~38~ Vaikka koko yön

157 21 11
                                    

"Gianna tule sisään. Nyt on sinun vuorosi", Melody pyysi minut takaisin kuvaushuoneeseen. Kävelin sisälle huoneeseen, jossa kaikki oli jo valmista. Adlen tuli samalla oven avauksella ulos.

Istuin kameran eteen laitetulle harmaalle sohvalle. Haastattelijajani oli Melody.

"Oletteko valmiita?" kameramies kysyi ja Melody nyökkäsi. Video napsahti päälle.

"Hei taas arvoisat kansalaiset, nyt on vuorossa haastateltavana Gianna Gibson, tervetuloa", Melody sanoi.

"Kiitos paljon", sanoin hymyillen.

"Kertoisitko tähän alkuun hieman itsestäsi?"

"Mä olen siis Gianna Gibson 17-vuotias ja olen kotoisin täältä kaupungista. Mun perheeseen kuuluu mulle hyvin rakas pikkusisko sekä äiti... Olen halunnut prinsessaksi niin kauan kun pystyn muistamaan. Ja.. luonteeltani olen hyvää tahtova, positiivinen, luotettava ja.. ystävällinen", kerroin.

"Miksi haluaisit prinsessaksi?"

"Haluaisin prinsessaksi koska toivoisin että saisin parantaa tätä valtakuntaa ja antaa hyvää sen asukkaille. Olisin valmis tekemään paljon sen eteen että kaikki olisivat samanarvoisia ja kaikilla olisi hyvä asua täällä. Minusta on tärkeää että valittu haluaa kansalleen parasta ja pyrkii ottamaan aina kansan tarpeet ja mielipiteet huomioon. Uskoisin että minusta olisi siihen", vastasin. Se oli oikeastaan juuri se miksi halusin prinsessaksi. Halusin vaikuttaa asioihin ja antaa hyvää kansalaisille, jatkaa sukua ja olla arvostettu prinsessa.

"Se mitä olen sinuun tutustunut, olen huomannut että sinussa on pontentiaalia tavoitteisiisi", Melody sanoi.

"Kiitos."

~~~

"Menikö hyvin?" Logan kysyi nojaten parvekkeen valkoiseen kaiteeseen.

"Ai mikä?" havahduin ajatuksistani ja katsoin häneen.

"Haastattelu."

"Ai.. joo.. Meni hyvin. Entäs sulla?" kysyin katsellen taas kaupunkia joka loisti kirkkaana valoista yön tummaa taivasta vasten.

"Joo", hän vastasi. Hymähdin hiljaa ja hymyilin itsekseni.

"Mikä sua hymyilyttää?" Logan kysyi söpösti. Ai hän oli katsellut minua.

"Mm.. no.. vaikka se että ollaan tässä ja saan olla sun lähellä", vastasin.

"Aaws mäkin tykkään susta, Gia", Logan sanoi ja astui ihan viereeni. Hän laittoi kätensä harteilleni ja nojasin häneen päin.

"Valvoisitko sä mun kanssa vielä hetken jos en haluu mennä nukkumaan?" kysyin. Tiesin että kello oli jo lähemmäs yksi yöllä, mutta en halunnut vielä nukkumaan. Meillä oli ollut niin kiireinen päivä että emme olleet vielä ehtineet tänään vain olla Loganin kanssa juuri ollenkaan.

"Vaikka koko yön", Logan vastasi hiuksiini hänen halatessaan minua takaapäin.

"Kiitos, oot ihana", kuiskasin.

"Gianna oot ihanin ihminen maan päällä ja maailmankaunein. Sussa on kaikki mitä oon koskaan halunnut", Logan sanoi ja tunsin hänen hymynsä hiuksiani vasten. Oli ihanaa kuulla nuo sanat. Halusin nähdä hänet kuka ne sanoi ja käännyin ympäri Loganin sylissä. Katsoin ylemmäs Loganin silmiä, jotka suorastaan hohtivat lämpöä ja onnellisuutta. Sitä minäkin olin, onnellinen.

"Oot parasta mitä mulle on koskaan tapahtunut. Lupaa että tää on ikuista", pyysin.

"Mä lupaan. Sä saat aina olla mun pikkuprinsessa", Logan sanoi hymyillen ja nojautui lähemmäs minua. Hän suukotti hitaasti hiuksiani ja veti minut sitten vielä syvemmälle haliin. Kiedoin käteni tiukasti hänen ympärilleen ja halasin minua pidempää poikaa.

Prinsessa?Where stories live. Discover now