~41~ Tää kaikki on sua varten

174 18 31
                                    

Soitin kappaleen ja vaihdoin sitten toiseen ja vielä kolmanteen, kunnes nousin ylös ja niiasin pienesti. Sain aplodit.

"Esiinnythän sä ylihuomenna juhlissa?" Lucinda kysyi. Hän selvästi piti soitostani.

Nyökkäsin. "Logan ilmotti mut sinne.., salaa", naurahdin. Logan laski kätensä olkapäälleni. "Tottakai", hän sanoi tyytyväisenä.

"Lucinda mee säkin esiintymään sinne juhliin", Zac ehdotti.

"En mä nyt tiiä.. En mä oo noin hyvä kun Gia", Lucinda sanoi vähätellen itseään.

"Mitä? Lucinda osaatko säkin soittaa pianoa?" kysyin ällistyneenä ja sain nyökkäyksen vastaukseksi. "Mikset sä oo kertonu? Mä haluun kuulla nyt heti", pyysin, "Pliis soita joku kappale."

Lucinda näytti epäröivän hetken. "No okei sitten. Soitan tän sulle onnittelukappaleena", hän myöntyi lopulta ja nyökkäsin innoissaan.

Lucinda istui tuolille ja Zac hymyili hänelle. Zac oli varmaan ainoa joka tiesi että Lucinda osasi soittaa pianoa.

Lucinda aloitti soittaa kappaletta jota en ollut koskaan kuullutkaan. Se oli kaunis ja yksinkertainen. Kaikki kuuntelivat hiljaa parin minuutin kappaleen joka loppui kauniiseen sointuun.

"Vau", sanoin.

Lucinda nousi ylös ja lähes huomaamatta pudisteli päätään.

"Toi oli tosi hieno", sanoin.

"Niinpä", Zac yhtyi.

"No en nyt tiiä. Ei kauheen ihmeel-"

"Tuuthan sä soittamaan ton mun juhliin?" pyysin. Lucinda melkeinpä säikähti ideaani. Hän katsoi ympärilleen ja mietti vastaustaan. Hassua nähdä hänestä noin epävarma puoli kun muuten hän oli aina niin iloisena.

"Mm... okei, mä tuun", hän myöntyi.

"Jes!", huudahdin ja halasin häntä. Lähdin vetämään tyttöä takaisin salin takaosaan. Jotkut olivat jo siellä ja toiset tulivat mukana. Juhlat saisivat nyt jatkua.

~~~

"Mua väsyttää", mumisin pää vasten Loganin jalkoja. Olimme juhlineet jo aika kauan. Nyt makasin tavallaan Loganin sylissä.

"Mm huomaan. Nuku vaan prinsessa. Kello on jo parii minuuttia vaille kaksitoista. Voin kantaa sut sänkyyn", Logan sanoi.

"No aww", Felicia kommentoi. Miten hän, Loralie ja Diana jaksoivat vieläkin olla niin pirteitä. He vain kikattivat toisilleen. Ihme että edes kuuntelivat pientä keskusteluamme Loganin kanssa.

"Aijaa Felicia", naurahdin, "Sä tarviit selvästi itelles jätkän."

"Mielelläni. Saisko ilmaisen toimituksen?" Felicia kysyi.

"Jos käyt ite ettii sen", sanoin.

"Väsyttääkö?" Nadia kysyi huvittuneena.

"Joo", mumisin ja vaihdoin hieman asentoani että näkisin hänet.

"Joo niin muakin", Nadia totesi. "Frida ja Veronica tais nukahtaa jo", hän jatkoi ja katsoi tyynyjen ja vilttien seassa makaavia tyttöjä. Hymyilin huvittavalle näylle.

"Entä muut?" kysyin vaikka näinkin ja kuulin joidenkin juttelevan kauempana.

"Mm.. Lucinda meni Zacin, Colen ja Garretin kanssa juttelemaan jonnekin", Nadia kertoi. "Ja.., Diana, missä Cynthia on?"

Diana ja kaksi muuta kikattajaa kääntyivät katsomaan Nadiaa.

"Ömm.. Cynthia on..", Diana aloitti ja katseli ympärilleen etsien häntä huojuen paikalla. Hän oli ihan sekaisin. "Tuolla", hän sanoi ja osoitti häntä kohti. "Siellä on Cynthia, Alden, Daley ja Casey", Diana selvensi.

Prinsessa?Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ