiūrėjau pro langą kai pamačiau baltąjį motociklininką.
—Paskui jį,—parodžiau vaikinui už vairo,—mum reik jį pavyt,—šį kart nebuvau nuotaikoi jį paleist. Paskambinau Raidui kuri važiavo kita mašina.
—Staigiai važiuojat namo ir atvežat mano motociklą,—pasakiau ir baigus pokalbį paskambinau Tomui.
—Liepk vairuotojui neišmest iš akių to motociklininko mum reik jį
pagaut,—gaudynės prasideda.

Raidas pasivijo mus su mano motociklu. Liepiau vairuotojui sustot. Apsikeičiau su Raidu vietom ir dabar ant motociklo pati vaikiausi tą paslaptingą vaikiną.
Gerai pripažystu vaizdas turėjo būt geras. Baltas motociklas priekį o jį seka trys juodi range roveriai ir motociklas, bet aš negalėjau leisti jam pabėgti man tiesiog buvo labai idomu kas jis.

Mes jį vaikėmės kokį pusvalandį. Vienu momentu maniau kad jis vėl pabėgo, bet galiausiai davažiavom lenktynių vietą kur mašinos nebegalėjo pravažiuot o toje masėje žmonių buvo labai sunku nepamest jo iš akių. Jis privažiavo starto liniją, kai tik prasidėjo lenktynės, ir pasileido į trasą. Aš iš paskos, nors dar kažkas bandė mane sulaikyt. Jis prie finišo nesustojo, važiavo toliau klaidžiom gatvelėm.
Važiavau šalia jo bet niekaip nesugalvojau kaip jį sustabdyt nerizikuojant mūsų gyvybėmis. Jis staigiai pasuko į skersgatvį kurį, kadangi važiavau pirmesnė, pravažiavau. Greit apsisukau bet jo ten nebuvo. Velnias. Ir vėl jis pabėgo.

Dar biški pavažinėjus grįžau namo.
Niekas dar nebuvo grįžes. Matyt vis dar ieškojo. Paskambinau ir liepiau grįžti. Po kelių minučių jie grįžo. Išsikrovėm lagaminus ir Drėjaus vyrus paleidom.

Jau buvo vėlus vakaras.
—Du dalyka: pirma mes užsisakom picos o antra jūs galit likti čia,—pasakiau vaikinams. Ir paskambinus užsakiau picų.
—Gerai o dabar tu paaiškink kodėl mes vyjomies tą motociklininką?—prie manęs priėjo Rugilė.
—Man idomu kas jis,—papasakojau jiems tą sykį kai lenktiniavau su juo ir jis vos nelaimėjo.

Iki vidurnakčio žiūrėjau miesto kamerų vaizdo įrašus tikėdamasi surasti kur jis nuvažiavo, bet mano paieškos buvo beprasmės. Taip pat neradau ir tokio motociklo su tuo numeriu. Atrodo tarsi jis būtu kažkos vaiduoklis.

Nuėja į kambarį ir gavojau ką daryti. Iš galvos vis neišjo tas motociklininkas.  Galiausiai nusprendžiau, kad pasivažinėjimas po miestą išblaškys mane, o gal net pamatysiu jį.

Nors ir buvo apie antrą nakties aš važiavau mūsų miesto gatvėmis tikėdamasi pamatyt jį. Išgirdau motociklo variklį už savęs ir kaip galėdama greičiau apsisukau, bet likau nusivylusi nes ten tebuvo kažkos senis ant seno motociklo. Gerai. Aš per daug isitempus ir man reik nusiramint. Nuvažiavau į parką ir pasistačius motociklą nuėjau pasivaikščiot. Prisėdau ant suoliuko ir žiūrėjau į fontaną. Buvau tokia užsisvajojusi kad net nepastebėjau kai ant suoliuko šalia manęs atsisėdo žmogus.
—Graži naktis,—staigiai pašokau ir atsisukau į vaikiną su baltu motocikliniko kostiumu.
—Aha,—vis bandžiau jį rasti bet kai jis sėdi šalia ir šneka su manimi nebežinau ką sakyt.
—Kas tu?—viskas ką sugebėjau pasakyti buvo „kas tu” tai toks feilas. Dabar jis galvos kad aš kažkokia nevykėlė.

Įslaptinta (Baigta)Where stories live. Discover now