2.36

7.8K 289 83
                                    

{Hayley}

'Hayley...' Langzaam open ik mijn ogen om vervolgens in het gezicht van Ethan te kijken.

'Hoe laat is het?' mompel ik.

'Half twee' antwoordt Ethan. 'Waarom lig je hier? Kom terug naar bed.' Ik knik en krabbel langzaam overeind. Ethan tilt me in een snelle beweging op en loopt dan naar de slaapkamer waar hij me in bed legt.

'Dankje' fluister ik waarna ik mijn ogen weer sluit. Ethan slaat zijn armen om me heen en al snel lig ik weer te slapen.

*****

De volgende ochtend word ik wakker door een hand bij mijn dijbeen. Ik open mijn ogen en kijk Ethan aan.

'Hey' mompelt hij. 'Sorry dat ik zo afstandelijk deed gisteravond.'

'Het is niet erg' zeg ik terwijl ik zijn hand vastpak. Ethan glimlacht en drukt dan zijn lippen op de mijne. Ik zoen hem gewillig terug. Al snel heeft Ethan mijn shirt uitgetrokken en op de grond gegooid.

'Ik ga het goedmaken' mompelt Ethan tegen mijn lippen aan terwijl hij zijn handen over mijn lichaam laat glijden.

>>>>>

Langzaam laat Ethan zijn hand in mijn onderbroek glijden. Ik slaak een kreetje als zijn koude vingertoppen mijn ingang raken.

'Sorry' verontschuldigt Ethan zich. Hij trekt het stukje stof tussen mijn benen weg en laat dan een vinger bij me naar binnen glijden.

'Ethan' breng ik kreunend uit als ook zijn tong meewerkt. Ik grijp zijn haar vast en laat mijn hoofd in het kussen vallen. Vlak voor mijn hoogtepunt stopt Ethan.

'Wat doe je?' vraag ik. Ethan laat zijn vingers weer in me glijden en zoent me dan. Mijn benen beginnen te trillen en ik hou me stevig vast aan Ethans bovenarmen. Hij laat mijn lippen gaan en plaatst zachte kusjes in mijn nek terwijl zijn vingers nog altijd in en uit me bewegen.

'Kom voor me' mompelt Ethan. Mijn hele lichaam verstart en kreunend bereik ik mijn hoogtepunt.

'Heb ik het al goedgemaakt?' vraagt Ethan terwijl hij zijn vingertoppen over mijn bovenbeen laat glijden.

'Bijna' zeg ik terwijl ik hem in het matras duw en op hem ga zitten. Ik laat mijn heupen een aantal keer over hem heen bewegen waardoor de bult in zijn boxer groeit. Ethan kreunt luid als ik hem vastpak.

'Hayley' brengt hij uit. 'Alsjeblieft.' Ik grijns en trek zijn boxer naar beneden. Ethan heeft ons al snel omgedraaid en spreid mijn benen waarna hij zichzelf in me duwt. Hij beweegt op een langzaam tempo in en uit me terwijl hij kusjes over mijn hele lichaam plaatst. Onze vingers verstrengelen zich boven mijn hoofd en langzaam voert Ethan het tempo op waardoor ik mijn ogen sluit van genot.

Ethan laat mijn hand los als hij het tempo nogmaals opvoert en steunt met zijn armen op het matras. Ik duw hem van me af zodat hij met zijn rug op het matras ligt en ga boven hem hangen. Langzaam laat ik me op hem zakken en begin heen en weer te bewegen.

'Hay...' stamelt Ethan terwijl zijn ogen dichtvallen. 'Ik... Shit.' Ik grijns en laat mijn handen op zijn borstkas rusten. Ethans handen hebben mijn kont inmiddels vastgepakt. Af en toe geeft hij er een kneepje in.

'Ga...' mompelt Ethan. 'Niet stoppen.' Ik blijf dit tempo aanhouden. Ethan laat meerdere kreunen uit zijn mond komen.

'Ik kom bijna' zegt Ethan. 'Niet.... niet stoppen.' Ik beweeg iets sneller dan voorheen, maar nog altijd is mijn tempo redelijk rustig en beheerst. Wanneer ik het tempo nog een keer wil opvoeren spant Ethan al zijn spieren aan en kreunt luid, waarna hij me vult. Ik ga langzaam van hem af en laat me dan tegen Ethan neervallen.

'Dat was echt geweldig' mompelt Ethan terwijl hij zijn hand door mijn haren haalt. 'Ik denk dat ik nog nooit zo erg genoten heb van seks.' Ik grinnik en druk een kusje op zijn lippen.

'Dat is fijn om te horen' zeg ik. Even bijt ik op mijn lip. Zal ik er nu over beginnen?

>>>>>

'Ethan' begin ik langzaam. 'Over gisteravond... Ik vond iets in de prullenbak en-'

'Vergeet dat maar' zegt Ethan meteen. 'Het was dom van me.'

'Nee, nee' zeg ik meteen. 'Toen ik zei dat ik niet zo jong wilde trouwen bedoelde ik... Nou ja, ik verwachtte het gewoon niet. Maar dat betekent niet dat ik nee zou zeggen. Het spijt me dat ik die avond voor je heb verpest.'

'Dus je wilt het wel?' vraagt Ethan.

'Ja' mompel ik. 'Nou ja, als jij het nog steeds wilt. Alleen heb ik het hele moment verpest.'

'Ik kan je nog steeds mijn speech geven' zegt Ethan.

'Is goed' glimlach ik. Ook Ethan glimlacht.

'Lieve Hayley, toen ik je voor het eerst zag in die club op vakantie was ik meteen tot je aangetrokken. Ik had alleen nooit gedacht dat wij hier zouden eindigen, samen. Op school vond ik je irritant, maar ergens vond ik dat wel leuk. Ik had verwacht dat je weg zou lopen van me als ik je alles zou vertellen, over Emily, mijn vader, alle dingen die ik heb gedaan.... Maar je bleef. En ik heb toen met mijn stomme kop een hele grote fout gemaakt. Maar dat heeft ons hier gebracht. En voor mij is dat een teken, een teken dat wij bij elkaar horen. Ik hou van je, met elke vezel in mijn lichaam. En dit klinkt waarschijnlijk allemaal heel cliché, maar ik meen alles wat ik zeg. Ik weet zeker dat ik de rest van mijn leven met je wil delen, en ik wil een gezin met je. Dus ik wil je vragen: wil je met me trouwen?' Tranen in mijn ogen zijn inmiddels ontstaan.

'Ja, ik wil met je trouwen' zeg ik. 'Ik hou zoveel van je.' Ethan glimlacht en drukt een kus op mijn lippen.

'Nu alleen de ring nog' zegt hij. 'Waar is die?'

'In mijn nachtkastje' antwoord ik. Ethan pakt het doosje uit het laatje en haalt de ring eruit waarna hij hem om mijn vinger schuift.

'Hij is prachtig' glimlach ik.

'Ik ben blij dat je hem mooi vind.' Ik laat mijn lippen die van Ethan raken en dan hebben we alleen nog maar aandacht voor elkaar.

(Sinterklaas is weer aangekomen. En ik ben benieuwd, wat is jullie mening over zwarte piet? Ik vind die discussies een beetje hopeloos. Het is een kinderfeest, maarja dat is mijn mening. Hoe denken jullie erover?)

One Night Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon