31

11.4K 338 54
                                    

{Ethan}

Vermoeid stap ik onder de douche. Ik heb amper slaap gehad. De hele nacht dacht ik aan het meisje dat zo sprekend op Emily leek. Ze hadden een tweeling kunnen zijn.

Wanneer ik onder de douche vandaan kom zie ik een bericht van een onbekend nummer. Verbaasd open ik hem.

*Heey, dit komt waarschijnlijk heel onverwachts... Maar ik ben het meisje van gisteren, waarvan je dacht dat het Emily was. Ik was al een tijdje naar je op zoek en heb via via je nummer weten te krijgen. Toen ik je gisteren zag overviel het me allemaal een beetje. Ik zou graag alles uit willen leggen. Kan je om 13.00 naar het park komen?* Verbijsterd staar ik naar het bericht. Wie is zij? Waarom zocht ze me? Ik stuur snel terug dat ik er zal zijn. Het is nu twaalf uur. Ik heb tot laat uitgeslapen. In totaal heb ik maar vijf uur slaap gehad.

Tegen één uur kom ik bij het park aan. Ze is er al.

'Hey' begroet ik haar als ik voor haar sta.

'Heey' glimlacht ze klein. 'Ik ben trouwens Luna.'

'Waar wilde je het over hebben?' vraag ik.

'Emily' zegt ze.

'Kende je haar?' vraag ik verward. Luna zucht en gaat op het bankje zitten. Ik neem ook plaats.

'Emily was mijn tweelingzus' vertelt ze. 'Ik heb haar nooit gekend en zij mij ook niet. Toen we geboren werden hebben onze ouders mij afgestaan. Ze wilden blijkbaar maar één kind. Op een gegeven moment vertelden mijn adoptieouders me het hele verhaal, maar toen was Emily al overleden. Ik heb begrepen dat je veel van haar hebt gehouden en ik wil graag meer over haar te weten komen.'

'Ik had dit echt niet verwacht' zeg ik. 'Jullie lijken sprekend op elkaar.' Luna glimlacht. Ooit ben ik verliefd geworden door diezelfde lach, maar dan van Emily.

'Oh, ik moet gaan' zegt Luna. 'Ik heb een afspraak. We houden contact, oke?' Ik knik en kijk toe hoe ze opstaat en wegloopt. Het is zo lang geleden dat ik Emily in levende lijve heb gezien. En nu is hier haar tweelingzus. Het is zo raar om haar te zien.

Ik sta op en loop terug richting mijn auto. Ik wil Hayley nu spreken.

*Kan ik langskomen?* stuur ik naar haar.

*Natuurlijk.*

Binnen een aantal minuten sta ik voor haar huis. Wanneer ik aanbel vliegt de deur in een aantal seconden open en staat Hayley in de deuropening. Ze heeft alleen een zijden badjas aan.

'Kom binnen.' Hayley pakt mijn hand en trekt me haar huis in. Vervolgens sluit ze de deur achter zich.

'Hayley' mompel ik als ik haar ondergoed onder haar badjas vandaan zie komen. 'Fuck.' Het is wit met kant.

'We moesten nog iets afmaken, toch?' vraagt Hayley.

Ik knik. Ik praat later wel met haar over Luna. Hayley pakt mijn hand vast en begeleidt me mee naar de woonkamer. Ze duwt me op de bank en komt voor me staan. Langzaam maakt ze haar badjas los en laat het stuk stof van zich af glijden.

'Verdomme' vloek ik als ik haar ondergoed zie. Mijn broek begint strakker te zitten. Hayley komt op mijn schoot zitten en drukt haar lippen tegen de mijne. Ik beantwoord haar kus meteen en vraag om toestemming. Mijn tong speelt een vurig spel met de hare. Wanneer Hayley over me heen beweegt verlaat een kreun mijn mond. Ze trekt mijn shirt over mijn hoofd en gooit het ergens op de grond. Ik plaats zachte kusjes in haar nek terwijl ik haar op de bank duw en boven haar ga hangen.

'Hayley?' Verschrikt kijken we beiden op. Hayleys ouders staan in de deuropening.

'Ik wist niet dat jullie zo snel thuis zouden zijn' prevelt Hayley. 'Jullie zouden toch pas vanavond komen?'

One Night Where stories live. Discover now