¿ 11 ?

17.1K 258 5
                                    

POV Levi

Het zeewater is lekker koel en ik kijk wat om me heen. Allison, de vriendin van Demy, komt naar me toe zwemmen. "Hee." Zegt ze en ze glimlacht er lief bij. "Hee." Zeg ik terug. Ze mag er echt wel wezen. En voor ik het weet worden we naar elkaar toe getrokken als twee magneten. Ik geef haar zachtjes een zoen en ze zoent me meteen terug. Haar tong glijd langs mijn lippen en ik open mijn mond, opzoek naar haar tong. Ik leg mijn handen op haar heupen en zij legt haar handen in mijn nek. Ze is net iets te klein om echt lekker comfortabel te staan en ik til haar op terwijl we nog steeds zoenen. Ze snapt de hint en slaat haar benen om mijn middel. Ze stopt de zoen en kijkt me aan. "Weet je, ik wil een keer seks in zee." Zegt ze en ik lach even. Ze lacht vrolijk mee. "Oké, what u want maar dan wel op een iets rustiger plekje." Stel ik voor en ze knikt. "Uiteraard." Grinnikt ze. Ik laat haar los en samen zoeken we naar een rustigere plek. "Slik je de pil?" Vraag ik. Ik heb geen zin in dat ik dalijk ineens een random meisje heb bezwangerd ofzo. "Ja." Zegt ze en ze geeft me een zoen. Ik zoen haar terug en mijn handen glijden over haar lichaam. Ik geef haar zachtjes kusjes in haar nek en al gauw heb ik haar sweetspot gevonden. Ik maak op die plek een zuigzoen en er ontsnapt een kreun uit haar mond.

Na een half uurtje zijn we dan uiteindelijk allebei op ons hoogte punt gekomen. Het was nou niet echt de makkelijkste locatie om seks te hebben. "Dit is ook niet echt voor herhaling vatbaar in de zee." Zegt ze en ik schiet in de lach. "Misschien is het bed gewoon waar ik het bij moet houden." Lacht ze. "Is misschien een optie." Lach ik en we lopen de zee uit. Als we terug komen bij de rest kijken ze ons allemaal vragend aan maar ik negeer het gewoon. Allison wordt er wel ongemakkelijk van en gelijk klinkt de irritante lach van Demy. "Ohoh Allison." Lacht ze hysterisch. En Allison krijgt knalrode wangen. "Max, gooi ff dat zakje." Mompel ik en gelijk krijg ik het zakje met wiet naar me gegooid. Ik pak een viltje voor de wiet en rol behendig een joint. Ik steek hem aan en neem er een haal van. Dan geef ik hem door aan Maxim, die er ook een haal van neemt en ook weer doorgeeft naar de volgende.

De rest wordt al een beetje giechelend. Blijkbaar valt t zwaar bij hun, die sukkels zijn niets gewend. Ik zucht, was ik maar ook high op het moment.

Bad Boys Do It Better Where stories live. Discover now