Epiloog

10.9K 335 50
                                    

{Hayley}

Glimlachend kijk ik naar Ethan die met Allison in zijn armen zit. Ze zijn zo schattig samen. Mijn gevoel had gelijk. We hebben een meisje gekregen. Ze is echt prachtig. Ze heeft de felle blauwe ogen van Ethan en donkere haren. Wat dat betreft lijkt ze op Ethan. Haar persoonlijkheid moeten we nog een beetje ontdekken, maar ze neigt meer richting mij.

'Jullie zijn zo lief samen' verzucht ik. Ethan grinnikt en slaat zijn andere arm om me heen. Glimlachend strijk ik met mijn duim over Allisons wangetje. Alles is zo klein en schattig.

'Ik ben trots op je' zegt Ethan. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouders aan. De bevalling was niet bepaald makkelijk. Alles deed super veel pijn en ik viel er bijna van flauw. Ze overwogen om een operatie te doen, maar dat heb ik afgeslagen. Ik wilde Allison zelf ter wereld brengen. Met heel veel steun van Ethan is het uiteindelijk gelukt. Ik moest nog twee dagen in het ziekenhuis blijven voor controles en daarna mocht ik eindelijk naar huis.

'Ik heb echt zin in ons nieuwe leven' zeg ik tegen Ethan. 'Alles wordt nu zo anders.'

'Ja, dagenlang geen slaap meer' lacht Ethan. Ik schud lachend mijn hoofd en druk een kus op zijn lippen.

'Ik hou van je' vertel ik hem.

'Ik ook van jou' glimlacht Ethan.

(Dit was het dan, het officiële einde van One more night. Ik hoop dat jullie het een leuk boek vonden. Heel erg bedankt voor alle stemmen en reacties. Hopelijk bekijken jullie ook mijn andere boeken, met name More than one night, het verhaal van Noah en Milou. Nogmaals, heel erg bedankt voor alles x)

One Night Where stories live. Discover now