14.Bölüm✨/ 5 Yıl🤧

424 20 7
                                    

5 yıl sonra...

Lisa

-Tebrik ederiz artık sizler yetişkin oldunuz. Şu anda bu salonda her çeşit fakülteden mezun insan var. Onların adına konuşmak için hukuk bölümünün birincisi Lalisa Manoban'ı buraya çağırıyorum. (Harvard Üniversitesi Profesörü)
- Merhaba benim adım Lalisa Manoban. Hukuk bölümünde 5 yıl bu okulda okudum. Bu okuduğum süreçte bir çok zorluklarla karşılaştım. Bazen bütün enerjim bitti ve bırakmak istedim. Ama buradaki arkadaşlarım ve profesörlerim bütün konularımda yardımcı oldular. Beni dinlediler ve bu okulu bitirmemi sağladılar. Şu anda bu odadaki herkese çok teşekkür ediyorum. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. (Lisa)
Odadaki herkes alkışlamaya başladı. Vay be 5 yıl geçmişti. Onsuz 5 yıl. Ama evet buna dayanmıştım. 2 gün sonra Kore'ye geri dönüyorum. Hatta artık bir işim vardı. Aslında birden fazla. İlki Seul Üniversitesi'nde beni hoca olmak için çağırmışlardı. İkincisi de Kore'nin en büyük şirketi JK Group'ta hukuk bölümünün müdürü olarak beni işe almışlardı. Çok heyecanlıydım ve hemen Kore'ye dönmek istiyordum.

Arkadaşlarımla vedalaştım ve odama doğru yürümeye başladım. Vay be kaç yıl geçmişti. O şimdi ne yapıyordu acaba? Yatakhaneye doğru yürürken bu sorular aklımdan geçiyordu.

Yatakhaneye girdim ve hazırladığım bavulları hemen alıp yola çıktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yatakhaneye girdim ve hazırladığım bavulları hemen alıp yola çıktım. Kızlar beni havalimanından almaya geleceklerdi. Onları gerçekten çok özlemiştim. Havalimanına geldim ve hemen içeri geçtim. Bavulları görevliye verip uçağın içerisine geçmek için hazırlandım. 5 yıl sonra Kore'ye geri dönüyordum...

Jungkook

5 yıl geçti. 5 yıl geçti ve hala nerede bilmiyorum. Onsuz çok acı çekmiştim. Hastanede olanlardan sonra Tzuyu bir daha görmedim. Zaten görmekte istemiyordum. Ofisimde oturup işlerimi yaparken kapı çaldı ve asistanım içeri girdi.
-Jungkook Bey hukuk bürosunun müdürlüğü için başvurular hepsi geldi. Şöyle başvuruları veriyim. (Jungkook'un Asistanı Chaenwoo)
Elime başvuruları arayıp taramaya başladım. Hiçbir iş için uygun durmuyordu. Bir anda gözüme Harvard Üniversitesi sözcükleri erişti. Diğer başvuruları kenara atıp başvuruyu inceledim. Gözümü yukarı doğru kaydırdığımda onu gördüm.
-Bu sefer elimden kaçamazsın...

First Love/ LİZKOOKWhere stories live. Discover now