2.24

9.5K 306 54
                                    

{Ethan}

Ik bekijk Hayley terwijl ze in het zwembad is met Milou. Noah en ik liggen op de bedjes die langs het zwembad staan.

'Hoe gaat het nu tussen Hayley en jou?' vraagt Noah.

'Goed' antwoord ik. 'Aan de ene kant wil ik haar vragen om mijn vriendin te zijn, maar ik weet het niet...'

'Hoezo weet je het niet?' Noah kijkt me vragend aan.

'Het is allemaal zo vroeg' mompel ik. 'We houden van elkaar en dat hebben we ook toegegeven. Maar Samuel en Hayley waren echt serieus. Daar is ze toch niet zo snel overheen?'

'Ethan, jullie wonen samen' zegt Noah. 'En ik weet van jullie regel dat er iemand op de bank slaapt, maar al deze hele vakantie slapen jullie samen in hetzelfde bed. Ik zou het echt niet raar vinden als je haar als je vriendin vraagt. Jullie zijn al zo'n beetje samen.'

'Dat is waar' zeg ik. 'Ik zie wel wat ik doe.' Noah knikt en staat op waarna hij het zwembad inspringt. Hayley kijkt hem lachend aan en blikt dan naar mij. Ik glimlach naar haar. Hayley wenkt me waardoor ik opsta en ook in het zwembad spring. Ik sla mijn armen om haar heen en trek haar tegen me aan.

'Die bikini staat je zo goed' mompel ik vlakbij haar oor. Ze glimlacht klein en laat haar hand over mijn buik glijden. Bij de rand van mijn zwembroek stopt ze. Ik bijt op mijn lip en knijp zacht in haar kont.

'Ik wil je' fluistert Hayley in mijn oor. Alleen al door die woorden voel ik hem groeien.

'Ik jou ook' zeg ik zacht. Hayley plaatst een tedere kus op mijn wang voor ze me loslaat en naar de rand van het zwembad zwemt. Snel zwem ik achter haar aan en klim het zwembad uit.

'Wat gaan jullie doen?' hoor ik Milou vragen. Ze hangt inmiddels aan Noah.

'Even slapen' antwoordt Hayley. 'We zijn moe.' Milou knikt, maar Noah grijnst. Hij weet waarschijnlijk wel wat we gaan doen. Hayley en ik drogen ons een beetje af. Ik trek mijn shirt aan en Hayley trekt haar jurkje aan over haar bikini. Nadat we onze spullen bij elkaar hebben geraapt lopen we naar binnen. In de lift zijn we de enigen. Hayley blikt even naar mijn zwembroek en grinnikt dan. Ongeduldig wacht ik tot de lift bij de goede verdieping is aangekomen.

'Waarom duurt dit zo lang?' zucht ik geïrriteerd. Hayley lacht. Wanneer de deuren eindelijk openen loop ik snel door naar onze kamer.

Binnen sluit Hayley de deur achter zich en kijkt me aan terwijl ze langzaam haar jurkje uittrekt. Ik slik en bekijk haar lichaam. Ze is zó mooi.

>>>>>

Ik trek mijn shirt uit en al snel volgt mijn zwembroek. Langzaam laat Hayley haar lippen de mijne raken. Ik beantwoord haar kus meteen en glij met mijn hand over haar rug. Ik open de sluiting van haar bikini topje en trek het ding van haar lichaam af. Hayley's vingertoppen strijken over mijn buik naar de rand van mijn boxer. Terwijl ze haar vingers om de rand heen klemt pak ik haar borst vast. Een kleine kreun ontsnapt aan haar lippen. Ik duw mijn boxer van mijn heupen af zodat het stuk stof naar beneden valt. Ik stap eruit en ga dan op de rand van het bed zitten met Hayley op mijn schoot. Ze drukt inmiddels zachte kusjes in mijn nek.

'Hayley' kreun ik. Ik heb haar echt nodig nu. Ze glimlacht en pakt me dan vast. Ze laat haar hand op en neer bewegen en zuigt ondertussen aan een stukje huid in mijn nek.

'Hayley, ik...' breng ik uit. 'Stop.' Als ze nog langer doorgaat bereik ik nu al mijn hoogtepunt. Ze laat me los en kijkt me vragend aan. In een snelle beweging draai ik ons om en trek haar broekje van haar benen af. Terwijl mijn lippen de hare raken laat ik mezelf bij haar naar binnen glijden. Hayley kreunt zacht en pakt mijn haar vast. Ik hou ervan als ze dat doet. Langzaam voer ik het tempo op. Kreunen ontsnappen aan mijn lippen als mijn hoogtepunt nadert.

'Ethan' brengt Hayley hijgend uit terwijl haar oogleden dichtvallen. Mijn spieren spannen zich aan en ik stoot nog een aantal keer diep in haar voor een overweldigend gevoel me overvalt. Voorzichtig laat ik me op haar neervallen en verstop mijn gezicht in haar nek. Haar zoete parfum vult mijn neusgaten en genietend sluit ik mijn ogen.

>>>>>

'Ik wil niet meer opstaan' verzucht Hayley terwijl ze haar hand door mijn haar haalt.

'Ik ook niet' mompel ik. Voor een aantal seconden is het stil.

'Shit' vloekt Hayley. 'We hebben geen condoom gebruikt.'

'Oh ja...' Ik krabbel overeind. 'Maar je bent aan de pil toch?' Ze knikt.

'Jawel, maar ik wil gewoon geen risico's nemen' zegt ze.

'Nee, snap ik' mompel ik. Ik snap haar aan de ene kant wel, maar aan de andere kant... Als ze nu zwanger zou worden zou ik er geen problemen mee hebben. Het is alleen een dingetje dat we nog niet eens officieel bij elkaar zijn. Maar hopelijk werkt haar pil goed. Dan hebben we voorlopig geen gedoe.

Met Luna gebruikten we ook vaak geen condoom. We hadden er vrede mee dat ze zwanger zou kunnen raken. Het voelt zoveel beter zonder dat rubberen ding.

Ik laat me zuchtend achterover vallen en trek het dekbed over me heen.

'Wat is er?' vraagt Hayley terwijl ze tegen me aan kruipt.

'Zou jij het erg vinden om nu zwanger te raken?' vraag ik. Hayley haalt haar schouders op.

'Niet per se' mompelt ze. 'Maar ik heb het liever over een paar jaar. En met ons al helemaal aangezien we niet eens een vaste relatie hebben.'

'Zou je dat willen?' vraag ik.

'Wat?'

'Een vaste relatie.' Ik strijk met mijn vingers over haar zij.

'Ja, op zich' mompelt Hayley. 'We wonen samen, we hebben seks, we gedragen ons als een stel... Het enige wat me tegenhoudt is Samuel.'

'Ik heb er ook over nagedacht met Luna' vertel ik. 'Maar ik moet wel eerlijk toegeven dat zij nooit zoveel voor me betekende als Samuel voor jou. Samuel en jij hadden iets heel stabiels en woonden samen, hadden plannen voor de toekomst... Luna en ik waren toch wat minder serieus. Langzaamaan begonnen we te praten over samenwonen en we hebben het wel eens over kinderen gehad, maar dat was het. Toen ik met haar samen was wilde ik oprecht een toekomst met haar, ik hield zoveel van haar. Maar toen kwam jij weer in mijn leven en toen besefte ik dat Luna niet de ware is voor mij. Ik zal ook nooit 100% zeker weten of jij dat wel bent. Er kan altijd wel iets gebeuren waardoor we uit elkaar gaan. Maar ik wil zo graag een toekomst met je. Ik wil gewoon bij je zijn.'

'Samuel en ik vertrouwden elkaar letterlijk met alles' zegt Hayley. 'Op feestjes zoenden we anderen met spellen, gaven we lapdances aan anderen... Normale mensen zouden dat nooit doen, maar Samuel en ik wisten gewoon dat er geen gevoel bij kwam kijken. We wisten zo goed van elkaar wat wel en niet kon. Hij is ook altijd zo lief voor me geweest. Hij bracht me regelmatig ontbijt op bed, deed de afwas, haalde mijn make up eraf als ik te moe was om het zelf te doen. Hij is echt een schat en ik hield zielsveel van hem. Maar het doet me nog steeds pijn dat hij niet naar mij is gekomen toen hij de uitslag kreeg van zijn onvruchtbaarheidstest. Hij wilde me niet teleurstellen en was bang dat ik hem zou verlaten. Ik zou dat nooit, maar dan ook nooit hebben gedaan. Ja, ik wil graag kinderen. Maar dat wil ik met de persoon waar ik van hou. We hadden wel iets anders bedacht. En dat hij toen twee maanden lang is vreemdgegaan doet me minder pijn dan het feit dat hij zich voelde alsof hij me niks kan vertellen.' Hayley's ogen zijn vochtig geworden. Ik sla mijn armen stevig om haar heen.

'Het is gewoon allemaal klote' zucht ik. 'Maar ik ben zo blij dat wij elkaar weer hebben teruggevonden.'

'Als ik niks voor je voelde was ik nog met Samuel samen geweest' bekent Hayley.

'Heb je spijt?' vraag ik zacht. 'Dat wij nu weer "samen" zijn?' Ik weet niet eens of ik dit antwoord wel wil horen. Hayley hield echt heel veel van Samuel.

'Nee' mompelt Hayley dan. 'Ik hou van jou en ik wil verdergaan met jou.' Ik glimlach opgelucht en duw een zachte kus op haar lippen.

'Wil je mijn vriendin weer zijn?' vraag ik dan. Hayley glimlacht en knikt waarna ze weer haar lippen de mijne laat raken.

One Night Where stories live. Discover now