1.Bölüm✨/İskele⛵

1.5K 49 24
                                    


Jungkook

Bu gün Pazar. Yarın okul var ve ben hala şiirim için konu bulamadım. Haftaya bir resim yarışması var. Gönüllüler istedikleri şekilde resim çiziyorlar ve onların arasında 1. seçiliyor. Ben hep fikir bulamadığım için sonuncu oluyordum ama artık olmayacağım. Kafamı toparlamak için biraz dışarı çıkmalıydım. Ben her zaman düşünmek için bir iskeleye giderim.

Oraya gideceğim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oraya gideceğim. Annem ile babam balkonda oturup konuşuyorlardı. Bisikletimi alıp dışarı çıktım. Dışarıya çıktığımda yan eve birilerinin taşındığını gördüm. Bir kız ve ailesi. Kızı arkadan görüyordum. Saçları sarı (biraz turuncuya kaçıyor) ve sanırım kahülleri vardı. Rüzgar kaküllerini savurduğu için onları görebildim.

Elinde de bir bileklik vardı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Elinde de bir bileklik vardı. Üstünde birşey yazıyordu. L.... tam okuyamadım. Kızın babasının bana baktığını gördüm ve hemen bisikletime binip aceleyle iskeleye doğru hızlı bir şekilde sürmeye başladım. Onlardan uzaklaşmıştım. Bisikletimi koydum ve iskeleye oturdum. Ayaklarımı denize sarkıttım ve elime defterimle kalemimi aldım. Bu kalem çok özel bir kalemdi çünkü ben birşeyler yazarken hep kalemin arkasını ısırırım ve o kalemde bir sürü ısırık izi vardı. Bu yüzden çok özel. Kalemi tam ağzıma aldım ki arkadan birisi bağırdı "KOOKİE!!" Çok korktum hemen arkama döndim . Karşımda Jin vardı. Jin benim en iyi arkadaşımdı.
- Hey dostum napıyorsun burada? (Jin)
- İş güç işte (Jungkook)
Defteri ve kalemleri gösterdim. Jin yanıma oturdu.
- Buraya yeni bir kız taşınmış. Gördün mi?
- Evet
Sonra sırtıma dostça iki kere vurup kalktı
- Onunla iyi şanslar
Dedi ve tek gözüni kırpıp arkasını dönerek yürümeye başladı iskeleden çıkarken.
- Dur! Hey! Kiminle şansa ihtiyacım var ki? Şiir? Kız?! Neee? Hey! Dur geri dön Jin!
Beni takmadı ve gözden uzaklaştı. Hava kararmaya başladı. Yemeğe yetişmem lazımdı. Bisikletime bindim ve kızı tekrardan görme dileği ile ilerlemeye başladım ama kız yoktu. Eve gittim ve yemek yedim. Film izliyordum...

First Love/ LİZKOOKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin