2.21

10K 324 40
                                    

{Hayley}

Vermoeid leg ik mijn koffer neer en laat me dan op bed vallen. We zijn inmiddels aangekomen in ons hotel in Spanje. Het is bijna één uur 's nachts. Ethan komt naast me liggen en zucht.

'Ik ben kapot' mompelt hij. Ik knik instemmend. Noah en Milou zitten een verdieping onder ons met hun kamer. Gelukkig zat dit hotel nog niet vol.

'Het is wel mooi hier' zeg ik terwijl ik rondkijk. Ethan knikt. Zuchtend trek ik mijn kleding uit. Mijn onderbroek hou ik wel aan. Ethan bekijkt me terwijl hij op zijn lip bijt. Ik voel mijn wangen warm worden en als ik uit bed wil stappen om mijn pyjama te pakken houdt Ethan me tegen. Vragend kijk ik hem aan waarop hij zijn shirt uittrekt en hem aan mij geeft.

'Dankje' glimlach ik terwijl ik het shirt aantrek. Ethan trekt zijn broek uit en gaat dan onder het dekbed liggen. Ik ga naast hem liggen en draai me op mijn zij zodat ik hem beter aan kan kijken.

'Je vindt dit toch wel goed?' vraagt Ethan. 'Dat we in één bed slapen.' Ik knik en druk een kus op zijn lippen.

'Ik hou dit echt niet meer' verzucht Ethan.

'Wat?' vraag ik.

'Ik wil je' mompelt hij. 'Die spanning steeds tussen ons...' Twijfelend bijt ik op mijn lip. Misschien moeten we ook gewoon verdergaan. Elk volwassen persoon heeft seks. En ik moet toegeven, ik heb het ook moeilijk.

>>>>>

'Heb je wel bescherming bij je?' vraag ik. Ethan knikt en voor ik nog iets kan zeggen heeft hij zijn lippen op die van mij gedrukt. Ik beantwoord zijn kus meteen. Ethan duwt me redelijk ruig in het matras en komt boven me hangen. Onze zoen wordt steeds gepassioneerder en voor ik het weet ligt zijn hand op mijn borst. Hij knijpt er zacht in waardoor een kreet mijn mond verlaat. Wanneer Ethan mijn benen spreid laat hij zich er langzaam tussen zakken. Hij beweegt even tegen me aan. Hij is aardig gegroeid. Ik trek mijn shirt uit en gooi hem ergens naast het bed. Ethans handen verkennen mijn hele lichaam. Hij laat zijn hand richting mijn onderbroek glijden.

'Je bent doorweekt' mompelt hij tegen mijn lippen aan. Hij plaatst tedere kusjes in mijn nek en zuigt zachtjes aan mij oorlel waardoor tintelingen door mijn hele lichaam trekken. Langzaam glijdt Ethans hand in mijn onderbroek. Wanneer ik zijn vinger in me voel hap ik naar adem. Ethan zoent me opnieuw. Alles voelt zo overweldigend. Net voordat ik mijn hoogtepunt bereik stopt Ethan. Mijn ademhaling is snel en mijn hart gaat als een razende tekeer. Ik kijk toe hoe Ethan uit bed stapt en zijn koffer opent.

'Waar zijn die dingen?' gromt Ethan terwijl hij zo'n beetje al zijn kleding op de grond gooit. Na zo'n minuut heeft hij eindelijk een condoom gevonden. Hij kruipt weer het bed op. Ik trek mijn onderbroek uit en ondertussen trekt Ethan zijn boxer uit. Nadat Ethan het condoom heeft omgedaan komt hij weer tussen mijn benen liggen. Voor een aantal seconden staren zijn blauwe ogen doordringend in de mijne. Ik knik als toestemming waarna Ethan me langzaam betreedt. We kreunen beiden.

'Ik...' brengt Ethan na een aantal minuten uit. 'Ik hou het niet lang meer.' Ik sla mijn benen om zijn middel om hem nog dieper in me te voelen en haal mijn handen door zijn donkere haren. Ik snap dat Ethan het nu niet lang uithoudt. Er is al zolang een spanning tussen ons en nu komt het er eindelijk uit. Ethan beweegt snel, maar toch beheerst. Wanneer ik mijn onderbuik voel tintelen pak ik Ethans bovenarmen vast. Een laagje zweet is inmiddels op zijn voorhoofd ontstaan. Een plukje haar is voor zijn gezicht gevallen. Ik hou ervan om hem zo te zien.

'Ethan' kreun ik als al mijn spieren verstarren en ik mijn hoogtepunt bereik. Ethan gromt luid als hij het condoom vult, het is bijna dierlijk. Hijgend laat Ethan zich bovenop me vallen. Ik haal mijn hand door zijn haren heen en druk een kus op zijn bezwete voorhoofd. Het maakt me echt niets uit dat hij zweet, dat doe ik hoogstwaarschijnlijk ook.

'Sorry dat ik het niet zo lang uithield' mompelt Ethan. 'Het is gewoon...'

'Ik begrijp het' verzeker ik hem. 'Het is niet erg.' Hoe graag ik ook wil dat Ethan blijft liggen, hij verplaatst zich langzaam. Hij doet het condoom af en gooit hem in de prullenbak die naast het bed staat.

>>>>>

'Wil je douchen?' vraagt Ethan aan mij terwijl hij het zweet van zijn voorhoofd veegt. Ik knik en sla het dekbed van me af. Als ik opsta voelen mijn benen zwaar aan. Ethan lacht en pakt mijn hand vast waarna hij me meetrekt naar de badkamer.

Onder de douche staan we meer in elkaars armen dan dat we ons aan het wassen zijn.

'Ik heb dit gemist' mompel ik. 'Gewoon in elkaars armen staan.' Ethan knikt en legt zijn hoofd op mijn schouder. Mijn hoofd ligt tegen zijn borstkas aan. Ik zou lang zo kunnen blijven staan, ook al ben ik moe.

'Ik hou van je' fluistert Ethan.

'Ik ook van jou' glimlach ik.

Nadat we hebben gedoucht trek ik een schone onderbroek aan en ga dan in bed liggen. Ik heb geen zin om nog iets anders aan te trekken. Ethan trekt een boxer aan en komt dan naast me liggen. Hij legt zijn hoofd tegen mijn schouder en slaat zijn armen stevig om me heen.

'Dit ligt zo lekker' mompelt Ethan tevreden.

'Blijf maar zo liggen.' Mijn vingertoppen strijken door zijn natte haren en ik kijk toe hoe Ethan in slaap valt. Ik hou zoveel van hem. Na alles wat we hebben meegemaakt komen we weer bij elkaar uit. Ik hoop gewoon dat het deze keer wel goed uitpakt en dat ik niet weer met een gebroken hart zit.

One Night Where stories live. Discover now