2.Bölüm✨/İlk gün🏫

486 17 7
                                    

Sabah uyandığımda saat 8.35 i gösteriyordu. Daha doğrusu yataktan düştüğümde. Dün gece film izlerken uyumuş olmalıydım diye düşündüm. Yataktan kalktım ve mutfağa kahvaltı etmek için indim. Mutfakta annem ünlü ve ŞANS GETİREN pankeklerinden yapıyordu. Beni gördü ve "Günaydın tatlım. Bak sana ne yaptım." dedi. Ben de hepsini yedim. Odama çıktım ve giyindim, dişlerimi fırçaladım ve çantamı hazırladım. Evden çıktım. Kapıyı kapattıktan sonra yan eve baktım. Dışarıda kimse yoktu. Aslında umutluydum kızın bizim okula gelmesinde.

Neyse

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Neyse. Eğer daha çok hayallere kapılırsam servisi kaçıracağım. İki ev yanımızda bir servis durağı var. Ben hep oradan binerim. Durağa gittim ve beklemeye başladım.

Lisa

Okula gitmek için çok hecanlıydım. Kitaplarımı ve kalem kutumu çantamın içine koydum. Dişlerimi fırçaladım. Sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyorum bu yüzden çantama bir tane muz ve öğle yemeği için ton balıklı sandviç koydum. Artık hazırdım. Camdan dışarı baktığımda dışarıda bir oğlan gördüm. Aynı üniformaları giydiğimizi fark ettim. Bu dün biz taşınırken gördüğüm çocuktu. Üniformalı iken çok yakışıklı gözüküyordu. Aman ben ne diyorum ya. Neyse. Annemle babam hala uyuyordu çünkü dün çok yorulmuşlardı eşyaları yerleştirmekten. Çantamı sırtıma taktım ve kapıyı açtım. Kapıyı tam kapatırken aklıma anahtarı almadığım geldi. Hemen elimi kapının arasına koydum ve kapının kapanmasını engelledim. Parmağım çok acımıştı. Neyse. Anahtarımı aldım ve çıktım.

First Love/ LİZKOOKWhere stories live. Discover now