~37~ Äänestyksen ehdokkaat

171 21 6
                                    

Työnsin Loganin varovasti irti minusta että sain katsekontaktin hänen kanssaan.

"Niin. Ilmotin sun pianokappale-esityksen juhlien ohjelmaan", Logan toisti kuin itsestäänselvän asian.

"Kuka sanoi että mä haluaisin soittaa siellä?"

"Ei kukaan.. mutta lupasit harkita", Logan muistutti. "Etkai sä oo vihanen mulle?" Logan kysyi ja mutristi huuliaan. Katselin häntä hetken aikaa enkä voinut olla hymyilemättä tuolle ilmeelle.

"No en oo", sanoin ja pörrötin hänen hiuksiaan.

"Hei! Mistä hyvästä toi oli?"

"Siitä että saat mut aina sun puolelle, magneetti", vastasin. Logan naurahti sanoilleni, tarttui kädestäni kiinni ja lähti vetämään minua ruokasaliin.

Lucinda ja Zac istuivat jo pöydässä syömässä. He juttelivat samalla hiljaa toisilleen. Heillä näytti menevän hyvin.

Logan irrotti kätensä omastani ja antoi minulle lautasen. Otin sen vastaan ja kiitin. Otin lautaselleni ruokaa, eli kalaa ja riisiä ja tietysti salaattia. Täytin vielä lasini vedellä.

Kävelimme Loganin kanssa samaan pöytään missä Lucinda ja Zac jo istuivat. Istuin Lucindan viereen ja Logan Zacin.

"Ollaan vieläkin täällä", Lucinda totesi hymyillen. En ihan ymmärtänyt mitä hän tarkoitti mutten kysynytkään.

"Ai missä?" Logan kuitenkin kysyi.

"No täällä. Siis vitoskerroksessa. Jos pysytään täällä vielä pari päivää niin joku meistä on valittu", Lucinda selvensi.

"Oot oikeessa", Zac sanoi, "Nyt pysytään täällä. Kukaan ei vie meiän paikkoja. Eiks vaan tyypit?"

"Todellakin", vastasin itsevarmana.

~~~

"Hyvät akatemian opiskelijat. Viimeiset päivät ovat olleet kohtalokkaita. Aikaa ei ole enää paljoa jäljellä ja valinta on tehtävä huolella. Teillä on enää kolme päivää aikaa näyttää taitonne. Uskon että teistä moni olisi valmis tähän mutta joudumme valitsemaan yhdessä vain yhden ja kansa saa olla mukana vaikuttamassa siihen.

Teitte kaikki eilen omat videonne ja kirjoitelmanne miksi olisitte hyvä valinta ja olemme nyt valinneet viisi parhaiten onnistunutta ehdokasta. Nämä ehdokkaat ovat myös suoriutuneet mainiosti muista tehtävistä ja ovat osoittaneet olevansa loistavia valintoja. Valittu on siis joku heistä eikä asiaan pääse enää vaikuttamaan sillä kansan on aika äänestää tänään. Tänään ja huomenna on myös haastatteluja ehdokkaille aina huomisen kello seitsemääntoista asti jolloin äänestys päättyy ja ääniä aletaan laskea.

Nyt päästän teidät jännityksestä ja kerron viisi lopullista ehdokasta:"

Kaikki olivat odottivat salissa jännittyneinä tuloksia. Enää kolme päivää. Tämä valinta on jo lopullista. Viidestä ehdokkaasta joku on se oikea.

Minua jännitti erittäin paljon. Tuntui että jännitin muidenkin puolesta. Onneksi Logan istui vieressäni ja puristi hiljaa kättäni. Hän sai minut miettimään että tapahtui mitä tahansa niin hänestä, Loganista en halua eroon.

"Zac Aragón, Alden Gardner, Gianna Gibson, Logan Graves ja Cole Whalen", Melody julisti edessämme.

Mitä?! Olinko oikeasti ainoa tyttö poikien joukossa? Se oli ensimmäinen ajatus jonka sain mieleeni. Ei ehkä kaikkein oleellisin, mutta mitään muuta en saanut päähäni.

Logan kääntyi puoleeni ja hymyili minulle onnellisena. Kaikki muu ympäriltäni tuntui katoavan. Ajattelin vain minua ja Logania.

"Me selvittiin", hän kuiskasi ja sai hymyn leviämään kasvoilleni. Annoin hänelle pikaisen halin ja irrottauduin.

Prinsessa?Where stories live. Discover now