27

12.9K 365 63
                                    

{Ethan}

Wanneer ik wakker word voel ik Hayley niet meer naast me. Meteen open ik mijn ogen. Ze is weg. Haar kleding ligt nog wel op de grond. Wanneer de deur langzaam opengaat sluit ik snel mijn ogen weer. Ik wil weten of ze tegen me aan komt liggen, zoals eerst. Naast me voel ik het dekbed omhoog gaan en niet veel later voel ik Hayleys lichaamswarmte. Ik glimlach klein als ze tegen me aan kruipt.

'Ben je wakker?' vraagt ze als ik mijn arm om haar heen sla.

'Misschien' mompel ik.

'Het spijt me van gisteren' verontschuldigt ze zichzelf. 'Ik weet niet wat me bezielde door hier naartoe te komen. Je was met je vrienden en toen kwam ik binnenvallen.'

'Ze vonden het niet erg' stel ik haar gerust. 'Noah al zeker niet. Toen hij Milou zag kreeg hij meteen een glimlach op zijn gezicht.'

'Ik hoop echt dat er wat tussen hen gebeurt' zucht Hayley. 'Milou verdient dat.'

'Hayley, over ons...' mompel ik. 'Gisteren zei je dat je me wilde. En ik lag vannacht te denken. Wil je me om mij of alleen vanwege de seks?' Hayley kijkt me aan.

'Ik wil je om wie je bent' zegt ze. 'Als ik dronken ben, ben ik gewoon meestal opgewonden.' Ze lacht zacht. Ik grinnik en sla mijn armen om haar lichaam.

'Je hebt geen make up op' zeg ik verward.

'Gisteravond ook al niet' lacht Hayley. 'Blijkbaar kon jij ook niet helder nadenken.' Waarschijnlijk ben ik gewoon blind.

'Ik vind het mooi zo' zeg ik. 'Met make up ben je ook mooi, daar niet van. Maar nu zie ik de kleine sproetjes op je neus.'

'Ik haat ze.' Hayley zucht en verstopt haar gezicht in mijn nek.

'Ik vind ze leuk' glimlach ik. Kort bijt ik op mijn lip. 'Ik wil je echt zoenen.' Opnieuw kijkt Hayley me aan.

'Weet je dat heel zeker?' grinnikt ze. 'Ik heb mijn tanden niet gepoetst.' Ik knik en druk zonder er verder bij na te denken mijn lippen op de hare. Hayley gaat mee in mijn kus.

'Hayley' mompel ik tegen haar lippen aan. 'Betekent dit...'

'Stil' fluistert ze waarna ze onze kus vervolgt. Ik vraag om toestemming die ik meteen krijg. Hayley haalt haar handen door mijn haar en mijn handen glijden richting haar kont. Ik wil alles van haar.

'Hayley' mompel ik nogmaals. Deze keer trek ik me terug uit onze zoen. 'Wil je het weer proberen met mij? Ik wil het weten voor we hiermee verdergaan.'

'Beloof je me dat je niet meer naar Eden zal gaan?' vraagt ze. 'En dat je haar duidelijk maakt dat er niks tussen jullie is?' Meteen knik ik.

'Ik beloof het.'

'Dan vergeef ik je.' Ik glimlach breed en druk meerdere kusjes op haar lippen.

'Ik hou zoveel van je' fluister ik.

'Ik ook van jou.' Hayley legt haar hoofd op mijn borstkas.

'Ik heb honger' mompelt ze.

'Dan gaan we wat eten.' Ik sla het dekbed van ons af en stap uit bed. Hayley volgt al snel mijn voorbeeld en loopt achter me aan naar beneden.

Wanneer ik mijn moeder aan de eettafel zie zitten schrik ik. Ik wist niet dat ze thuis was gekomen.

'Hey' mompel ik ongemakkelijk en ik haal mijn hand door mijn haren.

'Goedemorgen' zegt ze.

'Hayley is er ook' zeg ik. Mijn moeders blik valt achter me naar Hayley. 'We hebben een relatie.'

One Night Donde viven las historias. Descúbrelo ahora