~34~ Juhlien järjestelyä

189 19 4
                                    

"Mitä! Mistä lähtien?"

"Noh älkää nyt näyttäkö noin yllättyneiltä. Eiks me olla ihan hyvä pari", Logan sanoi ja katsoi minuun. Katsoin häntä takaisin hieman huvittuneena.

"Joo siis tottakai mutta mitä ihmettä", Lucinda selitti, "Mistä lähtien?"

"Viime illasta. Mähän kerroin että olin Loganilla yötä ja lupasin kertoa myöhemmin mitä tehtiin", sanoin.

"Mä arvasin et tää oli jotain enemmänkin kuin vaan tavallinen yökyläily." Pyöräytin silmiäni.

"Mut onnee teille", Lucinda onnitteli tajuamatta vieläkään tilannetta kunnolla. Miten hän oli niin ihmeissään?

"Onnee myös multa. Kyl te sovitte yhteen. Niissä juhlissakin olitte niin söpö pari", Zac virnisti.

Logan virnisti vitsillä takaisin ja katsoi sitten taas minua.

"Eehkä", sanoin ja hymyilin.

"No kiitos", Logan kiitti.

"Sitä samaa multakin", sanoin katsoen Lucindaa ja Zacia. Kyllähän hekin olisivat aika ihana pari. Mistä sitä tietää jos hekin löytäisivät toisensa, mutta nyt ajattelin keskittyä vain Loganiin.

~~~

Meidät oli kutsuttu toisen kerroksen saliin kolmeksi päivällä sillä jotain hyvin tärkeää oli kuulemma tulossa. Olin ollut Loganin kanssa yhdessä jo kuukauden, se oli ollut ihanaa aikaa. Aika tuntui menevän nopeasti. Istuin Loganin ja Zacin välissä eturivissä. Lucinda oli Zacin ja Veronican välissä. Ympäriltä kuului jonkinlaista hälinää, sillä monet juttelivat toisilleen. Itse olin hiljaa ja Logan oli myös. Me vain pidimme toisiamme kädestä ja Logan silitti kämmenselkääni rauhallisesti.

Vihdoin Melody käveli salin eteen pienelle korokkeelle. Hän silmäili hetken aikaa opiskelijoita ennen kuin aloitti:

"Hyvät prinsessa-akatemian opiskelijat. Olen kutsunut teidät tänne saliin, sillä teidän on aika vaikuttaa juhlien valmisteluun. Voin paljastaa teille että teistä monen aika on päättymässä täällä pian; juhlat ovat kahden viikon kuluttua."

Ympäriltä kuului yllättyneitä henkäyksiä, olin itsekin erittäin yllätynyt. Enää kaksi viikkoa. Katsoin Loganiin ja hän katsoi minua takaisin. Mitä meille käy? Logan puristi hellästi kättäni Melodyn jatkaessa puhettaan:

"Olemme ehtineet järjestää juhlia jo kauan ja tänään lähtee tieto myös kansalaisille. Kahden viikon aikana teillä on vielä mahdollisuus päästä viidennen kerroksen opiskelijoihin tai tulla heistä pois, sillä valittu on joku heistä."

Jännitys vain kasvoi sisälläni. Nyt kaikki haluaa sinne ja voin tippua pois heistä. Epätoivo alkoi valtaamaan mieltäni kun tajusin kuinka paljon halusinkaan prinsessaksi. Olin varma että pystyisin olemaan hyvä prinsessa. Olin oppinut täällä niin paljon.

"Nyt on vielä kaksi viikkoa aikaa järjestää juhlia ja saatte itse päättää mihin haluatte vaikuttaa. Tulkaa ilmoittamaan asiasta minulle nyt vuorotellen. Kiitos", Melody lopetti puheensa ja jotkut innokkaat pomppasivat heti pystyyn ja kävelivät Melodyn luokse.

Myös minä ja Logan nousimme mutta vasta kun kaikki muut olivat päättäneet mitä haluaisivat tehdä.

Irrotin käteni Loganin omasta ja kävelimme Melodyn luokse. Melody näytti meille listaa mahdollisista asioista joihin pystyisimme vaikuttamaan: tarjoilu, koristeet, juhlien ohjelma, juhla-asut, juhlavieraat, musiikki, esitykset... Luin listaa huolella läpi ja yksi kohta kiinnitti huomioni; juhlien ohjelma. Jos minulla olisi mahdollisuus tietää juhlien ohjelmasta ja vaikuttaa siihen, tottakai valitsisin sen.

Prinsessa?Where stories live. Discover now