4.Bölüm✨/ Ziyaret

4.4K 244 4
                                    

"BLACKPİNK!! Bir ödülümüz daha YILIN EN İYİ K-POP ERKEK GURUBU ödülünü kazanan ise BTS!! Evet. Hepinizi sahneye davet ediyorum."dedi sunucu. Biz ve BTS üyeleri sahneye doğru ilerlemeye başladık. Tam o sırada başım dönmeye başladı. Galiba yediğim yemeklerden zehirlenmiştim. Bir şey fark ettirmeden Jennie'nin kulağına başımın döndüğünü söyledim. O da benim kolumdan tutup bana yardım etti. Sahneye çıktığımızda yanlışıkla jungkook'un yanında durduğumu fark ettim. Rose konuşmasını yaptığında artık o kadar fazla başım dönüyordu ki daha fazla ayakta kalamayacak durumdaydım.

 Rose konuşmasını yaptığında artık o kadar fazla başım dönüyordu ki daha fazla ayakta kalamayacak durumdaydım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sahne arkasına gittiğim an bayıldım. Birinin beni tuttuğunu hissettim. Gözlerim kapanmadan önce onun jungkook olduğunu gördüm. Gözlerimi açtığımda evde yatağımda yatıyordum. Kalkıp oturma odasına tam gidecekken yine başım dönmeye ve karnım ağrımaya başladı. Sonra biri kolumdan tuttu ve salona gitmeme yardım etti. Yanıma baktım bu JUNGKOOK'tu. Onun bizim evimizde ne işi vardı. Salonda ilk Jennie Rose ve Jisoo'yu gördüm. Sonra BamBam, Ten ve Sorn'u gördüm. Sonra da bütün BTS üyelerini." Buraya kadar gelmenize hiç gerek yoktu. Teşekkürler."dedim. 1 saat sonra herkes gitti. Kendimi ödüllerden sonra o kadar yorgun  hissediyordum ki hemen yattım. Yatağımda telefonuma baktığımda bir sürü Blink'ten "geçmiş olsun" mesajı aldığımı gördüm ve mutlu oldum. Bir kaç tanesini okuduktan sonra telefonumu yatağımın kenarına koyup uyudum.

First Love/ LİZKOOKWhere stories live. Discover now