2.11

9.4K 294 34
                                    

{Hayley}

Samen met Milou zit ik in een café. Ik heb besloten haar het hele verhaal te vertellen. Bovendien kon ik geen smoes bedenken waarom ik niet gewoon bij Samuel sliep.

'Beloof me dat je niks, maar dan ook echt niks over wat ik je ga vertellen tegen iemand zegt' zeg in tegen Milou. Meteen knikt ze.

'Hayley, we zijn al beste vriendinnen sinds we tien zijn' zegt ze. 'Ik vertel niks.'

'Ik was bij Ethan' mompel ik. Milous mond valt open. 'En we hebben seks gehad.'

'Wat?' roept ze bijna uit. 'Je hebt seks gehad met Ethan?' Ik knik.

'Het was maar voor één keer' zeg ik snel. 'Dat hadden we ook van tevoren afgesproken.'

'Waarom?' vraagt Milou. 'Je bent toch gelukkig met Samuel?' Ik zucht diep.

'Jawel, maar Ethan...' Ik sla mijn ogen neer. 'Ik weet niet wat het is. Ik heb nog steeds een zwak voor hem.'

'Ik snap je wel' zegt Milou. 'Ethan is wel echt knap.'

'Hij is ook super gespierd geworden' verzucht ik. 'En hij is echt goed in bed.'

'Beter dan Samuel?'

'Samuel is ook goed' zeg ik. 'Maar Ethan...'

'Oke, ik snap het' lacht Milou. 'Maar wat ga je nu doen dan?'

'Ik denk dat Ethan en ik er over moeten praten' zucht ik. 'En daarna zie ik wel wat ik doe.'

'Hayley, onthoud wel dat je het nog geen paar maanden hebt volgehouden met Ethan en je nu al vijf jaar met Samuel bent' zegt Milou. 'Besef wat je op het punt staat om weg te gooien.'

'Ik wil Samuel niet kwijt' mompel ik. 'Hij is altijd zo lief voor me. Ik wil hem niet kwetsen.'

'Je moet doen wat jou gelukkig maakt' maakt Milou me duidelijk. 'Als je na vijf jaar nog steeds aan Ethan denkt en een zwak voor hem hebt moet je daar misschien eens over na denken. Heeft Samuel echt alles wat je in iemand zoekt?' Ik sla mijn ogen neer. Mijn hoofd en hart zitten niet langer meer op dezelfde lijn.

{Ethan}

'Wat?' Noah kijkt me verbaasd aan.

'We zijn met elkaar naar bed geweest' herhaal ik. 'Maar ze heeft er spijt van.'

'En jij?' vraagt Noah. Ik bijt op mijn lip en schud mijn hoofd.

'Als ik heel eerlijk ben niet' antwoord ik. 'Ik bedoel, ik voel me klote tegenover Luna. Maar verdomme, ik ben niet over Hayley heen.'

'Hayley voelt zich schuldig vanwege Samuel' zegt Noah. 'Ze hebben een lange relatie en ze wonen samen. Dus het is logisch dat ze zich schuldig voelt. Maar toen ze dronken was stemde ze in met jou. En dat zegt wel iets.'

'Ik ben bereid om ervoor te vechten' mompel ik. 'Maar ik weet niet of Hayley dat ook is.'

'Als je er echt voor wilt gaan zal het moeilijk worden' zegt Noah. 'Dat is zeker. Maar aan het einde van de rit is het het waard geweest.' Ik knik.

'Maar Ethan, je moet niet vergeten dat je drie jaar samen bent met Luna.' Noah kijkt even naar buiten. 'Drie jaar is redelijk lang en jullie hadden plannen om samen te gaan wonen. Maar als je hart bij Hayley ligt moet je daarvoor gaan.'

Onderweg naar mijn appartement haal ik Luna op. Ze was even gaan lunchen met een vriendin van haar.

'Heey' begroet Luna me terwijl ze de auto instapt. Ze drukt een kus op mijn lippen en maakt dan haar gordel vast.

'Hey' mompel ik.

Bij mijn appartement aangekomen trekt Luna haar schoenen en jas uit. Ik volg haar voorbeeld.

'Wil je iets drinken?' vraag ik haar terwijl ik naar de keuken loop. Ze knikt en glimlacht. Ik schenk twee glazen vol met cola en ga dan naast Luna op de bank zitten.

'Zullen we een film kijken?' stelt Luna voor.

'Is goed.' Ik zet de glazen op de salontafel neer en zak wat onderuit op de bank. Al snel is Luna tegen me aangekropen en kiest een film uit.

Tijdens de film kan ik me niet concentreren. Steeds denk ik terug aan het gesprek van Noah en mij. Wil ik mijn relatie van drie jaar weggooien voor Hayley? Misschien wilt zij niet eens met mij zijn. Ik hou van Luna, maar wat ik voor Hayley voel... Ik kan het niet helemaal plaatsen. Ik wil bij haar zijn, elke minuut van de dag. Toen ze 's ochtends naast me wakker werd voelde het weer even net als vroeger. We sliepen toen vaak samen.

'Ethan, waar denk je aan?' Luna kijkt me vragend aan.

'Niks' zeg ik snel waarna ik een kus op haar lippen druk. Luna glimlacht en legt haar hoofd weer op mijn borstkas.

'Ik ben moe' mompelt Luna waarna ze gaapt.

'Dan gaan we even slapen' zeg ik simpel waarna ik haar optil en meeneem naar de slaapkamer. Gelukkig heb ik het bed verschoond. Ik leg Luna op het matras en kijk toe hoe ze haar rokje uittrekt.

'Wat?' lacht ze als ze me ziet staren. 'Ik kan niet lekker slapen in een rokje.' Ze gooit het kledingstuk naast het bed waarna ze de knoopjes van haar blouse losmaakt. Wanneer haar witte kanten bh tevoorschijn komt slik ik. Ik trek snel mijn shirt en broek uit en kruip dan onder het dekbed. Luna nestelt zich tegen me aan en sluit haar ogen. Al snel ligt ze te slapen. Even blik ik naar haar lichaam, maar ik kijk snel weer weg. Als ik te lang blijf kijken gaat het niet goed. Haar lichaam is mooi en ik kan er dan ook amper vanaf blijven. Maar ze slaapt nu dus ik ga niks doen.

One Night Where stories live. Discover now