12

16.1K 440 99
                                    

{Hayley}

Ergens voel ik me zwak. Ethan en ik hebben het nog geen dag volgehouden. We willen allebei meer van elkaar, maar hij wilt geen relatie. Ik weet niet wat ik wil. Hij is zo mysterieus en dat irriteert me, maar het trekt me ook aan. Ik wil alles over hem te weten komen. Ik wil weten wat hij allemaal heeft meegemaakt.

Als mijn telefoon een geluid maak pak ik hem meteen op.

*Zijn je ouders thuis?* Het is van Ethan.

*Ze zijn net weg. Hoezo?*

*Kan ik langskomen?*

*Is goed.* Ik leg mijn telefoon weer weg en kijk verder naar de tv. Er staat een serie op over moordenaars. Het is op zich wel leuk om te zien.

Na zo'n kwartier gaat de bel. Ik sta op van de bank en loop naar de gang. Snel bekijk ik mezelf in de spiegel. Mijn haar en make up zitten nog goed. Ik open de deur en zie Ethan staan.

'Hey' begroet hij me en hij stapt naar binnen.

'Heey.' Ik sluit de deur achter hem en kijk toe hoe hij zijn jas en schoenen uittrekt.

'Wil je iets drinken?' vraag ik hem. Hij schudt zijn hoofd en laat zijn lippen kort de mijne raken.

'Na vannacht...' mompelt hij. 'Ik zal je moeten straffen.'

'En hoe wilde je dat gaan doen?' vraag ik. Hij zet een aantal stappen naar me toe waardoor ik tussen de deur en hem in sta.

'Hoe laat komen je ouders thuis?' vraagt hij terwijl hij zijn hand in mijn heup zet.

'Laat' antwoord ik. 'Ze zijn naar een verjaardag en blijven daar ook eten. Waarschijnlijk zijn ze rond één uur thuis.'

'Dat is mooi.' Ethan duwt zijn lippen zacht in mijn nek. Ik kantel mijn hoofd een beetje zodat hij er beter bij kan. Zacht zuigt hij aan het stukje huid in mijn nek.

'Ethan' zucht ik. Nu moet ik dadelijk een zuigzoen gaan proberen te verbergen. Hij grijnst en pakt mijn hand waarna hij me mee trekt de trap op.

'Wat is jouw kamer?' vraagt hij. Ik wijs naar de deur links van hem. Hij knikt en opent de deur. Zodra ik ook binnen ben sluit hij hem weer en duwt mij tegen de deur aan.

>>>>>

Ethans handen glijden onder mijn shirt en zijn lippen hebben mijn nek weer gevonden. Ik huiver als zijn koude vingertoppen mijn rug aanraken. Ethan pakt de zoom van mijn shirt vast en trekt het kledingstuk over mijn hoofd. Ook duwt hij mijn rok naar beneden waardoor ik alleen nog maar in mijn ondergoed sta. Zijn ogen bekijken mijn hele lichaam waarna hij me zoent. Zijn tong speelt een vurig spel met de mijne terwijl we richting het bed lopen. Ethan legt me neer en komt boven me hangen. Een korte kus wordt op mijn lippen geplaatst waarna hij afdwaalt naar beneden.

'Ethan' breng ik uit als zijn lippen mijn dijen hebben bereikt. Hij glimlacht tegen mijn huid aan en gaat dan verder met kusjes geven. Alleen al hierdoor zou ik mijn hoogtepunt kunnen bereiken. Mijn hele lichaam tintelt. Wanneer Ethans gezicht weer boven dat van mij is pak ik zijn shirt vast. Hij begrijpt de hint en trekt het shirt over zijn hoofd. Wanneer ik aan zijn riem zit houdt hij me tegen.

'Niet nu' bromt hij. Zijn armen steunen naast me terwijl hij me doordringend aankijkt.

'Ik wil je' prevel ik. Ethan grijnst en laat zijn hand over mijn buik heen glijden richting mijn onderbroek. Nu heb ik spijt dat ik niet mijn setje heb aangetrokken. Ik heb nu een onderbroek aan met beertjes erop. Niet erg charmant.

'Je bent doorweekt' mompelt Ethan als hij zijn hand in mijn onderbroek laat glijden. Langzaam laat hij een vinger bij me naar binnen glijden. Ik kreun zacht. Ethan glimlacht als hij me aankijkt en al snel raken zijn lippen de mijne weer. Ik probeer me te concentreren op zijn lippen, maar het lukt me niet. Het gevoel dat zijn vingers me geeft is onbeschrijfelijk. Ik trek me terug uit onze zoen en laat mijn hoofd in mijn kussen vallen.

One Night Where stories live. Discover now