¿ 61 ?

8.5K 140 14
                                    

POV Loïs

Het is al rond drie uur 's nachts maar ik ben nog steeds klaar wakker. Ik lig naast Levi in bed die wel al slaapt. Hetzelfde geld voor Gwen en Noah, ze liggen diep in coma op het luchtbed wat ook in mijn kamer ligt. Zachtjes streel ik Levi door zijn haren en ik geef hem zachtjes een zoen in zijn nek. Vrijwel meteen wordt hij wakker van mijn aanrakingen en heel zachtjes ontsnapt er een kreun uit zijn mond. Ik maak een zuigzoen in zijn nek en trek zijn kleren langzaam uit. Daarna ga ik verder naar zijn borst waar ik ook allemaal kusjes plaats. Langzaam maar zeker ga ik steeds meer naar beneden, terwijl ik dat doe wrijf ik met mijn hand zachtjes over de bobbel die al is ontstaan in zijn onderbroek. "Zo mag je me wel vaker wakker maken." Zegt hij fluisterend en ik grinnik. "Ssst." Zegt hij terwijl hij naar Noah en Gwen kijkt om te kijken of ze nog steeds slapen. "Kan ik beter tegen jou zeggen." Fluister ik en ik ga verder waar ik mee bezig was.

"Holy shit Lo." Zegt hij hardop terwijl hij klaar komt. "Stil nou." Fluister ik naar hem. Ik pak zijn hand die nog een beetje natrilt van het orgasme. Hij geeft me een zoen en likt met zijn tong tegen mijn lippen aan, ik snap zijn hint en open mijn mond. Zijn tong gaat meteen opzoek naar de mijne en al snel hebben ze elkaar weer gevonden. Met zijn andere hand verkend hij mijn lichaam en kleed hij mij uit terwijl ik door zijn haren woel met mijn vrije hand. Overal waar hij me aanraakt krijg ik kippenvel en verlang ik naar meer. "Het bed piept te veel." Fluistert hij terwijl hij me optilt. Ik sla mijn benen om zijn middel en pak een condoom uit mijn nachtkastje en sla daarna mijn armen om zijn nek. Hij duwt me zachtjes tegen de muur terwijl ik het condoom bij hem om doe. Na een tijdje voel ik het hoogte punt opkomen en voor ik het weet is het gebeurd. Een harde kreun verlaat mijn mond zonder dat ik er erg in heb. "Had dit ergens anders gedaan ofzo." Zegt Noah klagend die er wakker van is geworden. "De badkamer was te ver weg." Zegt Levi grinnikend die terug op bed ploft. "Aanstellers." Zegt Noah terug. "We hadden het al voor jullie tegen de muur aangedaan, het bed vonden we al te veel piepen." Zegt Levi terug. "Toppers zijn jullie, slaaplekker." Zegt Noah en met die woorden draait hij zich om en gaat hij verder met slapen. Ik plof naast Levi terug op bed en tril nog helemaal na van het intense orgasme. "Ik hou van je Lo." Zegt hij terwijl hij me een zoen geeft. "Ik ook van jou Lev." Zeg ik als ik hem terug zoen.

"Wakker worden." Klinkt Levi zijn stem. Ik open moeizaam mijn ogen. Ik trek het dekbed verder over mij heen en druk me daarna dichter tegen Levi aan. Hij grinnikt en maakt met zijn vinger allemaal figuurtjes op mijn rug. Hetzelfde doe ik op zijn buik, ik volg met mijn vinger de lijnen van zijn sixpack. "Lo, kijk nou wat je doet." Zegt Levi quasi boos. Ik schiet in de lach als ik de bobbel door het dekbed heen zie. "Guys zijn jullie serieus?" Vraagt Gwen die de bobbel ook is opgevallen. Ik moet alleen maar harder lachen om Gwen haar gezicht. "Daar kunnen jullie beter maar gewoon goed gebruik van maken." Zegt Noah. "Daar heb je gelijk in No." Zegt Levi terwijl hij me optilt. "Neehee." Lach ik terwijl ik me stevig aan het bed vasthou. "Vannacht vond je het anders helemaal niet erg." Zegt Levi lachend terwijl hij me in mijn zij prikt in de hoop dat ik het bed los laat. "Jullie zijn erg." Zegt Gwen lachend. "En dan zeiken over dat Gwen en ik maar een beetje aan het klooien waren, terwijl jullie zelf naast mijn facking hoofd geneukt hebben." Zegt Noah lachend. Lachend laat ik het bed los en Levi loopt naar de badkamer. "Wel stil alsjeblieft!" Roept Noah ons na. Lachend zet Levi me neer en ik zet de douche aan. Ik stap onder de douche en maak ruimte voor Levi. Hij slaat zijn armen om mijn middel en ik leun met mijn hoofd tegen zijn borst. Ik geniet van de warme stralen en sluit mijn ogen. "Lo we moeten echt wat gaan doen, anders zijn we te laat." Zegt Levi nadat we een tijdje zo hebben gestaan. "Ja baas." Zeg ik grinnikend terwijl ik de douche uitstap.

Ik droog me af en hij zet de douche uit. Ik wikkel mijn haren in een handdoek en sla een andere handdoek om mijn lichaam. Ik loop de badkamer uit en pak mijn ondergoed. Ik voel de ogen van Noah en Gwen branden in mijn rug. "Er is niks gebeurd hoor sensatie zoekers." Zeg ik lachend terwijl ik een kussen naar Gwen gooi. "Jaja." Zegt ze lachend terwijl ze het kussen terug gooit. "Dan geloof je me niet." Zeg ik grinnikend terug terwijl ik mijn ondergoed aantrek. In mijn ondergoed ga ik aan mijn kaptafel zitten en föhn ik mijn haren. Daarna zet ik met mijn krultang strakke pijpenkrullen. Zodra die goed zijn borstel ik ze uit en ben ik tevreden met mijn haren. Ik ga aan de slag met mijn make up en maak een mooie maar niet te heftige smokey eye. Ik teken mijn wenkbrauwen bij en als laatste breng ik een royale laag mascara aan op mijn wimpers. Uiteindelijk zijn ook de rest druk bezig met zich klaar maken voor de bruiloft. Als laatste hijs ik mezelf in de veel te mooie jurk, bijna bang om hem vies te maken. Ik voel een paar ogen naar mij kijken en als ik opkijk zie ik dat het die van Levi zijn. "Jezus Lo." Weet hij uit te brengen. Ik voel mijn wangen rood kleuren en glimlach. "Je vangt vliegen Lev." Zeg ik uiteindelijk en snel doet Levi zijn mond weer dicht. Ik pak mijn hakken uit de kast en plof dan op bed, wachtend tot de rest klaar is.

Bad Boys Do It Better Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu