37

10.3K 316 88
                                    

{Hayley}

Terwijl Ethan incheckt kijk ik de lobby rond. Het is echt een luxe hotel. Volgens mij heeft hem dit aardig wat gekost. Ergens doet dit me denken aan die keer dat Ethan me meenam naar een hotel toen ik was flauwgevallen op dat feestje. We hadden toen een typische haat-liefderelatie.

'We zitten helemaal bovenin' zegt Ethan als hij terugkomt. Ik knik en trek mijn koffer mee de lift in. Ethan drukt het knopje van de 30ste verdieping in.

'Was dit niet super duur?' vraag ik aan Ethan. Hij haalt zijn schouders op.

'Het is maar wat je duur noemt' mompelt hij.

Wanneer de liftdeuren open schuiven lopen we de lift uit de gang op. Ik volg Ethan tot helemaal achterin de gang. Daar blijft hij stilstaan voor een deur. Met het pasje opent hij de deur en houdt deze voor me open.

Bewonderend kijk ik rond. De kamer is echt super mooi. Ik open de balkondeuren en loop naar buiten. We hebben uitzicht over de stad. Het hotel zit echt middenin het centrum.

'Wat vind je ervan?' Ethan slaat zijn armen van achteren om me heen en legt zijn hoofd op mijn schouder.

'Het is echt geweldig' zeg ik. 'Je bent echt een schat dat je dit hebt geregeld.' Ik draai me om in zijn armen en geef hem een kus.

'Zullen we zo ergens gaan lunchen?' stelt Ethan voor. Ik knik en loop de kamer weer in.

'Ik moet me wel eerst omkleden' zeg ik. Ik heb mijn joggingbroek aan met een te groot shirt. Ethan sluit de balkondeuren achter zich en kijkt toe hoe ik mijn shirt en broek uittrek.

'Hayley' mompelt hij. Ik kijk hem vragend aan. 'Waarom heb je dat ondergoed aan?'

'Vind je het niet mooi dan?' vraag ik terwijl ik naar hem toe loop.

'Jawel' zegt Ethan. 'Verdomme.'

>>>>>

Ik kijk naar beneden en zie dat er een aardige bult in zijn broek is ontstaan. Ik trek zijn shirt over zijn hoofd en al snel ligt ook zijn broek op de grond. Vervolgens duw ik hem op het bed en ga boven hem hangen. Ik druk zachte kusjes op heel zijn bovenlichaam.

'Hayley' brengt Ethan hijgend uit. Ik grijns en ga van hem af. Ik open de sluiting van mijn bh en laat langzaam de bandjes van mijn schouders glijden. Mijn bh gooi ik naast het bed en ook mijn string belandt op de grond.

'Fuck' brengt Ethan uit. 'Het knelt.'

'Condoom?' vraag ik.

'In mijn portemonnee' prevelt Ethan. Ik pak zijn portemonnee en haal daar een folie uit. Vervolgens kruip ik terug op bed. De bult in zijn boxer is erg groot. Plotseling pakt Ethan me vast en draait ons om op bed zodat hij boven is. In een snelle beweging is zijn boxer uit en heeft hij het condoom omgedaan. Wanneer hij me betreedt doet hij voor een aantal seconden niks.

'Ik heb je gemist' verzucht Ethan.

'Ethan' mompel ik smekend. Ik wil dat hij verdergaat. En dat is ook wat hij doet. Langzaam begint hij te bewegen. Ik haal mijn handen door zijn haar en trek er zacht aan. Al snel neemt het tintelende gevoel in mijn onderbuik toe. Ik bijt hard op mijn lip om het te stoppen. Ik wil niet nu al komen.

'Laat je gaan' mompelt Ethan terwijl hij het tempo opvoert. Ik duw mijn heupen een stukje omhoog. Ethan pakt mijn handen vast en brengt ze boven mijn hoofd.

'Ethan' breng ik hijgend uit. 'Ik...' Ik kan mijn zin niet meer afmaken. Mijn hele lichaam tintelt. Ethan gromt luid als hij ook zijn hoogtepunt bereikt. Alle spieren in mijn lichaam trekken samen terwijl ik Ethans naam uitbreng. Ethan kreunt nog een keer voor hij verstard en zich op me laat vallen.

'Dat was echt...' mompelt hij. 'Ik had dat nodig.'

'Ik ook' zeg ik zacht. Ethan streelt met zijn vingertoppen over mijn naakte lichaam. Zuchtend laat Ethan zich naast me neervallen en trekt mij tegen zich aan.

>>>>>

'Ik heb geen zin om op te staan' zucht ik.

'Ik ook niet' geeft Ethan toe. 'We kunnen ook roomservice bestellen?'

'Goed idee' mompel ik terwijl ik dichter tegen Ethan aan kruip.

'We gaan vanavond wel ergens eten' zegt Ethan. Ik knik.

{Ethan}

Nadat Hayley en ik ergens hebben gegeten lopen we een stukje door Parijs. Ik weet wat ik wil. Ik wil Hayley. Mijn gevoelens voor haar zijn nooit weggegaan en dat zullen ze ook niet gaan. Ik weet niet wat dat was met Luna, maar het is niks in vergelijking met Hayley. Ik moet Hayley alleen nog wel over Luna vertellen, maar ik wil deze week niet verpesten. Maar hoe langer ik wacht, hoe kleiner de kans is dat ze me zal vergeven. Het is inmiddels een maand geleden dat Luna en ik seks hebben gehad. De weken erna hebben we niet meer afgesproken. We hebben alleen gepraat via WhatsApp.

Ik verstrengel mijn vingers met die van Hayley en kijk haar aan.

'Wat is er?' vraagt Hayley terwijl ze haar hoofd naar me toe draait.

'Niks' zeg ik. 'Je bent gewoon mooi.' Ze glimlacht en gaat op haar tenen staan om me een kus te kunnen geven. Haar lippen voelen zacht aan tegen de mijne.

'Ik wil je echt niet kwijtraken' mompel ik.

'Je raakt me niet kwijt' verzekert Hayley me. 'Ik hou te veel van je.'

'Je verdient zoveel beter' fluister ik terwijl ik mijn hand door haar blonde haren laat glijden.

'Waarom zou ik beter verdienen?' vraagt ze. 'Je bent super lief voor me. Ik ken niet veel jongens die hun vriendin een week meenemen naar Parijs.' Als ze ook maar wist wat ik met Luna heb gedaan. Het zou haar hart breken. En ik kan dat nu niet. Aan het einde van de week vertel ik het.

'Zullen we teruggaan naar het hotel?' stel ik voor. Hayley knikt. Ik sla mijn arm om haar heen en zo lopen we terug.

'Ik ga even douchen' deelt Hayley mee als we in de kamer zijn. Ik knik en trek mijn jas en schoenen uit waarna ik op bed ga liggen. Wanneer ik het water van de douche hoor lopen pak ik mijn telefoon. Ik heb een bericht van Noah.

*Hey, ik heb een vraag. Hoe heb je Hayley gevraagd?*

*Nieuwsgierig? Heb je plannen voor iemand anders?😏* stuur ik terug.

*Misschien. Vertel nou maar.*

*Ik heb haar gevraagd op de boot van mijn vader.*

*Ik heb geen rijke ouders, dus dat wordt hem niet.*

*Doe het gewoon op een speciale plek die voor jullie allebei iets betekent.*

*Ik denk wel even na, thanks.* Ik sluit WhatsApp af en open Instagram. Meteen krijg ik een melding binnen dat ik 400 likes heb en 100 reacties. Het is op een foto die ik laatst heb geplaatst waarin ik in de sportschool te zien ben. Aardig wat meisjes hebben erop gereageerd. Even twijfel ik om een foto van Hayley en mij te plaatsen, maar ik besluit het niet te doen. Misschien wilt ze na deze week niks meer met me te maken hebben.

Plotseling komt Hayley de badkamer uit. Mijn mond valt open als ik zie wat ze aan heeft. Het is dat ene jurkje waar ze eerder een foto van naar me heeft gestuurd.

'Hij staat je nog beter in het echt' vertel ik haar. Ze glimlacht en komt naast me op bed liggen.

'Ik ga wel slapen' mompelt ze. 'Ik ben kapot.'

'Slaap lekker' glimlach ik waarna ze haar ogen sluit. Ik stap uit bed en trek mijn kleding uit waarna ik tegen Hayley aan ga liggen. Ik druk nog een kleine kus op haar haren voor ik mijn armen om haar heen sla en ook mijn ogen sluit.

(Nog 1 hoofdstuk ;))

One Night Where stories live. Discover now