~31~ Hetki vielä

185 21 6
                                    

"Niin kun mitä?" Angelica kysyi ärsyttävästi.

"No miltä näyttää?" kysyin kuin kerhotäti pikkulapselta. Angelica tuhahti.

"Ollaan taas kavereita. Okei?" Grover vastasi.

"Gianna miten sä pystyit antamaan Groverille anteeksi siitä mitä se teki sulle?" Angelica kysyi.

"Ai mä kun luulin että sä mieluummin puolustaisit omaa kaveriasi ja kysyisit siltä miten se jaksaa olla tällaisen kusipään kanssa", sanoin Angelicalle.

Näin että Angelica oli vihainen ja minä vain ärsytin häntä lisää, mutta hän ei voinut alkaa huutamaan minulle kesken tuntia joten tämä oli juuri oikea aika tällaiselle keskustelulle.

"Niin no sitä vähän mäkin ihmettelen miten mä suostun katsomaan sun naamaas", Angelica sanoi ja nousi penkistään ylös. Lapsellista..

"Sori ope. Mä menen nyt", hän sanoi ja käveli luokan ovesta ulos. Voi Angelica tuo ei nosta pisteitäsi opettajien edessä. Miten kuvittelitkaan pääseväsi prinsessaksi tuolla tavalla?

"Tuolla tavalla ei prinsessaksi tulla", Logan sanoi.

"Ei niin."

~~~

Seuraavana päivänä jouduin taas kerran kestämään Angelican ärsyttävää käytöstä. Hän mulkoili minulle jatkuvasti ja aina kun pystyi, hän heitteli minulle ärsyttäviä kommentteja.

"Angelica nyt keskity tuntiin!" opettaja huudahti jo ties kuinka monetta kertaa.

"Heti kun pääsen toiseen ryhmään."

Meidät oli jaettu ryhmiin keskustelemaan minkälainen on täydellinen prinsessa tai prinssi. Minun ryhmässäni olivat minä, Logan ja Angelica. Angelica olisi halunnut ryhmään missä oli Grover, Veronica ja Casey. Olisin minäkin halunnut Angelican pois, mutta en viitsinyt valittaa. Yritin vain tulla hänenkin kanssa toimeen.

"Minähän sanoin jo ettei se käy. Prinsessana sinun tulisi pystyä tulemaan kaikkien kanssa toimeen", Elvira-opettaja kertoi luokan edestä.

"Ette te voi pakottaa minua olemaan Giannan kanssa jos en halua", Angelica sanoi vastaan.

"Siinä tapauksessa voit mennä luokan ulkopuolelle ja lähteä sitten kotiin", Elvira sanoi.

"Mielelläni."

Elvira nyökkäsi Melodylle, joka oli ollut luokan takana seuraamassa tuntia. Melody johdatti Angelican pois luokasta ja Elviran mukaan pois koko linnasta.

Tunti pääsi taas jatkumaan ja heti ensimmäiseksi kirjoitin lappuumme Täydellinen prinsessa/prinssi-otsikon alle: tulee toimeen kaikkien kanssa.

~~~

Päivät kuluivat eikä Angelica tullut enää takaisin sen yhden tunnin jälkeen. Tilanne linnassa rauhoittui. Alden ja Daleykin ovat pysyneet tarpeeksi kaukana minusta. Ehkä he tajusivat että osaan ärsyttää ihmiset pois pelistä. Meitä oli enää yhdeksäntoista ja loppuvalinta läheni. Minulla oli siis mahdollisuuksia.

Tänään saisimme äänestää kaikki parhainta vaihtoehtoa. Itseä ei saa äänestää. Minun valinta on ihan selvä, Logan tietenkin. Hän pysyi minun puolellani kun kaikki muut kääntyivät minua vastaan. Olen kyllä voittanut ihmisten luottamuksia takaisin, muun muassa Groverin luottamuksen. Hän sanoi äänestävänsä minua.

"Mitä luulet kuka voittaa äänestyksen?" kysyin Loganilta.

Olimme viettäneet päivällisen jälkeisen vapaa-ajan Loganin huoneessa. Äänestys alkaisi viiden minuutin kuluttua kerroksen kaksi salissa.

Prinsessa?Where stories live. Discover now