Voorwoord

148 7 6
                                    

A/N ik publiceer dit boek zo'n twee jaar later. Echt ontroerend dit hahah, lees dit maar of skip maar m'n eerst hoofdstuk. Ik ga dit natuurlijk nu zelf ook doorlezen en ik weet het allemaal echt niet meer precies, dus ik ben benieuwd wat ik allemaal verzonnen heb. Ik ga dit in gedeeltes publiceren en niet allemaal tegelijk.

Hey, hallo wat super leuk dat je hebt besloten om mijn verhaal te lezen. Ik hoop dat het een beetje leuk vindt. Dit is een van mijn eerste boeken dus het is niet echt goed ofzo.

Ik wil voordat je gaat lezen even een paar dingetjes kwijt:

1. Als er spelfouten/grammaticafouten/typfouten  instaan, laat het even weten.

2. Weet iemand de meisjesnaam van Lies Lubbermans? Dit wordt later de moeder van Marcel, maar ik kon haar meisjesnaam nergens vinden dus ik heb maar wat verzonnen.

3. Het is altijd vanuit Hannah Willems geschreven, tenzij anders aangegeven. Dit doe ik met de afkorting pov en dat staat voor Point Of View.

4. Ik gebruik Nederlandse namen. Zoniet dan staat dat er wel even bij. (omdat daar simpelweg geen Nederlandse naam voor is of omdat ik die naam echt heel stom vind)

5. Het grootste deel van de personages en verhaallijnen behoren toe aan JK Rowling. De verhaallijnen en personages die je niet kent uit de Harry Potter boeken- of filmserie zijn wel van mij.

6. Dit boek kopiëren is NIET toegestaan.

7. Stel je vindt dit boek leuk en leest het nog een keer. GEEN SPOILERS GEVEN. Dit is niet leuk voor de anderen. Als er überhaupt mensen zijn die dit gaan lezen, maarja 😂

9. Geen zelfpromotie.

8. Niet schelden aub.

Nou dat waren mijn regeltjes enzo alweer. Ik hoop dat je dit boek een beetje leuk vind. En nogmaals heel erg bedankt voor het lezen van dit boek. Ik vind het echt mega vet dat jij hierop hebt geklikt, anders zou je dit nu niet lezen :)) Maar heel veel leesplezier, voor zover dat mogelijk is met dit boek

Joee ❤️

Mijn Leven Op Zweinstein // Hannah WillemsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu