9.Bölüm✨/ Tatile hazırlık🏖

3.6K 195 16
                                    

LISA" dedi IU. Herkes bir anda alkışlamaya başladı. Çok şaşırmıştım. IU yanıma geldi ve bana en iyi danşçı kupasını verdi. Ayrıca Jungkook, Rose, Jimin ve bana yarın kalkacak 1 haftalık uçak biletlerini de verdi.

 Ayrıca Jungkook, Rose, Jimin ve bana yarın kalkacak 1 haftalık uçak biletlerini de verdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jungkook yanıma yaklaştı ve "Yarın havalimanında görüşürüz."deyip gitti. Rose'ye döndüm." Gitmeden önce Bay Yang'tan izin almamız gerekiyor."dedim. Jennie bir anda neşeyle aramıza geldi." O iş tamam. Ben çoktan Bay Yang'a söyledim ve izin verdi. Yarın Singapur'a gidiyorsunuz. Hemen eve gidelim de siz bavullarınızı hazırlarsınız."dedi. IU'ya "İyi akşamlar."dedik ve eve gittik. Eve geldiğimizde Rose ve ben hemen çantamızı hazırlamaya başladık. Telefonumdan Singapur'un 1 haftalık hava durumuna baktım. Güneşli ve sıcaktı. Sadece 1 gün yağmur yağacaktı. O yüzden çoğunlukla şortlarımı bavulun içine koydum. 1 saat sonra bavulumu hazırlamış ve yatmaya hazırdım. Yarın çok güzel olacaktı. Çünkü sevdiğim kişi ile tatile çıkacaktım. Hayaller içinde yatağımda uyuya kaldım. Sabah erkenden kalktım. Dans çalışmamı hemen yaptım ve mutfağa yemek yemeye gittim. Jennie bugün Rose ile Singapur'a gittiğimiz için bize Jisoo ile beraber özel bir kahvaltı hazırladı. Yemeklerimizi yedikten sonra Rose ile neler yapabileceğimizi konuştuk. Uçak kalkmadan 2,5 saat önce evden çıktık ve havalimanına gittik. Havalimanına vardığımızda Jungkook ve Jimin'i havalimanının kapısında beklerken gördük. Yanlarına doğru gittiğimizde bize el salladılar. Bizde onlara el salladık.
-Umarım çok fazla beklememişsinizdir.(Rose)
-Hayır bizde yeni geldik.(Jimin)
-Hadi içeri girelim.(Lisa)
-Tamam.(Jungkook)

İçeri girdik ve hayranlarımıza yakalanmadan biletlerimizi aldık

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İçeri girdik ve hayranlarımıza yakalanmadan biletlerimizi aldık. Biletlerimize baktığımızda koltuklatın karıştığını gördük. Ben Jungkook ile Rose ise Jimin ile oturacaktı. Geri dönüp oradaki adama sorduk.
-Pardon yerlerimiz katışmış. Acaba değiştirme şansımız var mıydı?
-Maalesef. Biletleri aldıktan sonra yer değiştiremiyoruz.
-Tamam. İyi günler.
Dedim. Güvenlikten geçtik ve içerideki bir kafeye oturduk. Dün akşam uyuyamadığım için çok uykum vardı. O yüzden kendime soğuk latte istedim. Rose ile beraber çilekli cheescake de yedik.

 Rose ile beraber çilekli cheescake de yedik

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jungkook ve Jimin ise Sufle yediler.

 Yarım saat sonra uçağımız kalkacağı için uçağa giriş kapısına yürümeye başladık

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yarım saat sonra uçağımız kalkacağı için uçağa giriş kapısına yürümeye başladık. 15 dakika sonra uçağa bizi aldılar. Uçaktaki yerimiz first class olduğu için oraya doğru yürüdük. Biletler yüzünden Jungkook benim yanıma, Jimin'de Rose'nün yanına geçti. İyice yerlerimize yerleştikten sonra Jungkook ile konuşmaya başladık.
-Yolculuğun kaç saat geçeceğini biliyor musun Lisa?
-Yaklaşık 6 saat falan sürecek.
-Güzel. Seninle tatile çıkmak çok güzel.
-Sözünü bölmüş olucam ama I U ile aranızda ne var?
-IU mu? Aramızda tabikide bişey yok.
-O zaman neden sana sarılıyor?
-Lisa bence sen IU'u kıskanıyorsun.
-Ne! Tabikide kıskanmıyorum. Sadece merak ettim.
O sırada yan koltukta;
-Bunlar dertli dertli sence ne tartışıyorlar Rose?
-Bilmem ki. Ama çok yakıştıkları kesin. Neyse ben biraz uyuyacağım. Atıştırmalık geldiğinde beni uyandır Jimin.
-Tamam uyuyan güzel.

First Love/ LİZKOOKWhere stories live. Discover now