~35~ Iltakylä

161 19 11
                                    

"Gianna ja Logan tännepäin!" kuului Felician huuto juuri kun olin saanut otettua päivällistä itselleni, eli riisiä ja kanaa. Nostin katseeni tarjottimesta ja näin Felician huitovan käsiään ikkunapöydästä. Vinkkasin Loganille Felician pöytään päin kun Logankin oli saanut laitettua vesilasinsa tarjottimelle.

Olimme päättäneet tulla Loganin kanssa ensimmäisen kerroksen ruokasaliin syömään päivällistä muiden kanssa, sillä pian emme enää näkisikään toisiamme ainakaan näin usein.

Kävelimme Loganin kanssa Felician ja muiden pöytään istumaan, jossa oli jo Felicia itse, Diana, Loralie, Grover, Garret ja Cole.

Laskimme tarjottimet pöydälle ja aloimme syömään ruokaamme.

"Onko ollut kivaa siellä kuninkaallisten kerroksessa?" Felicia kysyi minulta ja Loganilta.

"Hei me ollaan ihan samanarvoisia kuin tekin vaikka siellä ollaan", huomautin, sillä en halunnut että meitä kutsuttaisiin ainakaan vielä kuninkaallisiksi.

"No okei, mutta ootteko viihtyny siellä?" Felicia kysyi uudelleen.

"Tottakai, vai mitä Gianna?" Logan vastasi. "Tietysti."

"Hyvä."

"Itseasiassa Felician piti sanoa jotain", Diana sanoi vihjaillen Felicialle. Felicia pysähtyi hetkeksi miettimään kunnes taisi muistaa asiansa.

"Ainiin!" hän huudahti. "Tulkaa huomeniltana mun huoneeseen -tai.. ehkä sittenkin sinne Colen huoneeseen- viettää yhteistä iltaa."

"Joo meiän huoneeseen voi kyllä tulla kun Felician ja Loralien huoneeseen ei taida mahtua", Cole sanoi vilkaisten Feliciaa ja Loralieta.

"Itse asiassa me siivottiin sitä huonetta tänään. Vai mitä Felicia?", Loralie ilmoitti.

"Joo mut ootko ihan varma että sinne mahtuu vieraita?" Felicia kuiskasi aika kuuluvasti vieressä istuvan Loralien korvaan. Cole näytti erittäin huvittuneelta.

"Shh", Loralie kuiskasi mutta purskahti kuitenkin nauramaan pidättelyistä huolimatta. Colekaan ei pystynyt enää pidättelemään nauruaan.

"Onks nää aina tällasia?" kysyin huvittuneena Garretilta vieressäni istuvan Colen yli.

"Vielä kysyt. Cole nauraa kaikki yötkin kun se kutsuu yökyläkavereita joka yö", Garret kertoi. Oho. En tiennytkään että muut yökyläilivät toistensa luona ilmeisesti aika useinkin.

"Oho. Anna kun arvaan. Loralie oli teidän huoneessa viimeyön", arvasin ihan vitsillä.

"Oikein meni!" Garret huusi kun olisin juuri voittanut jonkun tietokilpailun.

"Jee!"

Aloin todella epäillä, tulisiko joku opettajista kohta hiljentämään meidät.

"Niin tuutteko te huomenillalla?" Felicia kysyi innokkaasti.

"Tullaan ja jos Gianna ei halua niin mä vaikka kannan sen", Logan sanoi virnistäen minulle niin että minun olisi tehnyt mieli lyödä häntä.

"Ooh ton mä haluun nähdä!" Diana ilmoitti innokkaasti pöydän toisesta päästä.

"Ethän!" huudahdin takaisin ja näin Loganin katsovan minua tyytyväisenä.

"Mäkin haluan!" Grover yhtyi vastapäisessä pöydänkulmassa.

"Grover nyt hiljaa!"

"Gianna on siis myös tulossa. Hyvä", Felicia päätti ja pyöräytin silmiäni, mutta nyökkäsin kuitenkin sillä eihän tätä voisi jättää väliin. Voisin mennä vahtimaan etteivät he saisi naurukuolemaa.

Prinsessa?Where stories live. Discover now