9. Bölüm✨/Umut🙏🏻

445 19 7
                                    

Donakalmıştım. Anlamıyorum. Nasıl. Nasıl beni hatırlamaz. Doktor geldi ve perdeyi kapattı. "Bak Lisa. Çarpmanın etkisiyle Jungkook hafızasını kaybetti. Ama tamamen değil. Ailesini ve ismini hatırlıyor ama seni ve herhangi bir arkadaşını hatırlamıyor. Eğer ona kendini hatırlata bilirsen yani onula vakit geçirip eskiden yaptıklarınızı bir daha yapıp hatırlata bilirsen hafızası geri gelir. Bunların hepsini kaldıramayabilir sin ve bu bizim ve senin için çok kötü olur." dedi ve Bay Cameron odadan çıktı.

                           •              •              •                               ~6 ay sonra~Bu gün Jungkook ile taburcu olacağız

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                           •              •              •
                               ~6 ay sonra~
Bu gün Jungkook ile taburcu olacağız. Onunla baya zaman geçirmiştik ama hala geçirdiğimiz eski zamanları hatırlamıyordu. Jungkook hastanede dolaşmaya gitmişti. Odada yalnız başıma bulmaca çözüyordum. Doktor Cameron odaya girdi.
-Günaydın Lisa.
-Günaydın Bay Cameron
-Biliyorsun ki bu gün Jungkook ile taburcu olacaksınız.
-Evet
-O nerede?
-Hastaneyi dolaşmaya gitti.
-Tamam Lisa. Bak hastaneden taburcu olunca ailesinin yanına gidecek. Onları tanıdığı için. Ve iki hafta okula gelmeyecek.
-Tamam.
-Peki. Aranız nasıl?
-Hala beni hatırlamıyor. Sanki yabancıymışım gibi davranıyor.
-Anladım ama sanırım sen de çabalamıyorsun onun seni hatırlamasına.
Sustum. Odada derin bi sessizlik oldu. Bir anda kapı açıldı. İçeri Jungkook girdi.
-Ben de tam Lisa'ya seni soruyordum. Nihayet geldin. Saat 13.30 da taburcu olacaksınız(Bay Cameron)
Dedi ve doktor odayı terk etti. En sonunda taburcu olmuştum. Hastanenin kapısında dışarı çıkıp yüzüme vuran güneş ile beraber esnedim. Jungkook bana garip garip bakıyordu. Hâlâ bana soğuk davranıyordu ve bu beni baya üzüyordu. Eve geldik ve o hemen evin içine girdi. Bende eve girip anne ve babama sarıldım. Sonra odama çıktım. Kaçırdığım çok fazla dersim vardı ve onları tamamlamam gerekiyordu. Pencerenin önünde olan çalışma masama oturdum. Kafamı kaldırdım. Jungkook tam karşımda duruyordu. Ona pencereden el salladım. Ama bunu yapıcağını hiç düşünmemiştim. Perdeyi tutup penceresini kapattı. Anladım ki ilişkimiz artık eskisi gibi olamayacak...

First Love/ LİZKOOKWhere stories live. Discover now