2.10.Bölüm✨/IU🧚🏻‍♀️

1.6K 89 7
                                    

-Hiç(lisa)
-IU!! Bayadır börüşmüyoruz!(jisoo)
IU'nun sırtına kolunu atıp odadan çıkmaya başladılar. Jisoo bize dönüp -ben onu oyalarım- diyerek fısıldadı bize ve göz kırptı. Jisoo her aman beni kurtarırdı. Unnie💗 RM ve Jungkook çantalarını alıp gittiler.

Ardından Jisoo geldi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ardından Jisoo geldi. Biz de dans pratiklerimizi yaptık. Çok yorucu bir gün olmuştu. Arabaya bindik ve eve doğru yola çoktık. Rose ve Jennie'i yokda AVM' bıraktık ve Jisoo ile eve geldik. Günün kalanını onunla beraber geçirecektim. Salona gittik ve koltuğa oturduk. Jisoo "Hadi akvaryuma gidelim" dedi. "Güzel fikir hadi hazırlanalım" dedim ve odama çıkıp üstümü değiştirdim. Kol kola girdik ve dışarı çıktık. Akvaryuma yürüdük. Çok uzak değildi ve yürümek çok eğelenceliydi. Yolda bir pandomimciye rastladık. Çok komikti. Akvaryuma vardık. İki bilet aldık. İçeri girdiğimizde harika bir manzara vardı.

Kedi balıkları, vatoz, ahtapot, köpek balığı ve diğer bütün deniz canlıları

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kedi balıkları, vatoz, ahtapot, köpek balığı ve diğer bütün deniz canlıları. Bazı dalgıçlar gördüm. Akvaryuma girip balıkları besliyordu. Jisoo çok ısrar etti dalmak için ama ben açıkcası biraz korktum. Jisoo o kadar çok ısrar etti ki kabul etmek zorunda kaldım. Dalgıç kıyafetlerimizi giyerken sırtıma bir ürperti geldi. Yani düşünsenize köpekbalıklarının olduğu yere dalacağız. Neyse. Suya girdiğimizde Jisoo çok heyecanlı gözüküyordu. Ben vatozlara bakarken dalgıçların beni işaret ettiğini gördüm. Daha doğrusu arkamı.....

First Love/ LİZKOOKWhere stories live. Discover now