2.1

10.3K 321 74
                                    

{Hayley}

'Hoe gaat het tussen Samuel en jou?' vraagt Milou.

'Goed' antwoord ik glimlachend. 'Heel goed.'

'Zo goed dat je weer eens te laat bent?' lacht ze. Ik voel mijn wangen warm worden als ik eraan terugdenk. Samuel weet precies wat hij moet doen om me over te halen.

'Het is nog erger nu we samenwonen' beken ik. Milou grinnikt en knikt.

'Daar kan ik me in vinden' zegt ze. 'Noah laat me amper het bed uit komen.' Ik lach en knik.

'Samuel is precies hetzelfde.' Wanneer een serveerster aan onze tafel komt staan bestellen we allebei wat te eten en drinken.

'Weet jij eigenlijk hoe het met Ethan gaat?' vraag ik aan Milou. 'Ik ben benieuwd wat hij doet met zijn leven.' Milou en ik hebben het al super lang niet meer over Ethan gehad. Al zo'n drie jaar niet meer. Maar heel af en toe denk ik nog wel eens aan hem. Hij heeft een grote impact op mijn leven gehad.

'Volgens mij heeft hij een relatie met Luna' vertelt Milou. 'Noah praat af en toe nog met hem.' Ik knik. Dus hij is toch voor haar gegaan. Vandaar dat ik nooit meer iets van hem heb gehoord.

Na het eten ga ik terug naar mijn appartement. Samuel ligt op de bank tv te kijken.

'Heey' begroet ik hem terwijl ik mijn jas ophang aan de kapstok en dan naar hem toeloop.

'Hey, ik heb de afwas net gedaan' zegt hij terwijl hij een kus op mijn lippen drukt. Ik glimlach en nestel me tegen hem aan.

'Lief van je.' Samuel haalt zijn hand door mijn haren heen en kijkt verder naar de tv.

'Hoe was het met Milou?' vraagt Samuel dan.

'Leuk' antwoord ik. 'We hebben gewoon wat bijgepraat.'

'Zullen we morgen wat leuks gaan doen?' stelt Samuel voor. Ik knik.

'Lijkt me leuk.' Nadat ik een korte kus op zijn lippen heb gedrukt sta ik op. 'Ik ga even douchen.' Hij knikt en kijkt me na terwijl ik naar de badkamer loop. Ergens ben ik teleurgesteld dat hij me niet achterna komt. Soms mis ik dat bij hem. Hij mag af en toe best wel iets brutaler zijn. Zijn ogen prikken nog steeds in mijn rug, dus ik besluit om mijn shirt uit te trekken nu hij nog kijkt. Ik draai me even om. Hij kijkt me nog altijd aan. Ik haal mijn elastiekje uit mijn haar waardoor mijn blonde krullen over mijn schouders vallen. Vervolgens verdwijn ik in de badkamer. Hopelijk heeft hij de hint begrepen.

Wanneer ik de douche aanzet kleed ik me volledig uit en stap er dan onder. De warme stralen raken mijn huid en genietend sluit ik mijn ogen. Ik schrik op van een paar zachte lippen in mijn nek en twee sterke armen rondom mijn lichaam.

'Toch maar gekomen?' vraag ik terwijl ik me omdraai. Samuel knikt en laat dan zijn lippen de mijne raken. Ik beantwoord zijn kus meteen en haal mijn handen door zijn inmiddels natte haren. Zijn armen wikkelt hij stevig om mijn middel. Onze kus is ruig en gepassioneerd. Wanneer Samuel me tegen de koude tegels aanduwt verspreidt kippenvel zich over mijn hele lichaam. Zijn grote hand belandt op mijn kont waar hij zacht in knijpt. Zacht bijt ik op zijn onderlip waarna ik me terugtrek uit de kus. Grijnzend draai ik me om en pak de shampoo.

'Hayley' gromt hij.

'Wat?' vraag ik onschuldig. Ik weet dondersgoed wat ik hem veroorzaakt, maar ik laat het niet weten.

'Je gaat me toch niet vertellen dat je me hier naartoe hebt gelokt om alleen te douchen?' zegt hij. Ik haal mijn schouders op en spuit wat shampoo op mijn haar waarna ik het in mijn haar masseer.

'Ligt eraan wat jij ermee doet' zeg ik en ik spoel de shampoo uit mijn haren. Samuel bijt op zijn lip.

>>>>>

'Hayley, alsjeblieft' mompelt Samuel. Even kijk ik naar beneden. Hij is aardig gegroeid.

'Wat wil je?' vraag ik hem terwijl ik hem vastpak.

'Maakt me niet uit' brengt hij uit. 'Fuck, doe iets.' Ik laat mijn hand op en neer gaan en druk ondertussen kusjes in zijn nek. Samuel kreunt luid als ik het tempo nog meer opvoer. We hebben ooit geprobeerd seks te hebben in de douche, maar dat was niet zo'n groot succes. We gleden steeds bijna uit.

'Hay...' brengt Samuel kreunend uit. 'Ik... Ik ga komen.' Ik blijf met mijn hand dezelfde bewegingen maken. Samuel zet zijn hand tegen de muur en bijt hard op zijn lip waarna hij luid kreunend zijn hoogtepunt bereikt.

'Dank je' mompelt Samuel en hij geeft me een kus. Ik glimlach en leun tegen hem aan.

>>>>>

Na een veel te lange douche droog ik mezelf af en trek mijn onderbroek aan. Vervolgens loop ik door naar de slaapkamer waar ik een trui uit Samuels kast pak en die aantrek.

'Altijd mijn kleding stelen' lacht Samuel als hij ook de kamer inkomt. Ik haal mijn schouders op en kruip in bed. Samuel trekt een schone boxer aan en komt dan naast me liggen en legt het dekbed over ons heen.

'Hoe laat is het?' vraag ik. Samuel pakt zijn telefoon.

'Bijna elf uur' antwoordt hij. 'Hoezo?'

'Gewoon' zeg ik schouderophalend en ik kruip tegen hem aan. 'Zullen we nog een serie kijken?' Hij knikt en start Netflix op. Binnen een aantal seconden heeft hij Teen Wolf aangezet. We kijken deze serie samen. Inmiddels zijn we bij seizoen drie.

Na twee aflevering voel ik mijn oogleden zwaarder worden en val al snel in slaap.

One Night Where stories live. Discover now