2.6.Bölüm✨/Chanrose❤

1.8K 106 8
                                    

Düşüncelere daldığım anda Rose yanıma geldi. "Hadi gel Lisa." dedi. Diğerleriyle buluştuk ve mikrofonlarımızı taktık. Ben genellikle böyle şeylerde çok strese girerim. Strese girince de nefesim daralır ve yetimde hiç duramam. Yani olduğum yerde yürüyerek daire çizerim. O sırada da derin nefes alıp veririm. Ben bunu yaparken Jungkook yanıma geldi ve elimi tuttu. "Hey Lisa bana bak. Herşey çok güzel olacak. Sakin ol. Ben buradayım. " dedi. Bende ona baktım sakin oldum ve gülümsedim. "Fighting?" dedi ve o sırada elini yumruk yapıp bana uzattı. Bende "Fighting!!" dedim ve yumruk yapıp onun eline tokulturdum. Sahneye çıktık.

• • •

Konser bitmişti. Çok yorulmuştuma am stresten. Artık rahatlamıştım. Ama hala aklımda o soru vardı. Rose ile Chanyeol ne konuşuyordu? Rose'n yanına gidip ona sormaya karar verdim.
-Rose sana bir şey sorabilirim.
-Sor ama biraz kısa olsun. Kendimi pek iyi hissetmiyorum.
-Peki. Bugün Chanyeol ile konuştuğunuzu gördüm. Neler oluyor.
-Sana her şeyi anlatacağım. Chanyeol bugün yanımıza geldi. Bana olan duygularını teker teker hepsini anlattı. Ona biraz düşünmem gerektiğini söyledim. Konserden sonra Jimin ile konuştuk ve ona Chanyeol'u üzmek istemediğimi söyledim. O da beni anladı ve "O zaman ayrılalım"dedi. Yarın Chanyeol'a olan bütün duygularımı açıklayacağım ama Jimin için çok üzülüyorum. Acaba yaptığım seçim yanlış mıydı? Kendimi çok kötü hissediyorum Lisa. Ne yapmalıyım?
-Bak Rose. Seçimlerine saygı duyuyorum. Kararın ne olursa olsun seni destekliycem. Bu konu için kendini üzme ve yeni comeback imize odaklan.
-Saol Lisa. Senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım.

First Love/ LİZKOOKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora