~40~ Valtakunnan hallitsija

167 22 18
                                    

Kävelimme kaikki sisälle juhlalliseen saliin."Onks tää oikeesti totta vai näenkö mä unta?" Veronica kysyi ihaillen.

"Kaikki on tehty teitä varten. Voitte hakea syömistä ja jatkaa jutteluita. Sovitaanko että kymmentä vaille yksitoista paljastan teille tulevan hallitsijan?" Melody kysyi ja johti meidät pidemmälle, buffetpöydän luokse.

"Ei niin myöhään. Viistoista vaille?" Carney ehdotti.

"Joo", Angelica yhtyi.

"Hyvä on sitten, viisitoista vaille, mutta sitä ennen ottakaa jotain syömistä."

Pääsin muodostuneen jonon mukana ottamaan itsekin syömistä, valitsin pöydältä suklaamuffinssin, macaronseja ja vaahtokarkkeja. Juotavaksi otin maitokahvia, sillä halusin jotain lämmintä.

Kävelin muiden kanssa lattialle vilttien ja tyynyjen sekaan syömään. Logan istui viereeni ja veti viltin jalkojemme päälle. Katsoin häntä ja hymyilin hieman.

"Maitokahvia ja Gianna.. sopii hyvin yhteen", Logan kommentoi.

"No joo."

"Mikset sä ottanu näitä?" Logan kysyi ja otti lautaseltaan käteensä After Eight- suklaan. Hän katsoi minua niin ihanan näköisenä että olisin voinut sulaa siihen paikkaan.

"Oho, en ees huomannu että niitäkin oli tarjolla", sanoin hämmästyneenä. Ei ihme että Logan kysyi. Hän selvästi tiesi mistä tykkäsin.

"Siinä tapauksessa anna mun antaa tää sulle, prinsessani", Logan sanoi ja laski suklaan lautaselleni. Hänelle jäi vielä toinen itselleen.

"Oh.., kiitos", kiitin hymyn muodostuessa huulilleni.

Lucinda istui toiselle puolelleni Zacin, Veronican ja Aldenin kanssa ruokalautaset mukanaan.

"Jännittääkö, Gianna ja Logan; kohta saadaan tietää kuka meistä on valittu?" Zac kysyi. "Niin ja Alden tietysti?" hän jatkoi.

"Tottakai, mut ei paljoa. Mun mielestä kaikki ansaitsisi sen paikan, joten oon tyytyväinen oli se meistä kuka tahansa."

"Logan puhuu niin asiaa. Oon samaa mieltä", Alden ilmoitti ja minäkin nyökkäsin.

"Niinpä mut meidän viiden lisäksi siis Cole mukaanlukien, täällä olis ollut vielä monia hyviä vaihtoehtoja", Zac lisäsi. Hän tarkoitti varmaan ensisijaisesti Lucindaa, sillä hän nyt ainakin olisi sopinut prinsessaksi ainakin minun mielestäni.

"Oot oikeessa", kommentoin.

Kello kulki nopeasti ja pian se oli viisitoista vaille yksitoista. Melody pyysi meidät kaikki salin eteen penkeille istumaan ja tietenkin teimme niinkun oli pyydetty. Istuin tottakai Loganin vieressä. Toisella puolellani oli Loralie ja ei pitäisi olla vaikeaa tietää kuka hän vieressään istui; Cole tietenkin.

"Noniin. Nyt olemme kaikki päässeet paikalle. Opettajatkin pääsivät kuuntelemaan", Melody sanoi salin edessä ja viittasi salin reunoilla oleviin muihin opettajiin. Siellä oli muun muassa Clarice - ihan ensimmäinen ohjaajani -, Zelda, Elvira ja Eva. Sitten oli joitain aineenopettajia, kuten Jacob ja Daniel...

"Tämä prinsessa- ja prinssi akatemia tulee päättymään ylihuomenna juhliin. Olette päässet vaikuttamaan juhlien moniin asioihin; ohjelmaan, musiikkiin, koristeluihin ja paljon muuhunkin.

Juhlat alkavat siis täällä kello viisitoista, sitten tulee esityksiä, tulevan hallitsijan valinta, juhlapuheita, tarjoilu, ilotulituksia, juhla-ajo kaupungin toiseen - valkoiseen - linnaan, esityksiä, musiikkia, valitun juhlapuhe ja päätös", Melody kertoi lukiessaan ohjelmaa paperiltaan.

Prinsessa?Where stories live. Discover now