7.Bölüm✨/Kaza🏍

405 16 0
                                    

Evden çıktık ve yürümeye başladık. 10 adım falan attıktan sonra aklıma bir fikir geldi. Okula benim motorumla gidebilirdik. Jungkook'a söyledim ve o da bu fikri beğendi. Benim evinin önüne geldik ve ben garaj kumandasını cebimden çıkardım. Düğmeye bastım. Garaj kapısı yavaş yavaş açılırken içeriden bir ses geldi. "Lisa. Hayatım. Geldin mi canım?" Bu sanırım annemdi. Hemen Jungkook'un elinden tuttum ve onu çalıların oraya sakladım.

Garajın önüne geri geldiğimde içeriden annem çıktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Garajın önüne geri geldiğimde içeriden annem çıktı.
-Lisacım. Gelmişsin.
-Evet anne geldim.
-Kahvaltı edecek misin tatlım?
-Aaa...şey.. Hayır ben aç değilim. Saol.
-Tamam tatlım hadi iyi dersler.
-Teşekkürler anne.
Dedim ve tam içer girecektim
-Motorla mı gideceksin canım?
-Evet.
Dedim ve gülümsedim. Annem de bana gülümsedi ve içeri girdi. Bende kapıdan baktım annem uzaklaşmış mı diye. Kimse yoktu. Hemen Jungkook'u çalıların oradan aldım ve "Hadi binelim " dedim ve motorun ön tarafına bindim.
-Dur sana birşey vermeliyim. (Jungkook)
Arkama geçti ve boynuma bir kolye taktı.

 (Jungkook)Arkama geçti ve boynuma bir kolye taktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Aman tanrım bu çok güzel. (Lisa)
- Bu benim büyük anneannemindi. Umarım sana şans getirir. Bu bizim aşkımızın sembolu olsun.
- Çok teşekkürler. Seni çok seviyorum.
- Bende seni çok seviyorum.
Arkama bindi ve kollarını belime sardı.
-Normalde tam tersi olmaz mı yani erkek önde kız arkada ve kız erkeğe sarılır falan.(Jungkook)
-Motor sürmeyi biliyor musun ki?(Lisa)
-Aaa.... Hadi çalıştır şu motoru. Vuhuuu.... gidelim!😅(Jungkook)
Kahkaha attım ve motoru çalıştırdım. Yola çıkmadan önce "İstersen bir gün sana sürmeyi öğretirim" dedim ve gaza bastım. Yola çıktık. Jungkook bana sıkıca sarılıyordu ve artık anlamıştım. Ona aşıktım. Biz birbirimiz için yaratılmışız. Kaderimizin sonuna kadar beraber olacağız. Ölüm bizi ayırana dek.

~Yan yoldan gelen bir kamyon motora çarpar~

Gözlerimi açtığımda her şey çok bulanıktı. Etrafıma bakındım. Yoldaydık ve kaldırımda bir çok insan vardı. Çok şaşkın korkmuş ve dehşet içinde bize bakıyorlardı. Yanıma baktım ve Jungkook'un yerde kanlar içinde yattığını gördüm. Ama hiç hareket etmiyordu. Endişelendim. Kalkmaya çalıştım ama kalkamıyordum. Sanırım kaza yapmıştık. Ve her yer kararmaya başladı. Çok korkmuştum. Evet. Öleceğimi düşündüm. Daha da kararıyordu. Siren seslerini duymaya başladım. Ve her yer karardı....

First Love/ LİZKOOKWhere stories live. Discover now