2.20

9.2K 316 51
                                    

{Ethan}

Rond vijf uur kom ik thuis. Het was vermoeiend vandaag. Ik ben echt toe aan die vakantie. Gelukkig hoef ik nog maar een week. Ik trek mijn jas en schoenen uit en leg mijn sleutels en telefoon op tafel. Vervolgens loop ik de slaapkamer in waar ik me snel omkleed. Hayley zou rond zes uur thuiskomen dus ik laat me op de bank vallen en zet de tv aan. Dan heb ik nog tijd voor een serie. Ik zet The walking dead aan en bekijk dan mijn telefoon. Luna heeft me een bericht gestuurd. Verbaasd open ik hem.

*Heey, ik weet dat je gelukkig bent met Hayley en ik wil dat ook niet verpesten. Je verdient het om gelukkig te zijn. Maar ik mis je en ik weet niet wat ik kan doen om dat te laten stoppen.*

*Het spijt me voor dit alles. Ik had ook gewild dat het anders was gelopen.*  stuur ik terug waarna ik mijn telefoon weg leg.

Wanneer ik gerammel bij het slot hoor kijk ik op van de tv. Het is pas half zes. Als Hayley binnenkomt glimlach ik.

'Hey, ik dacht dat je pas om zes uur klaar was' zeg ik.

'Ja, we waren eerder klaar dan verwacht' zegt Hayley terwijl ze haar jas op de kapstok hangt. Vervolgens trekt ze haar hakken uit. 'Ik ga even wat anders aantrekken.' Met die woorden loopt ze de slaapkamer in. Ik bekijk haar terwijl ze zich omkleedt. Dat is het voordeel van de glazen wand. Ik kan altijd alles in de gaten houden. Wanneer Hayley een grote trui heeft aangetrokken neemt ze naast me op de bank plaats en zucht.

'Ik ben zo blij als ik vakantie heb' zegt ze. Ik knik instemmend.

'Wat wil je eten?' vraag ik.

'Ik weet het niet' mompelt ze. 'Ik heb geen zin om na te denken over eten maken.'

'We kunnen ook wat bestellen' stel ik voor. 'Pizza of sushi?' Hayley glimlacht.

'Doe maar pizza.' Ik knik en bestel twee pizza's waarna ik weer verder kijk naar mijn aflevering die inmiddels bijna is afgelopen.

'Wat kijk je?' vraagt Hayley.

'The walking dead' antwoord ik. 'Ik ben pas bij aflevering vijf, maar het is echt een leuke serie.' Ze knikt en kruipt tegen me aan. Meteen sla ik mijn armen om haar heen.

'Heb jij eigenlijk nog plannen voor de vakantie?' vraagt Hayley als de aftiteling in beeld verschijnt.

'Ik zou op vakantie gaan met Luna' mompel ik. 'Maar dat hebben we afgezegd, jij?'

'Nou, Noah en Milou hebben gevraagd of ik mee wil op vakantie' zegt ze. 'En ik vroeg me af of jij ook mee wilt.'

'Waar naartoe?'

'Griekenland' antwoordt Hayley. 'Het is volgende week en dan blijven we daar voor twee weken.'

'Klinkt leuk' glimlach ik. 'Ik ga mee. Maar dan moeten we wel even vliegtickets en een hotelkamer regelen.' Hayley knikt.

'Tot zover het niet bij elkaar slapen' lacht Hayley.

'We kunnen ook niks volhouden' grinnik ik. Hayley kijkt me aan. Haar blauwe ogen zijn nog altijd even mooi. We houden ons redelijk goed in, maar soms wil ik gewoon alle kleding van haar lichaam scheuren. Net wanneer haar lippen de mijne raken gaat de bel. Ik zucht geïrriteerd en sta op van de bank. Ik pak wat geld uit mijn portemonnee en open dan de deur waar de pizzabezorger staat.

'Hou het wisselgeld maar' zeg ik terwijl ik een briefje van 20 in zijn handen duw. Hij glimlacht en ik neem de dozen van hem aan.

'Fijne dag verder' zeg ik nog voor ik de deur sluit en terug naar Hayley loop.

'Ik heb echt honger' verzucht Hayley als ze de doos opent. 'Ik was al bijna aan jou begonnen.' Lachend open ik ook mij doos pizza.

'Ik kan nog wel je toetje zijn' zeg ik en ik wiebel met mijn wenkbrauwen. Hayley grinnikt en neemt een hap van haar pizza.

'Zo lekker' mompelt ze met haar mond vol.

Nadat we hebben gegeten zet ik Teen Wolf op voor Hayley.

'Ik ga even douchen' zeg ik haar. Ze knikt. Ik loop de badkamer in en zet de douche aan. Terwijl het water opwarmt kleed ik me uit en bekijk mezelf even in de spiegel. Het is allemaal zo snel gegaan tussen Hayley en mij. Amper een week nadat we elkaar weer hadden gezien zijn we met elkaar naar bed geweest. En nu wonen we samen. Zo ver was ik niet eens met Luna. Het is dan wel omdat Hayley nergens anders heen kon, maar toch. Tot nu toe gaat alles nog goed tussen ons.

Ik stap onder de douche en was mijn haren en lichaam. Al snel stap ik er weer onder vandaan. Nadat ik me heb afgedroogd en aangekleed loop ik weer de woonkamer in. Hayley zit nog altijd op de bank tv te kijken.

'Is het spannend?' vraag ik terwijl ik naast haar ga zitten. Zonder me aan te kijken knikt ze.

Als de aflevering is afgelopen kijkt Hayley me aan.

'Wat is er?' vraag ik haar.

'Ik hou van je.'

'Ik ook van jou' glimlach ik waarna ik mijn lippen tegen die van haar duw. Deze keer worden we tenminste niet onderbroken. Hayley's lippen bewegen zacht tegen de mijne aan. Onze zoen blijft teder als ik haar op mijn schoot trek. Heel langzaam laat Hayley me los.

'Heb je heel toevallig ijs in huis?' vraagt ze.

'Heel toevallig wel' grinnik ik. 'Hoezo?'

'Ik heb echt trek in ijs.' Hayley plaatst nog een kus op mijn lippen voor ze opstaat en naar de keuken loopt. Even later komt ze terug met een bak ijs en twee lepeltjes. Glimlachend neem ik een lepel aan.

'Hoe laat ben jij morgen klaar met werken?' vraag ik.

'Half vijf als het goed is.'

'Zou jij dan boodschappen willen doen? Ik moet werken tot zes uur.' Hayley knikt.

'Natuurlijk.' Terwijl we verder kijken naar Teen Wolf neem ik een hap van het ijs en ligt Hayley tegen me aan.

One Night Where stories live. Discover now