2.25

8.9K 292 34
                                    

{Hayley}

Na onze vakantie komen Ethan en ik aan bij zijn appartement. Het is inmiddels drie uur 's nachts. We hadden een late vlucht. Uitgeput laat ik me op bed vallen.

'Kunnen we nu wel bij elkaar slapen?' vraagt Ethan terwijl hij naast me komt liggen. 'Of moet ik op de bank?'

'Blijf hier' glimlach ik terwijl ik tegen hem aan kruip. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en strijkt zachtjes over mijn arm.

'Ik ga wel even douchen' mompelt hij. 'Ga je mee?' Even zucht ik, maar ik sta toch op en loop achter Ethan aan naar de badkamer. Ik ben echt moe, maar een douche zal me goed doen. Ik sluit de badkamerdeur achter me en trek mijn kleding uit. Ethan staat inmiddels al in de douchecabine. Ik stap ook onder de douche en leun tegen Ethan aan.

'Ik ben zo moe' zeg ik zacht.

'We gaan zo slapen.' Ethan pakt de shampoo en smeert mijn haar ermee in. Vervolgens spoelt hij alles eruit. Nu is mijn lichaam aan de beurt. Nadat hij wat douchegel op zijn handen heeft gedaan verspreidt hij het met zachte bewegingen over mijn lichaam.

'Dank je' glimlach ik terwijl ik een kus op Ethans lippen druk. Hij glimlacht terug en wast dan zijn eigen haar en lichaam. Ik voel mijn ogen zwaarder worden en ik moet moeite doen om ze open te houden.

'Gaat het?' lacht Ethan. Ik zucht en schud mijn hoofd. Ethan zet de douche uit en stapt uit de cabine. Ik volg zijn voorbeeld. Snel droog ik me af en trek een onderbroek met een simpel shirt aan. Vervolgens loop ik naar de slaapkamer en ga ik in bed liggen. Een aantal minuten later komt Ethan ook in bed liggen. Hij vouwt zijn armen om mijn lichaam en trekt me naar zich toe.

'Slaap lekker' fluistert hij en hij drukt een kus tegen mijn lippen.

'Slaap lekker' mompel ik terug voor ik mijn ogen sluit en in slaap val.

******

Tegen elf uur word ik wakker. Ethan ligt nog naast me. Ik kijk op en zie dat hij op zijn telefoon kijkt.

'Heey' glimlach ik.

'Hey.' Ethan glimlacht terug. 'Lekker geslapen?' Ik knik en plaats een kus op zijn borstkas.

'Weet je zeker dat je daar aan wilt beginnen?' vraagt Ethan terwijl hij zijn telefoon weglegt. Ik grijns en haal mijn schouders op. Ethan draait ons in een snelle beweging om en komt boven me hangen.

'Je bent zó mooi' mompelt hij terwijl zijn hand over mijn wang strijkt. Mijn wangen worden warm. Ethans blauwe ogen staren diep in de mijne waardoor ik mijn hele lichaam voel tintelen.

'Ik heb echt geen zin om uit bed te komen' zucht ik. Ethan lacht en laat zijn lippen zacht de mijne raken. Voor een aantal seconden zoenen we, maar al snel laat Ethan zijn lippen afglijden naar mijn nek. Zacht zuigt hij aan een stukje huid in mijn nek. Ik bijt hard op mijn lip om een kreun te smoren. Langzaam laat Ethan zijn hand richting mijn onderbroek glijden.

>>>>>

Ik sluit mijn ogen van genot als hij een vinger bij me naar binnen laat glijden.

'Ethan' breng ik hijgend uit als hij nog een vinger bij me naar binnen laat glijden. Terwijl zijn vingers het werk doen verlaten meerdere kreunen mijn mond. Wanneer ik bijna mijn hoogtepunt bereik laat ik Ethan stoppen. Hij kijkt me vragend aan. Ik draai ons om en beweeg een aantal keer over hem heen waardoor hij hard wordt.

'Hayley' kreunt Ethan. Ik grijns en trek mijn shirt uit. Ook Ethans boxer en mijn onderbroek belanden al snel op de grond. Ik pak een condoom uit Ethans nachtkastje en overhandig hem aan Ethan. Hij doet hem in een snelle beweging om en gooit de verpakking weg. Langzaam laat ik me op hem zakken. Ethan kreunt en sluit zijn ogen even. Voor een aantal seconden beweeg ik niet en laat ik ons wennen aan het gevoel. Sinds Ethan en ik weer seks hebben is hij alleen nog maar bovenop geweest. Voorzichtig draai ik mijn heupen heen en weer wat me een kreun van Ethan oplevert. Hij vouwt zijn handen om mijn middel en geeft zo het tempo aan.

'Sneller' hijgt Ethan na een aantal minuten. Ik doe wat hij vraagt en voer het tempo op. Al snel voel ik een bekend gevoel in mijn onderbuik op komen.

'Ethan...' prevel ik. Hij begrijpt de hint en draait ons om waarna hij hard in en uit me stoot.

'Shit' vloekt Ethan kreunend. Hij bereikt ook bijna zijn hoogtepunt. Ik wikkel mijn benen om zijn middel en kreun luid als ik mijn hoogtepunt bereik. Al snel volgt Ethan en laat hij zich bovenop me vallen.

'Ik...' stamel ik. 'Dat had ik nodig.' Ethan kijkt op en plaatst glimlachend een kus op mijn lippen.

>>>>>

Ethan doet het condoom af en gooit die in de prullenbak. Vervolgens slaat hij zijn armen stevig om me heen.

'Ik had dit nooit met Samuel' mompel ik.

'Wat?'

'Zulke momenten 's ochtends' vertel ik. 'Hij was er altijd zo vroeg uit. Ik was dan meestal nog niet eens wakker. En de keren dat ik eerder wakker was dan hem had hij geen zin.'

'Dat begrijp ik echt niet' zegt Ethan. 'Ik snap überhaupt niet hoe je zo vroeg op wilt staan, maar geen seks hebben 's ochtends? Mijn dag is dan meteen veel beter.'

'Af en toe hadden we wel 's ochtends seks' leg ik uit. 'Maar meestal was het in de avond.'

'Ik vind het elk moment van de dag prima' zegt Ethan. 's Ochtends, 's middags in de lunchpauze, 's avonds. Het maakt mij niet uit.'

'Maar jij bent dan wel weer een ander level' lach ik. 'Jij hebt altijd zin.'

'Beter dan iemand die nooit zin heeft, toch?' grinnikt Ethan. 'Met mij kan je tenminste plezier hebben.' Ik schud lachend mijn hoofd en sla het dekbed van me af.

'Wat ga je doen?' vraagt Ethan als ik uit bed stap.

'Ontbijt maken' antwoord ik. 'Blijf hier.' Ik pak een trui uit Ethans kast en trek die over mijn hoofd. Snel trek ik een onderbroek aan en loop dan richting de keuken. Door de glazen wand zie ik Ethan af en toe naar me kijken. Ik glimlach en bak wat eieren. Ook zet ik thee. Wanneer ik even naar Ethan kijk zie ik dat hij met een serieus gezicht naar zijn telefoon staart.

Met een dienblad vol eten loop ik terug naar Ethan.

'Wat is er?' vraag ik hem.

'Mijn moeder' mompelt hij. 'Ze is boos op me. En Anne en Andy ook.'

One Night Onde as histórias ganham vida. Descobre agora