2. Bölüm✨/ Aşk❤️

5.7K 235 44
                                    

Lisa:
O akşam hiç uyuyamadım. Tahmin ediyorsunuzdur. Jungkook yüzünden. Bir kitapta okumuştum. Eğer uyumakta zorluk çekiyorsanız, birisi sizi düşünüyor demekmiş. Yani birisi beni düşünüyor. Bir tahminim var. Jungkook. Uyuyamadığım için kalkıp mutfağa birşeyler atıştırmaya gittim. Mutfakta, masada oturan Rose'yi gördüm. Yine birisi ile mesajlaşıyordu. Bu sefer gizlice kiminle ve ne hakkında mesajlaştıklarını öğrenmeye çalışmak yerine gidip sordum. Rose "Kuzenim Noah ile mesajlaşıyorum. Belki haftaya bizimle bir tatil geçirmeye gelecekmiş. Gerçekten bunun için mi bütün zahmete girdin?" dedi ve gülmeye başladı. Sonra birşleyler demeye devam etti ama aklımı Jungkook'dan alamıyordum. Nedense onu gerçektende çok özlemiştim. Onun o masum bakışı, gülüşü... Ahhhh. Gerçektende büyüleyici. O sırada Rose elini şıklatarak "Lisa burda mısın? Anlaşılan kafan başka yerlerde. Hadi merak ettim bugün markette ne oldu." Artık birine söylemek istiyordum ama bunu yapmam doğru mu olacak onu bilmiyordum. En sonunda ona anlatmaya karar verdim. Konuşmam bittiğinde Rose bana garip ama şirin bir şekilde bakmaya başladı. "Lisa bunda söylen miyecek ne vardı. Biz arkadaş değil miyiz?"diye sordu. "Tabikide arkadaşız."dedim. "Ama nedense çok utanıyorum. İçimde garip bir his var." Bunu söyledikten sonra Rose bana döndü ve "Lisa sen aşık olmuşsun." dedi. "Hayır bu olamaz başka gruplardaki üyelerle çıkmamız yasak biliyorsun değil mi."diye karşı çıktım."Ama aşkı engelleyemezsin. Ben yatıyorum. Unutma yarın büyük gün. İyi geceler."dedi ve odasına doğru gitti. Jungkook'u o kadar fazla düşünmüştüm ki yarın olacak SBS 2018 kafamın içinden çıkıp gitmişti. Hemen odama doğru koşup uyumaya çalıştım.

 Hemen odama doğru koşup uyumaya çalıştım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sabah uyandığımda daha kimse uyanmamıştı. Bugün kahvaltı hazırlaması bendeydi. Buzdolabını açtım ama içinde hiçbir şey yoktu. Hemen kapşonlu ceketimi giyip ve maskemi taktım. Markete doğru giderken karşıdan tanıdık birini gördüm. Bu Jungkook'tu. Galiba o da beni görmüştü ki aynı anda ikimizde durmuştuk. Birbirimize baktık ama ben sanki bir şey olmamış gibi markete girdim. Hemen almam gereken yiyecekleri aldım. Tam kasaya doğru gidiyordum ki yumurta almayı unuttuğumu fark ettim. Yumurta reyonuna gittim. Yanıma baktığımda Jungkook ordaydı."Beni niye tanımıyormuş gibi davranıyorsun. Dünkü olay yüzünden mi?"diye sordu."Hayır. Toplum içindeyiz hatırladın mı. Tanınmamamız lazı."dedim. "Olsun bana yinede bir merhaba diyebilirdin. Bugün için bol şans diliycektim." dedi "Sanada bol şans."dedim ve hemen yiyeceklerin parasını ödeyip oradan çıktım. Eve geldiğimde herkes hala uyuyordu. Bu gün onlara kahvaltı olarak peynirli omlet yapıcaktım.

 Bu gün onlara kahvaltı olarak peynirli omlet yapıcaktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yarım saat sonra herkes uyandı. Peynirli omletlerimizi yiyip hemen evden çıktık. Çünkü 2 saat sonra MMA için sahne provamız vardı.....

First Love/ LİZKOOKWhere stories live. Discover now